Έφαγε ολόκληρη βασιλόπιτα!

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Παιδιά καλή χρονιά κατ αρχήν αν κι εμένα ξεκινάει επεισοδιακά...
Το σκατόσκυλο έφαγε ολόκληρη βασιλόπιτα η οποία σημειοτέων δεν ήταν τίποτα από τα κλασσικά που έχετε υπόψη, ήταν κάτι προς γλυκό, με σιρόπι και τέτοια!
Το μαλακισμένο δεν έχει πειράξει ποτέ φαγητό και βρήκε να φάει αυτό που είναι τίγκα στη ζάχαρη!
Παίρνω κτηνίατρο δεν απαντάει (ρίχνω κατάρες) και κατόπιν επικοινωνώ με αττικό νοσοκομείο ζώων όπου μου λέει η κοπέλα οτι μπορεί να μην πάθει και τίποτα. Γενικά ήταν πολύ χαλαρή και μου πε να μην ανησυχώ αλλά εγώ ψιλοφοβάμαι...Επίσης της έχω δώσει ένα κουβά αλατόνερο για να κάνει εμετό αλλά ακόμα τίποτα.:(
Έχει πάθει κανείς κάτι παρόμοιο;

μπουλης

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2010
752
306
n.smirni
Της έτυχε και το φλουρί?:D

Δεν νομίζω να πάθει κάτι.;)
Καλού κακού πάντως, κρύψε και τα μελομακάρονα!:D

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Α κατάλαβα, τσάμπα έχω αναστατώσει τόσο κόσμο...(Αμαλία και Μαρία παρακαλώ αγνοήστε τις κλήσεις μου και συγχωρέστε με την ηλίθια που σας αναστάτωσα
)
Ευχαριστώ!

Υ.Γ. Και δεν φτάνουν όλα τ άλλα, δεν προλάβαμε να φάμε εμείς! Ευτυχώς την είχαμε ψαχουλέψει κι είχαμε βγάλει το φλουρί αλλιώς θα γινόταν κουμπαράς!

Last edited:

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Κοίταξε μπορεί να μην μπορεί να περπατήσει από το τόσο φαΐ!Μπορεί και να αναστενάζει από την ευχαρίστηση!Μην σε απασχολεί χαχα!

Καλά και συ βρε παιδί μου που είχες το νου σου όταν την χλαπάκιαζε?Δεν είναι δα και μικρή ποσότητα η βασιλόπιτα!Θέλει ώρα να φαγωθεί!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Δεν παθαίνει τίποτα. Μην ανυσηχείς. Ο Γκογκόλ έχει φάει ολόκληρο ταψί μπακλαβα.

Στέλιο, θέλει λιγότερο από ένα λεπτό στις κατάλληλες συνθήκες... ;)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Με μια φορά τίποτα δεν παθαίνει είπαμε δεν κάνει να τρώνε γλυκά και πολλά άλλα, αλλά οι στραβές πάντα τυχαίνουν!

Καλή χρονιά! Το γλέντησε το παιδί!

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Είχα βγάλει το καινούριο μου εύρημα βόλτα (ένα πόιντερ) και η σκατούλα ήταν κλεισμένη στην κουζίνα για να μην συναντηθούν (είναι σε οίστρο) και την έφαγε τελείως αθόρυβα, ούτε έριξε πιάτο κάτω ούτε τίποτα. Μόνο στο τέλος έριξε κάτω το μαχαίρι (μάλον για να το γλείψει) και το άκουσε ο Γιώργος και πήγε να δει τι έγινε. Κι αντίκρυσε τη λεγάμενη μες στην τρελή χαρά να γλείφει και τα μουστάκια της από την ευχαρίστηση!

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Είχα βγάλει το καινούριο μου εύρημα βόλτα (ένα πόιντερ) και η σκατούλα ήταν κλεισμένη στην κουζίνα για να μην συναντηθούν (είναι σε οίστρο) και την έφαγε τελείως αθόρυβα, ούτε έριξε πιάτο κάτω ούτε τίποτα. Μόνο στο τέλος έριξε κάτω το μαχαίρι (μάλον για να το γλείψει) και το άκουσε ο Γιώργος και πήγε να δει τι έγινε. Κι αντίκρυσε τη λεγάμενη μες στην τρελή χαρά να γλείφει και τα μουστάκια της από την ευχαρίστηση!
Α μωρέ την κακομοιρούλα!! Εκανε γιορτές κι αυτή!! :)

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Μωρε έφαγε μετά με το ζόρι τόσο αλατόνερο που της βγήκε ξινή η βασιλόπιτα! Πάντως ακόμα τίποτα από εμετό, απ ότι φαίνεται όλοι οι καλοί χωράνε στο στομάχι της!

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Μωρε έφαγε μετά με το ζόρι τόσο αλατόνερο που της βγήκε ξινή η βασιλόπιτα! Πάντως ακόμα τίποτα από εμετό, απ ότι φαίνεται όλοι οι καλοί χωράνε στο στομάχι της!
Μπα...μαλλον αλμυρη της βγηκε με τοσο αλατι!Τη φανταζομαι χωμενη στη ζαχαρη αχνη, να ξεφυσα που της μπαινει στη μυτη!:D

aggeliki222

Well-Known Member
5 Φεβρουαρίου 2010
2.161
0
Εσεις την είχατε φτιαξει τη βασιλοπιτα;
Αν ναι, ποση ζαχαρη ειχατε βαλει;

Φανταζομαι δεν θα την ταϊσεις για βραδυ :p

marilena83

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2010
549
0
Κυψέλη
Εσεις την είχατε φτιαξει τη βασιλοπιτα;
Αν ναι, ποση ζαχαρη ειχατε βαλει;

Φανταζομαι δεν θα την ταϊσεις για βραδυ :p
Την είχε φτιάξει η μάνα του φίλου μου, δεν ξέρω πόση ζάχαρη έβαλε, θα του πω να ρωτήσει! Πάντως το σκασμένο μου ούτε εμετό (μούφα το αλατόνερο), ούτε τίποτα. Μες στην τρελή χαρά, ούτε μην της κάτσει στα ψωμάκια δεν σκέφτεται η αναίσθητη!Όσο για φαΐ το βράδυ, ούτε να το σκεφτεί (δηλαδή αυτή το σκέφτεται, εγώ δεν της δίνω)! Εντομεταξύ επειδή έχω κομμάτια από διάφορες βασιλόπιτες στο σπίτι, μου λένε να τις δόσω στο σκύλο να αποφανθεί ποιανού ήταν η καλύτερη! Τρέμε Μαμαλάκη!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Μπα... δεν θα βγάλεις άκρη! Έκανε την άρχη όλες θα τις τιμήσει δεόντως!:D

Ότι έγινε έγινε μην σκας! Μια χαρά θα είναι η κοπέλα!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Επίσης της έχω δώσει ένα κουβά αλατόνερο για να κάνει εμετό αλλά ακόμα τίποτα
Δεν ξέρω τι από όλα είναι χειρότερο..!!

Δεν θα πάθει κάτι..δεν είναι φόλα.., απλά καλό είναι να μην ξανά γίνει..:)