Ήμαρτον Κύριε...Τι άλλο θα δούμε;

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
πραγματικα ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!! οχι μονο τι αλλο θα δούμε ,αλλά αυτό που σκεφτομαι κ η αληθεια ειναι οτι ταράζομαι αρκετα ειναι σε τι κοσμο ζούμε??? σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας? πότε θα "μπορούμε" να κυκλοφορούμε σε μια κοινωνία κ να μην φοβόμαστε, να μην ταραζόμαστε και να ζούμε την καθημερινότητα μας με ηρεμία....?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Βρε παιδιά, μήπως είναι κάποιο καλλιτεχνικό τρικ? Μήπως είναι τρόπος προβολής/διαφήμησης? Γιατί είναι πολύ αρρωστημένο για να είναι αληθινό... Το να το κάνει κανείς μόνος του το βρίσκω αδύνατο λόγο πόνου και αποκλείεται να το έκανε γιατρός (που να'χε σώας τας φρένας)

Εντιτ: αν μπείτε στην ιστοσελίδα του έχει διευκρινιστικό σημείωμα, δεν σκότωσε αυτός το ζώο, ήταν ζώο καταφυγίου που θανατώθηκε για λόγους υγείας. Ζήτησε και πήρε άδεια για να χρησιμοποιήσει το ζώο για το σκοπό του, που απ'ότι καταλαβαίνω ήταν..."καλλιτεχνικός"...

Μπρρρρ

Last edited:

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
δεν ξέρω αν ειναι ψεύτικα ή όχι αλλά ξέρω οτι κυκλοφορεί παγκοσμίως κόσμος που δεν στεκει καλα στα μυαλά του!!! ΘΕλουν να μοιάζουν σε σκύλο σε γάτα σε φίδι κ οτι αλλο τους κατέβει στο νου! Απλά τα υπαρξιακά τους προβλήματα τα βγάζουν εκεί...κ καποιες φορές δυστυχώς την "πληρώνουν" τα τετραποδα....οι τετράποδοι "φίλοι" τους. Το θέμα ειναι να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟς και οχι απλά ενα ζώο που περπατά σε 2 αντι για 4 πόδια....

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
46
Πάτρα
Βρήκα μια φωτό που δείχνει ακριβώς πως το έχει κάνει....Τι να πω, αλήθεια ψέμματα? Ό,τι και να΄ναι, ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
δεν ξέρω αν ειναι ψεύτικα ή όχι αλλά ξέρω οτι κυκλοφορεί παγκοσμίως κόσμος που δεν στεκει καλα στα μυαλά του!!! ΘΕλουν να μοιάζουν σε σκύλο σε γάτα σε φίδι κ οτι αλλο τους κατέβει στο νου! Απλά τα υπαρξιακά τους προβλήματα τα βγάζουν εκεί...κ καποιες φορές δυστυχώς την "πληρώνουν" τα τετραποδα....οι τετράποδοι "φίλοι" τους. Το θέμα ειναι να είσαι ΑΝΘΡΩΠΟς και οχι απλά ενα ζώο που περπατά σε 2 αντι για 4 πόδια....
oπως αυτη που μετα απο χιλιαδες επεμβασεις ηθελε να μοιασει με γατα κι εγινε τερας....
http://www.youtube.com/watch?v=fQS8mFXWjDY

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Θα συμφωνήσω... είτε πραγματικό είτε σαν φάρσα είναι παρανοική η κατάσταση...

Tonini

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
843
2
37
Munich/Germany
Παιδιά εχω μείνει αφωνη και βλέπω την φωτο και απλά δεν ξέρω τι να πω....η μάλλον τι να πρωτοπω...μου βγαίνει μια αηδία, ενα μίσος, μια απάθεια, ενα μεγάλο κενο...για αυτό που ολοι εμείς ονομάζουμε ΖΩΗ. Αλλοι ανθρωποι απο ατυχηματα χάνουν μέλη του σωματός τους....κ ψαχνουν για δότες...κ αυτος εδω..τι να πω....κενο.....

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Παιδιά εχω μείνει αφωνη και βλέπω την φωτο και απλά δεν ξέρω τι να πω....η μάλλον τι να πρωτοπω...μου βγαίνει μια αηδία, ενα μίσος, μια απάθεια, ενα μεγάλο κενο...για αυτό που ολοι εμείς ονομάζουμε ΖΩΗ. Αλλοι ανθρωποι απο ατυχηματα χάνουν μέλη του σωματός τους....κ ψαχνουν για δότες...κ αυτος εδω..τι να πω....κενο.....
μαθαμε τι τον κανανε? στο φρενοκομειο και τον ταιζουμε ?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.836
8.036
Στάνταρ είναι φάρσα , αυτά δεν νομίζω καν να γίνεται..Αλλά και σαν φάρσα αρρωστημένη είναι.

Αν όμως είναι αλήθεια αναρωτιέμαι αν μετά από κάτι τέτοιο υποχρεούσαι να κάνεις αντιλυσσικό..

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Καλέ διαβάστε το πιό πάνω πόστ μου, του έκανα έντιτ!
Καλιτέχνης(μη χ@#ω) είναι ο άνθρωπος Μπλιάχ

Abbie's mom

Well-Known Member
29 Απριλίου 2011
67
0
46
Πάτρα
Το ρεζουμέ είναι ότι δεν πάμε καθόλου καλά σαν "είδος". Κυκλοφορεί μια σχιζοφρένεια ανεξέλεγκτη...Υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν, φροντίζουν και κυρίως ΣΕΒΟΝΤΑΙ την οποιαδήποτε μορφή ζωής. Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι που απλά αδιαφορούν και υπάρχει και μια άλλη μερίδα, η οποία θεωρεί εαυτόν ως το ΥΠΕΡΤΑΤΟ ον που έχει δικαίωμα να κακοποιεί, να σκοτώνει, να βασανίζει και κυρίως να μην σέβεται καμμιά μορφή ζωής, εκτός απο την δικιά της...Που κατάντησε το ανθρώπινο γένος... Ακόμα και φάρσα να είναι, τι είδους φάρσα είναι αυτή????Απο νορμάλ μυαλό και νορμάλ ψυχική υγεία????Σαφώς και ΟΧΙ.....