Όταν τα κατοικίδια έχουν καταστροφικές διαθέσεις!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Καλά αμα γύρναγα σπίτι και έβλεπα αυτό το χάλι.......κρίση !!!!!!!!! Αυτό που έχει χαλάσει ο Ερμής ως κουτάβι είναι ενα κρεββάτι του μόνο και το χερούλι ενός παλιοκαναπέ που ήταν ούτως ή άλλως για σουτάρισμα.
Εχω γυρίσει σπίτι 3 το πρωί από γενέθλια, γυρνάνε όλα, το κρεβατάκι μου με φωνάζει για να με καρφώσει στο έδαφος που την έχει δει Αιγαίο, μπαίνω σπίτι κ το Τσίλι -3-4 μηνών- έχει κάνει ότι ο μάγκας στο 1ο ποστ με την εφημερίδα: Κυριακάτικη εφημερίδα, ολόκληρος τόμος, κομφετί. Οχι σχισμένη, κομφετί σε όλο το σαλόνι. Ο Χρήστος γέλασε κ την έκανε, εγώ ξενέρωσα με την μία κ ξεκίνησα μάζεμα σιχτιρίζοντας το κ@λ@σκυλο κ η μικρή "αθώα" ακολούθησε τον μπαμπά της στο κρεβάτι για να ροχαλίσουν μακαρίως εντός 5λέπτου.:cool::rolleyes:

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Μάλλον είμαι τυχερή !!
Η Λούνα δεν έχει κάνει καμία ζημιά !
Μόνο κατεβάζει καμία μπλούζα απο τ καναπέ και κοιμάται πάνω της όσο λείπω ή βρίσκει καμία χαρτοπετσέτα και τ κομματιάζει .
Αλλά οκ τίποτα το τραγικό :p
Ας φτύσω τ κόρφο μου χαχαχα

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
@Eirini-Fontas Αααααα κι εγω νομιζα οτι μονο τα δικα μου το κανανε αυτο! Παραλιγο να ξηλωσουν τον προφυλακτηρα του αυτοκινητου τραβοντας την πινακιδα.Ευτυχως το εκαναν μονο μια φορα...
Ωστε δεν εχουν μονο τα δικα μου την αποκλειστικοτητα. . . .Αισθανομαι λιγο καλυτερα!
Και σε μενα πρωτη φορα συνεβει αλλα καταφερε και τον ξηλωσε. . .

Last edited:

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Εμ,,,,, τα πήρε ο γερμανός..... άκου εκεί να τον αφήσουν από τη μέσα πλευρά της πόρτας!:cool:

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Εμ,,,,, τα πήρε ο γερμανός..... άκου εκεί να τον αφήσουν από τη μέσα πλευρά της πόρτας!:cool:
:D :D :D

Αυτός δν είναι Γερμανικός Ποιμενικός. Είναι μάλλον Γερμανικός σκόρος! :p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ήθελα να ΄ξερα πάντως πως στο διάολο ξεκίνησε να διαλύει λεία επιφάνεια......

Δεν τα πιάνεις πουθενά αν θέλουν να την κάνουν την ζημιά τελικά

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Έχει πλάκα τελικά να μιλάνε όλοι και να σχολιάζουν και οι σκυλογονείς αποδεδειγμένων σατανάδων *demonio*

:D :D :D

Αυτός δν είναι Γερμανικός Ποιμενικός. Είναι μάλλον Γερμανικός σκόρος! :p

Ήθελα να ΄ξερα πάντως πως στο διάολο ξεκίνησε να διαλύει λεία επιφάνεια......

Δεν τα πιάνεις πουθενά αν θέλουν να την κάνουν την ζημιά τελικά

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Έχει πλάκα τελικά να μιλάνε όλοι και να σχολιάζουν και οι σκυλογονείς αποδεδειγμένων σατανάδων *demonio*
Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά ο δικός μου δαίμονας δεν έχει κάνει την παραμικρή ζημιά στο σπίτι!!!!!

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Απλώς δίνουμε τα εύσημα στον ανταγωνισμό! :D :D :D

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Να με συγχωρεί η χάρη σου αλλά ο δικός μου δαίμονας δεν έχει κάνει την παραμικρή ζημιά στο σπίτι!!!!!
Ελλη μου δν ξέρει.
Αν η συγκεκριμένη ζημιά γινόταν από Τζακ, η τρύπα θα ήταν στην μέση της πόρτας, όχι κάτω! :D

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Αυτο με την φαγωμενη πορτα βεβαια, ειναι για εγκεφαλικο αν το δεις και εισαι και σε επικινδυνη ηλικα... Ιδιο περιστατικο μου εχει πει και αλλος φιλος με(γερμανικο) μποξερ αυτη τη φορα. Οι Γερμανοι ξαναρχονται και αυτη τη φορα θελουν τις πορτες! :D

Sent from my Galaxy S II using Tapatalk

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Προσοχή λοιπόν!
Γιατί αν το πεντιγκρί σε κάποιον πρόγονο γράφει Zimmermann...:p