Ήπιε νέφτι!

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
παιδια,ο αχρηστος ο αδερφος μου αφησε το νεφτι σε σημειο τετοιο οπου πηγε το μεγαλο μου το σκυλι και το πηρε να παιξει...ομως το τρυπησε και μαλλο καποια ποσοτητα την ηπιε.της εδωσα αλατονερο εκανε εμετο 3 φορες...εχει πεσει κ πανω της, να την κανω μπανιο κ να της βαλω παλι αμπουλα(γτ χθες την εβαλα κ ξερω πως δεν κανει να την πλυνω)θα της καψει το δερμα η οχι το νεφτι??
την δευτερα θα παω και στον γιατρο μηπως χρειαστει φαρμακευτικη αγωγη...αν γνωριζετε τι να προσεχω απο εδω κ περα, να πααρατηρω κυριως τι κανει ο σκυλος αν επαθε κατι σοβαρο γτ τον αχαρακτηριστο τον αδερφο μου δεν τον εμπιστευομαι σε αυτα που λεει πως του ειπε ενας φιλος του κτηνιατρος...ειναι μουφας ο brother
Οσο να ειναι εσεις δινετε σημασια πολυ παραπανω..
ΣΑς ευχαριστω πολυ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Πλάκα μας κάνεις ρε pennoula_v? Αντί να πάρεις αμέσως τηλέφωνο τον κτηνίατρο και να βουτήξεις το σκυλί να το πας εκεί, μπήκες στο forum να ζητήσεις βοήθεια? :? :? :?

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ!!!ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΛΛΟΝ???ΑΥΤΟ ΠΩΣ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ε???????ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΕΙΜΑΙ.Κ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΘΗΝΑ????ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ Ε???ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ...Κ ΡΙΣΚΑΡΩ ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ... ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ ΝΑ ΔΩΣΩ Κ ΝΑ ΤΗΝ ΚΟΤΑΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ Ε??
ΕΣΕΙΣ ΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΛΑ ΟΚ...ΕΓΩ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ Ε??????ΝΑ ΤΟΝ ΓΕΝΝΗΣΩ ΤΟΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ????
ΚΑΚΩΣ ΜΠΗΚΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΣΚΥΛΙ Κ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ,ΑΝ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ 3 ΣΚ.....!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Έχεις απόλυτο δίκιο! ΠΟΛΥ ΚΑΚΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!

Τι περίμενες δηλαδή? Να κάνουμε διάγνωση μέσω πληκτρολογίου?
ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ? ](*,)
Εάν είχε πάθει κάτι ανάλογο το παιδί σου τι θα έκανες?

Που μένεις ρε κορίτσι μου? Στα Κράβαρα? Πάρε τηλέφωνο τις πληροφορίες του ΟΤΕ να σου δώσουν τηλέφωνα κτηνίατρων κοντά στην περιοχή που μένεις! Δεν υπάρχει κάποια μεγάλη πόλη κοντά σου?

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ???????????????????ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΔΩ ΠΕΡΑ.....ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ ΧΑΠΑΤΑ.....ΒΓΕΙΤΕ Κ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ...

ΕΓΩ ΖΗΤΗΣΑ ΠΟΙΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΩ..ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ.ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΜΕΡΟΣ....ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ ΕΣΥ ΠΑΝΤΩΣ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΕΣ ΒΟΗ8ΕΙΕΣ
ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΖΩΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ....
ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΖΩΑ ΟΣΟ ΕΣΥ ΡΟΤΤΙΕ

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ...ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΙ ΑΝ8ΡΩΠΟΙ.ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΞΕΡΕΙΣ........ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Από το να είμαι «άνθρωπος» σαν κι εσένα, προτιμώ να είμαι ζώο.
Η δηλητηρίαση με νέφτι προκαλεί συμπτώματα στο αναπνευστικό αλλά και στο κεντρικό νευρικό σύστημα. Αντί να κάθεσαι μέσα στο forum και να βρίζεις, προσπάθησε να βρεις γιατρό.

Εύχομαι περαστικά (γενικώς).

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
DEN HPIE DEKA LITRA....MEXRI STIGMIS EIMAI MIA XARA..DEN DEIXNEI ENOXLHMENH.K AN BRIZW EINAI GT EIMAI APELPISMENH,DEN EXW AYTOKINHTO,EXW DEMENA XERIA KAI PODIA.K ERXESAI KI ESY KAI EIRWNEYESAI K APO PANW.
TI NOMIZEIS PWS OLA EINAI EYKOLA???????KAI GIA NA KSEREIS EMEIS EIMASTE H MEGALH POLH...H8ELA NA DW POIA SHMADIA NA ME ANHSYXHSOYN....TO OTI KANEI EMETO APO MONH THS??OTI BHXEI??OTI TREXOUN SALIA??PREPEI NA THS DWSW NA FAEI???DEN PREPEI???PREPEI NA PIEI POLY NERO???DEN PREPEI????AYTA 8ELW NA MA8W.ALLA DEN MPORESA.

CostasKontadakis

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2008
112
0
Για να είναι τοξική η δόση θα πρέπει να έχει πιει ικανη ποσοτητα. Το νεφτι ειναι αποκρουστικο σαν οσμη και δεν θα το επινε ουτε καν θα το δοκιμαζε. Γι αυτο οι τοξικώσεις από νεφτι ειναι εξαιρετικα ασυνηθιστες. Οποτε δε νομιζω οτι εχεις προβλημα.

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
εχει περασει αρκετη ωρα..δεν ηπιε πολυ,αλλα εριξε και στο κορμι της καμποσο..τοση ωρα που την βλεπω ειναι μια χαρα...αν ηταν να γινει κατι δεν θα ειχε γινει??(αποροφφαται ταχιστα το νεφτι λογω της πτητικοτητας του)ο γιατροσ στο τηλεφωνο ειπε απο δευτερα να την παω απο εκει ομως..σε ευχαριστω

και ροττιε σορρυ για πριν αλλα απελπισια+πανικος=ασχημη συμπεριφορα

CostasKontadakis

Well-Known Member
22 Φεβρουαρίου 2008
112
0
δεν πρέπει να ήπιε καθολου γιατι ειναι η οσμη του τετοια. οσο για το δερμα αν το έπλυνες γρήγορα δεν διατρέχει κίνδυνο

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Kαλε,ηρεμια :shock: .
Βοηθεια θελει η κοπελα.
Εγω δεν ξερω τι να κανεις,αλλα πες μας τι εγινε.Και ψαχνε συνεχεια για γιατρο... Ευχομαι περαστικα :roll:

pennoula_v

Member
28 Ιανουαρίου 2008
23
0
την σκουπισα με βρεγμενη πετσετα γιατι της εχω βαλει και αμπουλα για τα τσιμπουρια και λοιπα...χωρια οτι το ζωντανο ειναιεξω,θα παγωσει αν την πλυνω..δεν ξερω ποσο ηπιε...(λιγοτερι και απο το μισο του μπουκαλιου ελειπε,και δεν θα το ηπιε ολο,τον αερα το πεταγεκαι το επιανε)ομως κατευθειαν της εδωσα αλατινερο..και εκανε έμετο.σε ευχαριστω παρα πολυ,ησουν καθησυχαστικος και συγκεκριμενος

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161