Έφαγε το λουράκι για τα τσιμπούρια...

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Καλημέρα σας,η Μούκα έφαγε την Πρωτομαγιά το λουράκι για τα τσιμπούρια(το βιολογικό),όμως δε το είδα στα κόπρανα της και δε βλέπω καμιά αλλαγή στην συμπεριφορά της...να ανησυχήσω?

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Η Ρούνη πέρσι νομίζω είχε φάει το μισό σκάλιμπορ του Άρη...και ούτε εγώ είχα βρει κάτι...
Δεν είχα ανησυχήσει (άχρηστη σκυλομάνα) και δεν είχε πάθει κάτι (ευτυχώς)...
Αλλά, Αργυρώ, έχουν περάσει και τόσες μέρες..., ξέρω'γω...
Ρώτησες τον κτηνίατρο μήπως?

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Αγάθη μου κακώς αλλά δεν ανησύχησα γιατί έφαγε το μισό και λέω θα το βγάλει...όμως δε το είδα(εκτός και αν είναι διασπόμενο) και άρχισα να ανησυχώ...τον κτηνίατρο δε τον έχω πάρει ακόμη..μη τον ενοχλώ αν δεν είναι κάτι ανησυχητικό...

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Ε..., καλά..., τι ψυχή έχει ένα τηλεφωνάκι?? :rolleyes:

(ενώ αν το έτρωγε ολόκληρο θα ανησυχούσες περισσότερο?? χιχι...)

Αργυρώ, σίγουρα κάποιες φορές θεωρούμε ότι γινόμαστε υπερβολικοί, και κάθε τρεις και λίγο ντριν το γιατρό...(εγώ μονίμως τρώω κράξιμο, απ'τον...περίγυρο, αλλά δε με νοιάζει. Καλύτερα να είμαι σίγουρη, παρά να τρέχω αργότερα...).

Μήπως να το έψαχνες στο ίντερνετ, πληροφορίες σχετικά με το λουράκι...κλπ κλπ και αν λέει τίποτα για το αν το φάει ο σκύλος...
Μια ιδέα ρίχνω...

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
είχε αποπροσανατολισμό και εντονη σιελλόρια τις 2 επομενες ημέρες ??

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.397
Επειδή δεν προλαβαίνω να το ψάξω...κάνε τον κόπο να ψάξεις στα θέματα που έχει ανοίξει η Hopsi.
Η δικιά της είχε φάει scalibor και είχε γίνει συζήτηση.
Νομίζω ότι δεν χρειάζεται να ανησυχήσεις άμεσα.

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Αυτό κάνω..ψάχνω να δώ τι λένε και άλλοι...το καλό είναι πώς το είχαμε γύρω στον 1,5 μήνα στο λαιμό άρα είχε φύγει η έντονη μυρωδιά.Επίσης το οτι είναι βιολογικό ίσως να παίζει ρόλο....(να μην έιναι τοξικό)

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Αργυρώ μου κρίνοντας από τα ποιμενικά στο χωριό που κάαααθε χρόνο μασουλάνε το ένα το scalibor του άλλου όταν ξεψειρίζονται κ είναι γερά σαν ταύροι, δν θα έλεγα ότι είναι κτ ανησυχητικό, πόσο μάλλον που το δικό σου ήταν bio. Προσωπικά αν κ δν θα ανησυχούσα για τους τσοπάνους, για την Τσίλι θα έκανα ένα τηλέφωνο στον γιατρό. Ξέρεις... υποχόνδρια μάνα κ τέτοια. ;)

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.695
4.340
44
www.proudtobegreek.eu
Ο γιατρός μου είπε να μην ανησυχω,αφού πέρασαν και τόσες μέρες και δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα!Ησυχασα λιγο :)

Sent from my iPhone using Tapatalk