ΑΓΟΡΑ MALTESE ΑΠΟ PETSHOP

chrismar76

Member
23 Φεβρουαρίου 2008
11
0
Καλησπέρα σε όλους!

Πριν δύο ημέρες αγόρασα ένα maltese από ένα petshop και με όλα αυτά που διάβασα εδώ μέσα όσον αφορά τα Petshop, αγχώθηκα πολύ για να σας πω την αλήθεια...

Το Maltesaki μου είναι 2,5 μηνών και έχει Σλοβένικο διαβατήριο.

Από το Petshop μου είπαν ότι δεν έχουν pedigree και ότι δεν εκδίδονται πλέον pedigree από εκεί που γεννιέται το κουτάβι. Αληθεύει αυτό και αν είναι έτσι πως μπορώ να ελέξω την γνησιότητα της ράτσας του;

Επίσης, σήμερα παρατήρησα ότι δεν έχει καθόλου όρεξη για παιχνίδι όπως εχθές, δεν έχει φάει καθόλου - μόνο νερό πίνει - και όλη ημέρα είναι ξαπλωμένο... Το πρωί μου έκανε λίγο εμετό και τα κακά του είναι αρκετά αραιά. Πήρα την κτηνίατρο τηλέφωνο και μου είπε να του βράσω λιγό κοτόπουλο με ρύζι αλλά πάλι δεν τρώει... Τώρα ανησυχώ και δεν ξέρω τι έχει...

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες. Από πού να αρχίσω..? :(
Να σου ζήσει το κουτάβι. Ελπίζω να πάνε όλα καλά…

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
γιατι δεν το πηγαινεις σε ενα νοσοκομειο ζωων?
σε ποια περιοχη μενεις?

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μπορεις να το πας και ΤΩΡΑ στο νοσοκομειο ζωων στο πικερμι,ειναι παντα ανοικτο.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Προσπάθησε να επικοινωνήσεις με κάποιον κτηνίατρο στην περιοχής σου. Οι περισσότεροι έχουν έξω από τα ιατρεία τους ένα τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης. Μην αφήνεις το χρόνο να περνάει διότι κάθε λεπτό μπορεί να είναι πολύτιμο.
Ίσως το ζώο να χρειαστεί να μπει άμεσα σε όρο και να του χορηγηθεί αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
chrismar76 said:
Είναι πολύ μακριά....

Δεν υπάρχει κάτι άλλο πιο κοντά;
δυστυχως αυτο εχουμε...ειδες βασανα τα σκυλια?

ροττι,δεν υπαρχει περιπτωση σαββατο βραδυ να σηκωθει κτηνιατρος να παει για ορους κλπ στο ιατρειο...

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εξαρτάται τον γιατρό. Υπάρχουν κτηνίατροι που πάνω απ’ όλα είναι άνθρωποι και σέβονται την επιστήμη και το λειτούργημα τους.
Το ζώο αγοράστηκε από pet shop και υπάρχει αυξημένη πιθανότητα να πάσχει από ιογενή παρβοεντερίτιδα. Το περιστατικο θεωρείται επείγον.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
τα λες της νυφης να τα ακουει η πεθερα? :lol:

εαν ειχε μπει λοιπον σε ενα ταξι στις 11 η πεθερα,θα ηταν τωρα στο νοσοκομειο,πολυ λιγοτερη ωρα απο το να ψαξει να βρει τηλεφωνα στα ιατρεια,να τηλεφωνησει,να συννενοηθει και να παει,εαν παει τελικα :?

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Τι να πω βρε παιδιά……
Από αυτό το βήμα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε να πάνε όλα καλά.

@chrismar76, περιμένουμε τα νεώτερα.

chrismar76

Member
23 Φεβρουαρίου 2008
11
0
Τελικά όλα καλά!

Σήμερα τα ξημερώματα, σηκώθηκα να πιω νερό και ο Benny μου με ακολούθησε πήγε στο σημείο που του έχω το φαγητό του και έφαγε του σκασμού!!!

Φυσικά, μετά ''αναστήθηκε'' και έπαιζε σαν τρελό!

Μάλλον μία περαστική αδιαθεσία ήταν και πέρασε. Τέλος καλό όλα καλά!!

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!

psaras

Well-Known Member
5 Σεπτεμβρίου 2007
841
1
64
Chania
www.chaniatown.gr
Φίλε μου χάρηκα που το σκυλί σου είναι καλύτερα ,
Τα μάτια σου ανοιχτα συνεχώς, ποτέ δεν λες τέλος όταν έχεις σκύλο είτε είναι από ΠΕΤ είτε είναι από όπου αλλού θες
8)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
συμπερασμα...
εαν το σκυλι μας ειναι δυο μερες ξαπλωμενο πινοντας μονο νερο,βραζουμε κοτοπουλο με ρυζι...εαν δεν το φαει ,μπαινουμε ιντερνετ,ρωταμε για το πετιγκρι του,κουραζομαστε (ακου πικερμι...) και παμε για υπνο...οταν διψασουμε,σηκωνομαστε για νερο και διαπιστωνουμε πως τελικα οι ενεργειες μας επιασαν τοπο.

:lol: αυτα ειναι!

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
πολύ χάρηκα,μπράβο
πάντως αυτό δεν σημαίνει πως κάθε αδιαθεσία πάντα περνάει από μόνη της.

Ιδιαίτερα σε αυτή την ευαίσθητη ηλικία....καλό είναι να πηγαίνουμε στο γιατρό με τα πρώτα συμπτώματα :wink:

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Φίλη chrismar76, εγώ πάντως δεν θα εφησύχαζα. Θα σου πρότεινα να πας τo κουτάβι άμεσα στον κτηνίατρο για έλεγχο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161