Ήμαρτον Κύριε...Τι άλλο θα δούμε;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Δεν τον δικαιολογώ, βρίσκω την ιδέα αποκρουστική.... Απλά τουλάχιστον δεν είναι σαν τα υπόλοιπα τέρατα που έχουμε διαβάσει τις τελευταίες μέρες. (Αυτός είναι απλά ένα κλικ πιό κάτω). Πάντως πραγματικά κρίμα που έχουν πρόσβαση σε κάποια πράγματα ακόμα και μικρά παιδια. Πολλές ψυχές τραυματίζονται από πραγματικά αλλά και "καλλιτεχνικά" δρώμενα...

Last edited:

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
βρε παιδιά...αν το δούμε νηφάλια, πρόκειται για ψυχωσικη διαταραχή. Άνθρωποι που νοσούν βαριά...έχετε παει ποτέ σε ψυχιατρική κλινική έστω επίσκεψη; ματώνει η καρδιά σου κ ανατρίχιαζεις συγκορμος... Ας πούμε εγώ λέω απλά κρίμα για μια ψυχή που έχει χαθεί ενώ το σώμα ζει. Είτε φάρσα είτε οχι..

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
βρε παιδιά...αν το δούμε νηφάλια, πρόκειται για ψυχωσικη διαταραχή. Άνθρωποι που νοσούν βαριά...έχετε παει ποτέ σε ψυχιατρική κλινική έστω επίσκεψη; ματώνει η καρδιά σου κ ανατρίχιαζεις συγκορμος... Ας πούμε εγώ λέω απλά κρίμα για μια ψυχή που έχει χαθεί ενώ το σώμα ζει. Είτε φάρσα είτε οχι..
Νηφαλια το βλεπουμε...
το θεμα ειναι να τους προλαβαινει καποιος και να τους κλεινει μεσα πριν φτασουν σε αυτες τις ενεργειες...

Και κατι ακομα....αυτα τα αρρωστα θριλερ που κατα καιρους κατι αστερια σεναριογραφοι και σκηνοθετες βγαζουν στο πανι δεν ειναι food for thought για τοσα διεστραμμενα μυαλα που δεν θελουν και πολυ για να τα κανουν πραξη?

Last edited:

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Κατα τη γνωμη μου κανει καραμπαμ οτι ειναι ψευτικο. Μια κακογουστη και ηλιθια φαρσα....

Hopsi

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2010
1.182
1
εξωτική Αθήνα
να σας πω την αλήθεια, εγώ πιο πολύ αηδίαζω με όσους ενώ γνωρίζουν τι υπάρχει πισω από τα παππυ μίλλ κ τα πετ σοπ, αγοράζουν τελικά σκυλί από εκεί. Αυτό για μένα είναι συγκαλυμμενη διαστροφή και αρρώστια που γίνεται π ρ α ξ η πάνω στο σώμα κ την ψυχή ενός βασανισμένου πλάσματος. Το δικό μας σώμα είναι άξιο της μοίρας μας. Το σκυλί που γεννα μέχρι να ξεψυχησει γιατι στον διαολο το καταδικάζουν σα μικροί θεοί όσοι παίρνουν κουταβι από τα πετ σοπ; την αρρώστια ΑΥΤΗ δεν αντέχω. Τον σαδισμό με λίγο από αδιαφορία και πολύ από υποκρισία. Και το αποκορύφωμα της ανωμαλίας αυτής είναι η επίκληση συμπόνοιας και ανθρωπισμού για το κουταβι που "με κοιτούσε κ μου έλεγε σώσε με". Συγνώμη αλλά εγώ με ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ οργίζομαι. Και με τρομάζουν.