Έντονος βήχας-πνίξιμο :-(

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Καλημερα(αν και δεν ειναι τοσο καλη για το μωρο μου τουλαχιστον...χθες γυρισα απο διακοπες και ειχα αφησει τον μικρο στους δικους μου για 2 μερες...με το που φτανω,μου λενε '' ο Ορφεας ειναι αρρωστος,πνιγεται''....το ακουω και παθαινω εγκεφαλικο.....με τον που τον βλεπω ακουγα κατι περιεργους θορυβους αλλα σκεφτηκα οτι θα ειναι απο τη ζεστη...
τον παιρνω σπιτι και τον ακουω να κανει σαν 80χρονος φυματικος..να προσπαθει να βγαλει κατι απο το λαιμο του(ετσι μου φανηκε τουλαχιστον) και να μην μπορει....
Εν ολιγοις,τα ειχα κανει πανω μου........του εβρασα λιγο λαπα αλλα τζιφος....χθες Κυριακη και να μην μπορω να βρω κτηνιατρειο στις 12 το βραδυ παρα μονο στο Πικερμι....ρωτησα την κοπελα στο τηλεφωνο και μου ειπε και για το ενδεχομενο βρογχοπνευμονιας..σημερα εχω κλεισει ραντεβου το απογευμα να δω τι παιζει...στεναχωριεμαι ρε γμτ,που δεν μπορω να τον βοηθησω και τον βλεπω να τυραννιεται και δεν αντεχει η ψυχη μου....:sad::sad::sad::sad:

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Επειδή το περάσαμε κι εμείς πρόσφατα και με 2 σκυλιά μάλιστα, δε χρειάζεται να ανησυχείς. Στην αρχή μας είχε πει ο κτηνίατρος ότι κατά πάσα πιθανότητα είναι ανατομικό το πρόβλημα και μετά από λίγο καιρό και αφού κόλλησε και η σκύλα μου καταλήξαμε ότι είναι λοιμώδης τραχειοβρογχίτιδα. Συνήθως περνάει μόνο του (έχει συζητηθεί εκτενώς στο φόρουμ), αλλά εμείς κάναμε θεραπεία με χάπια και σιρόπια και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι ο μικρός μας το γύρισε σε πνευμονία, αλλά ευτυχώς το προλάβαμε στην αρχή του. Τέλος καλό, όλα καλά και βήχας τέλος.

έντιτ: η σκύλα μου ήταν εμβολιασμένη, ο άλλος αδέσποτος και κατά πάσα πιθανότητα ανεμβολίαστος (δε γνωρίζουμε το παρελθόν του), πώς είναι δυνατόν να κόλλησε; Τελικά μήπως τα εμβόλια δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά;

Last edited:

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Ήταν κρύος ο καιρός και ο μπαμπάς μου τον έβγαζε έξω, ενώ είχε εντολές να μην τον αφήσει να βγει από το σπίτι. Με την κάψα που έχει τώρα, δε υπάρχει περίπτωση να του το γυρίσει σε πνευμονία, μην αγχώνεσαι :)

lia26

Well-Known Member
24 Απριλίου 2011
484
1
Εγω πιο πολυ φοβαμαι μη του εχουν δωσει καμμια &*%$#@# ενω τους ειπα να δινουν μονο τη τροφη του και του εχει κατσει τιποτα στο λαιμο....

Chow

Well-Known Member
3 Απριλίου 2009
406
4
Θεσσαλονίκη
Παίζει και αυτό. Ενώ στους γείτονες λέμε ότι τα αδέσποτα τα ταΐζουμε ξηρά και να μη τους δίνουν αποφάγια, αυτοί συνεχίζουν να τα δίνουν κυρίως κόκαλα. Σε 2 από αυτά δημιουργήθηκε πρόβλημα και ο κτηνίατρος έδωσε αγωγή και ειδική διατροφή. Αν δεν πας στον κτηνίατρο δε μπορείς να ξέρεις και άδικα ανησυχείς, ειδικά από τη στιγμή που έχεις κανονίσει ραντεβού. Μη το βάζεις στο μυαλό σου, ό,τι και να έχει, περαστικό να είναι :)