ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΤΑΒΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ

vassiak6

New Member
11 Ιουλίου 2010
2
0
Γεια σας, είναι το πρωτο μηνυμα που γράφω στο φορουμ καθως τωρα αποφασισα να παρω ενα σκυλακι. Βρήκα μεσω ιντερνετ μία αγγελία με σκυλακια pug και εστειλα e-mail. Μου απαντησαν για το κουταβακι και μου ειπαν οτι πρεπει να δωσω 180 ευρω για την μεταφορα του και συμφωνήσαμε την δευτέρα να μου το στειλει με το αεροπλάνο. Τα 100 πριν το πάρω και τα 80 μετά. Εντωμεταξύ διαβασα σε σαιτ οτι αυτες οι αγορες ειναι απατη. ειναι αληθεια αυτό? και πως μπορώ να το μάθω? Ευχαριστώ πολυ.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Καλησπερα.Αν ειναι αληθεια; Αφιερωσε χρονο και διαβασε τα υπομνηματα στο "Εκτροφη, αναπαραγωγη και επιλογη" κτλ.

Μην παρεις το σκυλο!Σε παρακαλω!Θα το μετανιωσεις και θα ειναι αργα.
Αυτα που θα διαβασεις εδω,δεν ειναι θεωριες.Εχουμε κανει κι εμεις αυτα τα λαθη.

ΜΗ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΚΥΛΟ!

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Καλώς ηρθες Βάσσια.

Ναι, είναι πολύ πιθανο να είναι απατη και να σου φανε την προκαταβολη.
Αλλά και αληθινη να είναι η αγγελια, προκειται για τον χειροτερο τροπο να αποκτησεις κουταβι

Ευτυχώς δεν εκανες ακομα τιποτα. Εξαφανισου μακρια από αυτόν τον τυπο και οποιαδηποτε παρομοια αγγελια, μακρια από πετ σοπς και οποιονδηποτε ιδιωτη.

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
μπορουμε ολοι να κανουμε υπομονη μεχρι την δευτερα κ να μαθουμε εαν ειναι απατη.
εγω νομιζω οτι δεν ειναι απατη κ οτι δευτερα βραδυ θα εχεις ενα πολυ ομορφο παγκ σπιτι,εισαι τυχερη που βρηκες εκτροφεα σημερα σαββατο να κανεις τα ψωνια σου ονλαιν...σου απαντησε κ στο μεηλ αμεσως..μια χαρα.
απο σομαλια θα ερθει ο σκυλακος?

για το KnoW how..εαν θες "μας βαζεις" την απαντηση στο mail που ελαβες...

κ προς θεου μην κανεις καμια καταθεση την Δευτερα.Ναι ειναι απατη.
κ ΑΠΑΤΗ να μην ειναι....οχι αγορα σκυλου με παρορμητικες αποφασεις.παντα μετα απο ωριμη σκεψη!

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σίγουρα είναι απάτη. Έχουμε συζητήσει τη συγκεκριμένη και φυσικά δεν έχεις μετά απόδειξη να κάνεις τίποτα κατά των απατεώνων. Γιατί δεν παίρνεις σκύλο από καταφύγιο αφού δεν έχεις προφανώς λεφτά για εκτροφέα?

vassiak6

New Member
11 Ιουλίου 2010
2
0
Ευχαριστώ παρα πολυ όλους που απαντησαν και με βοηθησαν και για τα θεματα που μου παραθέσατε. Θα ακυρωσω σήμερα την αγορα τελικά. Σκεφτόμουν να παρω σκυλακι απο το καταφυγειο αδεσποτων του ηρακλείου αλλα οταν βρηκα αυτην την αγγελια ενθουσιαστηκα γιατι ειμαι συναισθηματικα δεμενη με το pug και δεν εχω αρκετα χρήματα για να αποκτησω ενα, και τωρα ειμαι πολυ απογοητευμένη. Θα βοηθησω όμως ενα σκυλακι που το εχει πραγματικα αναγκη απο το κυνοκομειο. Ευχαριστώ και πάλι...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Πήρες πολύ καλή απόφαση και μπράβο σου. :) Κι εγώ από καταφύγιο πήρα και βγήκα απείρως κερδισμένη. Επιπλέον αν πάρεις pug από αμφίβολη πηγή, ανοίγεις πολύ σοβαρές πληγές διότι η συγκεκριμένη φυλή έχει πάρα πολλά προβλήματα υγείας αν δεν έχει εκτραφεί σωστά. Πρόσεξε μόνο ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ μη σε τουμπάρει ο απατεώνας του ίντερνετ, έχουν μια τάση να λένε πράγματα που μπορεί να επηρρεάσουν και αν δεν ξέρεις πολλά από εκτροφή σκύλων, μπορεί να την πατήσεις. Πραγματικά θα βρεις θησαυρό στο καταφύγιο, δες εμένα τι πήρα!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.946
20.366