μαλλον το επιασε στον κηπο το πρωι ζωντανο, ποντικια δεν εχω βεβαια αλα απο τις βροχες θα βρεθηκεΤο ποντίκι πριν γίνει μεζές, ήταν ζωντανό ή ήδη τάβλα;
ξερω γω τι προβλημα ποντικι ειναι αυτο; καθαρη πρωτεινη λες; εχει καμια ωραΣαν τι πρόβλημα ? ... Ειδικά που το ποντικι ηταν μικρό δεν νομιζω οτι ειναι προβλημα ....
Ποσες ωρες εχουν περασει ?
λεγε μου τωρα τετοια να τρεχουμε! δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα δεν νομιζω να ηταν τεζα, αλλα και παλι θα ρωτησω τον γιατροΕγώ θα σου έλεγα, μια κουβέντα με τον γιατρό σου να την κάνεις.
Αν τυχόν ο ποντικός ήταν ήδη τέζα από ποντικοφάρμακο, ξεκίνα από τώρα να τρέχεις και μην σταματάς καθόλου.
Μην περιμένεις να δεις συμπτώματα. Κάνουν μέρες να εμφανιστούν και τότε θα είναι ήδη αργά.
Ρώτα, μήπως πρέπει να ψάξεις να βρεις από τώρα κονάκιο για παν ενδεχόμενο, γιατί ίσως να δυσκολευτείς.
εχει 8 μηνες που το εκανεΕμβόλιο λεπτοσπείρωσης πότε έκανε;
ειπε οτι δεν θα υπαρχει προβλημα ουτε και για μενα σε καμια περιπτωσηΓια την λεπτοσπειρωση τι σου ειπε;
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;παιδια ο γιατρος μου ειπε καλη χωνεψη να εχει, και τεζα να ηταν απο ποντικοφαρμακο παλι δεν εχει προβλημα![]()
Και εμέναΔεν ειμαι κτηνιατρος αλλα μου ακουστηκε υπερβολικα καθυσιχατικος ο γιατρος και εγω ειμαι πολυ υποχονδριος με τετοια θεματα. Εγω θα επερνα και μια δευτερη γνωμη αμεσα.