Όταν τα κατοικίδια έχουν καταστροφικές διαθέσεις!!

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Last edited:

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Εκτος απο την τελευταια φωτο που το σναουτσερ δινει τον εαυτο του και πουλαει και μαγκια του στυλ "Ναι ρε μαγκες εγω το εκανα. Και αν οι βολτες μου δεν ειναι τριωρες και αυριο ετσι θα το βρειτε"

ολαα τα υπολοιπα εχουν το υφος αθωας περιστερας "Πωπω ζημια. Καλα ποιος τα εκανε ετσι αν ειναι δυνατον!"

Lucimar

Well-Known Member
19 Οκτωβρίου 2011
664
14
Ιωάννινα
Με το κρεβατάκι έχουμε ένα θέμα, το έχει κάνει ακριβώς όπως ο τύπος στην εικόνα. δύο κρεβατάκια και 3 χαλάκια μέχρι στιγμής, νομίζω. μπορεί να ξεχνάω και κάτι.
Αααα κακώς που πήρες δεύτερο... Ο Μπέμπης έχει τσουρομαδήσει το δικό του σε σημείο που έχει μείνει μόνο το πανί... Το ίδιο και το πάπλωμά μου... Ε κοιμάται στο πανί!!χαχαχα Αν και τις περισσότερες φορές προτιμάει το κρεβάτι μου.

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Στις αρχές όταν τον άφηνα για καν δυο ώρες στο μπαλκόνι,όταν γύρισα το είχε κάνει καλοκαιρινό.Εριξε μια πήλινη γλάστρα και την έσπασε και γέμισε ο τόπος όλος με χώματα,είχε φάει μια σακούλα με φύλλα που είχα σκουπίσει και πετάξει,και έφαγε και ένα φτυαράκι.
Πως το γλύτωσα το εγκεφαλικό τότε όταν είδα αυτή τη κατάσταση,ένας Θεός ξέρει!!!!:eek::eek::eek:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά αμα γύρναγα σπίτι και έβλεπα αυτό το χάλι.......κρίση !!!!!!!!! Αυτό που έχει χαλάσει ο Ερμής ως κουτάβι είναι ενα κρεββάτι του μόνο και το χερούλι ενός παλιοκαναπέ που ήταν ούτως ή άλλως για σουτάρισμα.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Καλά η πρώτη φωτό δεν παίζεται!!!Η ευχαρίστηση σε όλο της το μεγαλείο!!!!
Το οτι είναι και στο <κάτσε> τι σου λέει...χαχαχαχχαχα

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Καλά εκείνο που έχει και Ελισαβετιανό κολάρο.... τι ξεπουπούλιασε?????
Και θα ήταν και από κάποιου είδος ανάρρωση τρομάρα του.......

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Και πως τα κατάφερε με το δορυφορικό πιάτο στην κεφάλα του??:D
Δεν υπάρχει δε μπορώ... υπάρχει δε θέλω! :eek::D

Εγκεφαλικό και έφραγμα αν ανοίξω ποτέ τη πόρτα τοτυ σπιτιού μου και βρω παρόμοια κατάσταση!

Και σε αντίθεση με τα χαριτωμένα σναουτσεράκια των φωτογραφιών (είναι 2 οι καταστροφείς) το δικό μου μόνο ένα πακέτο τσιγάρα έχει καταστρεψει! :fan:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν υπάρχει δε μπορώ... υπάρχει δε θέλω! :eek::D

.......το δικό μου μόνο ένα πακέτο τσιγάρα έχει καταστρεψει! :fan:
Καλά τώρα που το λες.... του έβαλαν το χωνί του καημένου και αν είχε δερματικό και ήθελε να ξυστεί ρε αδερφέ.... είναι το μόνο που απαλλάσσεται!!!!:p

όσο για τα τσιγάρα τόσο που έχουν φτάσει πολύ large σε βρίσκω.....:D:D:D

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Αααα κακώς που πήρες δεύτερο... Ο Μπέμπης έχει τσουρομαδήσει το δικό του σε σημείο που έχει μείνει μόνο το πανί... Το ίδιο και το πάπλωμά μου... Ε κοιμάται στο πανί!!χαχαχα Αν και τις περισσότερες φορές προτιμάει το κρεβάτι μου.
Ελεγα μηπως ηταν τυχαιο. Θα κανω μια τριτη προσπαθεια με κρεβατακι γιατι κοιμαται οπου βρει, παντου εκτος απ το crate , οπως πχ στο κρεβατι μου.
Μια δυο φορες ειχε επιτεθει και στις γλαστρες αλλα το σταματησε μετα απο παρατηρησεις. Ειχε το τελειοτερο υφος με-εχουν-κανει-τσακωτο με τα χωματινη μουσουδα. Μια φορα κιολας απο το παθος του να δει τι εχει ο πατος της γλαστρας, πετουσε τα χωματα με τετοια ενταση που βρηκα και στο πεζοδρομια. Ελπιζω να μην πηραν κανενα τα σκαγια..

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Προσφατα εμαθα οτι υπαρχουν και κρεβατακια που δεν μασιουνται και ετσι δεν σκιζονται!:)
(για εσας που ο σκυλος σας εχει την συνηθεια να σκιζει το κρεβατακι του)

Εμεις ειμαστε στα πιο hardcore των καταστροφικων συνηθειων! :-\"
Η τελευταια θα κοστισει ουκ ολιγα λεφτακια μιας που προφυλακτηρας-φτερο και πορτα
αυτοκινητου χρειαζονται αλλαγη απο μασουλημα του γλυκου μου Ρουλη. . . Αυτο δεν ειναι σκυλι αλλα λιονταρι! :flip:

MANOY

Well-Known Member
13 Μαρτίου 2008
1.168
0
36
Ηρακλειο Κρητης και Αθηνα
Οσο για το ελισσαβετιανο κολαρο δεν τα εμποδιζει σε τιποτα απολυτως η δικια μου στειρωμενη και μου εφαγε 3 κολαρα... Δεν ξερω πως καταφερνε να το βαλει στο στομα της αλλα το εκανε!

@Eirini-Fontas Αααααα κι εγω νομιζα οτι μονο τα δικα μου το κανανε αυτο! Παραλιγο να ξηλωσουν τον προφυλακτηρα του αυτοκινητου τραβοντας την πινακιδα.Ευτυχως το εκαναν μονο μια φορα...