Ήρα των Αβδήρων

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Βόλτα με την Ηρα σημερα σε τμημα των Αρχαιων Αβδήρων και στον παρακειμενο όρμο.

http://el.wikipedia.org/wiki/Άβδηρα

Λιγο μπανιο, πολύ τρεξιμο, εντονο το ενδιαφερον της Ηρας για τις αρχαιοτητες και πολύ παιχνιδι στην παραλια.

Η κουκλα μου ενθουσιαστηκε τοσο, που μου εκανε καμια δεκαρια μαρς, ετσι για να χαιρεται ο Κωστας που με τις οδηγιες του περι παιχνιδιου δημιουργησε ένα τερας που συντομα θα με φαει!

Στο Δημαρχειο ανακαλυψα αυτόν τον πινακα με την επιγραφη ΙΑΣΩΝ ΗΡΟΥΣ.
Ο Ιασωνας της Ηρας.

Δεν ξερω τι σχεση εχει ο Ιασωνας με την Θεά Ηρα, αλλά κατω από το αλογο φαινεται ένας σκυλος, οπότε εκανα αυτοματα με το μυαλο μου τον γλαφυρο συσχετισμο.

ΥΓ. Υποτιθεται οτι τις μικρυνα τις φωτογραφιες αλλά δεν πετυχε. Σορι.
Ειναι απο κινητο, εξ ού και η χαμηλη ποιοτητα.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
ομορφη ,πολυ ομορφη αλλα να προσεχεις..τα μαυρα δαγκανουν ασχημα :D:D

ΜMaritina

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2009
954
3
Νέα Σμύρνη
Κάθε φορά τη βλέπω... κάθε φορά τη θαυμάζω!
Γεροδεμένη σκύλα! Πόσα κιλά είναι harryf3;

το σκυλί κάτω από το άλογο με το αγριογούρουνο, δε μοιάζει με κοκόνι;

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ευχαριστω πολυ :)

Η Ηρα ειναι καπου 31-32 κιλα και ειναι πραγματι γεροδεμενη. Για τα κιλα της ειναι ιδιαιτερα δυνατη.
Τρεχει καθε μερα ανεξαιρετως, βρεξει - χιονισει. Ειναι επισης απιστευτα γρηγορη.
Με εχει ριξει κατω αρκετες φορες στο παιχνιδι.

Το σκυλι κατω απο το αλογο δεν ξερω τι ειναι. Ελπιζω να μας πουν οι ειδικοι.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
ειναι μια κουκλα !!!!!!!!!!
ομως Αρη να ρωτησω : εχει γινει μανα το κοριτσι σου ? μηπως περναει ψευδοκυηση ?γιατι τα στηθακια της ειναι ετσι ? συγνωμη αν ξεχναω κατι αλλα το βεβαρημενο της ηλικιας μου βλεπεις

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κρινα,
Εννοεις τα δυο τελευταια προς την ουρά ? Η σταση τα κανει να φαινονται λιγο κρεμασμενα μαλλον. Νομιζω δηλαδη. Σε ολες τις υπολοιπες στασεις μεσα στο σπιτι φαινεται ενταξει. Δεν εχει περασει ποτέ ψευδικυηση, αλλά δεν χανω να παω στην γιατρο μια βολτα.
Μανα οχι, φυσικα και δεν εχει γινει (για τετοια ειμαστε τωρα?).
Και η Ζηνα ετσι φαινεται οταν ειναι καθιστη.
Εσυ βεβαια ξερεις πολυ καλυτερα και με εβαλες σε σκεψεις. Ισως να εχει παχυνει και λιγο απο τα κερασματα....

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Η κουκλα μου ενθουσιαστηκε τοσο, που μου εκανε καμια δεκαρια μαρς, ετσι για να χαιρεται ο Κωστας που με τις οδηγιες του περι παιχνιδιου δημιουργησε ένα τερας που συντομα θα με φαει!
Χαίρομαι απίστευα για αυτό που περιγράφεις!!!!!

:)

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
εντονο το ενδιαφερον της Ηρας για τις αρχαιοτητες και πολύ παιχνιδι στην παραλια.
Για τι ενδιαφέρον μιλάμε? Τα κατούρησε δηλαδή?:p:D

(Φανταστείτε στο μέλλον επίσκεψή μου μετά του Μουφ στη Στοά Αττάλου και το απαίσιο Μουφ να σηκώνει το πόδι και να κατουράει την κολώνα που εποίουν εν σοφία οι Ατταλίδες, δηλαδή χωρίς ραβδώσεις στο κάτω μέρος για να μην τις τσακανάνε διάφοροι!:eek:)

Καταπληκτικές φωτογραφίες της κουκλάρας όπως πάντα, Άρη!!:)

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Λιζα μου, εμεις τις αρχαιοτητες τις σεβομαστε!!
Την πηγα πρωτα στο δασος, οπου εκανε την τουαλετα της με την ησυχια της, μετα στην παραλια για παιχνιδι και στο τελος στα αρχαια.
Τα εξερευνησε ολα, χωθηκε μεσα σε ολες τις στοες και τις τρυπες. Γεννημενη αρχαιολογος λεμε!! :D:paja1:

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
συγνωμη Αρη δεν ηθελα να σε αγχωσω:( ,εγω ξερεις ειμαι και λιγο εως πολυ :paja1: υστερικη σε αυτα ,μπορει να ειναι ετσι οπως λες και απο τα κερασματα:) ,ομως αν ειχε περιοδο πριν απο 2 μηνες κανε ενα ελεγχο καλου κακου για ψευδοκυηση ετσι για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο

παντως χαιρομαι πολυ για εσας !!!!!!!
ευχομαι παντα να ειστε γεροι και δυνατοι και να ευχαριστιοσαστε τη ζωη καθε στιγμη !!!!!!!!!!!!!

σκορδα Παναγια μου !!!!!!!!!!!!!!!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Σε ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου Κρινα. Πραγματι περασε περιοδο πριν δυο μηνες. Αυριο το πρωι θα κανω επισκεψη.
Να σαι καλα!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Σε ευχαριστω και παλι για το ενδιαφερον σου Κρινα. Πραγματι περασε περιοδο πριν δυο μηνες. Αυριο το πρωι θα κανω επισκεψη.
Να σαι καλα!
...και, μετά, πες μου κι εμένα, μιάς και όταν κάθεται (η Μόκα) φαίνεται ακριβώς έτσι:confused:

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Ναι ρε συ Γιαννη, κι εγω δεν εδωσα ποτέ σημασια πριν, αλλά τωρα μιλαει εκτροφεας! Θα παω αυριο για ελεγχο.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
βρε σεις μην το κανετε θεμα ,και χαλαμε και το ομορφο θεμα ,παιζουν πολλα πραγματα ρολο δεν ειναι ντε και καλα ψευδοκυηση ,αλλα οταν η περιοδος ηταν πριν απο 2 μηνες καλο ειναι να κανουμε ελεγχο για σιγουρια ,αν ομως ειναι απο κερασματα να τις πατε γυμναστηριο για κοιλιακους και ραχιαιους ή παρτε αυτη την ηλεκτρικη ζωνη που εχει το τηλεμαρκετινκ :D

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Κρινα, Το θεμα δεν χαλαει ετσι. Οι παρεμβασεις σου ειναι παντα για καλο και παντα ευπροσδεκτες :)

Μια φωτο πριν απο λιγο που η Ηρα επαιζε με την κορη μου.
Τα ποδια ειναι μαζεμενα και οχι τεντωμενα.

Krina

Well-Known Member
28 Οκτωβρίου 2008
2.244
5
57
Περιστερι Αττικης
www.vomkrinastrand.com
τα 2 κατω αριστερα στη σειρα ειναι λιγο φουσκομενα και να σε ρωτησω οι ρωγες της παντα εστι τσιτομενες ειναι ?
να δεις που της χαλαω τα κερασματα ,μην την αφησεις να μπει στο φορουμ σημερα γιατι μετα θα μου κραταει μουτρα