ΑΓΟΡΑ MALTESE ΑΠΟ PETSHOP

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
galazio said:
μπορεις να το πας και ΤΩΡΑ στο νοσοκομειο ζωων στο πικερμι,ειναι παντα ανοικτο.

αυτο το νοσοκομειο στο πικερμι ειναι καλο?

εχω ακουσει κατι πατατες..

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
μονο για επειγοντα περιστατικα, σε αργειες κλπ το εχω χρησιμοποιησει κι εμεινα ευχαριστημενη...τι να σου πω :roll: δεν εχω κανει εκει θεραπειες.
μονο ραμματα και ακτινες.

George K

Well-Known Member
12 Νοεμβρίου 2007
1.177
48
galazio said:
συμπερασμα...
εαν το σκυλι μας ειναι δυο μερες ξαπλωμενο πινοντας μονο νερο,βραζουμε κοτοπουλο με ρυζι...εαν δεν το φαει ,μπαινουμε ιντερνετ,ρωταμε για το πετιγκρι του,κουραζομαστε (ακου πικερμι...) και παμε για υπνο...οταν διψασουμε,σηκωνομαστε για νερο και διαπιστωνουμε πως τελικα οι ενεργειες μας επιασαν τοπο.

:lol: αυτα ειναι!
Καλό
:lol: :lol: :lol:

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.617
11.008
Athens
kango1 said:
αυτο το νοσοκομειο στο πικερμι ειναι καλο?
εχω ακουσει κατι πατατες..
Για πολυ-πολύ επείγοντα και αν δεν υπάρχει πραγματικά άλλη λύση και είναι μεσάνυχτα... Βράδυ που έχω πάει δεν είχαν γιατρό αλλά μία εκπαιδευόμενη - μου χει τύχει που έτρεχα νύχτα για κορτιζόνες...

Για διάγνωση και θεραπεία υπό κανονικές συνθήκες και που μπορεί να περιμένει την άλλη μέρα θα συνιστούσα την ανεύρεση ενός καλού και επίσης "βολικού" κτηνίατρου. Π.χ. ο δικός μου είναι ανοιχτός και Σάββατο πρωί έως μεσημέρι και Κυριακή απόγευμα.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.617
11.008
Athens
denis said:
Για πολυ-πολύ επείγοντα και αν δεν υπάρχει πραγματικά άλλη λύση και είναι μεσάνυχτα
:wink:

galazio ... :lol: :lol: :lol: 8)
Έκανα edit - στην kangoo απαντούσα...
Το Πικέρμι θεωρώ ότι είναι ...μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα: Nαι μεν εφημερεύει (με τον ...όποιο εκεί εφημερεύει), αλλά από την άλλη έχω ακούσει κάτι διαγνώσεις ...για τα μπουζούκια!
Το φρόνιμο είναι μάλλον να το πάει κανείς το ΄ζώο εκεί για πρώτες βοήθειες αλλά για περαιτέρω θεραπεία - και αν μπορεί να το μετακινήσει - το πρωί σ' ένα καλό κτηνίατρο.

chrismar76

Member
23 Φεβρουαρίου 2008
11
0
galazio said:
συμπερασμα...
εαν το σκυλι μας ειναι δυο μερες ξαπλωμενο πινοντας μονο νερο,βραζουμε κοτοπουλο με ρυζι...εαν δεν το φαει ,μπαινουμε ιντερνετ,ρωταμε για το πετιγκρι του,κουραζομαστε (ακου πικερμι...) και παμε για υπνο...οταν διψασουμε,σηκωνομαστε για νερο και διαπιστωνουμε πως τελικα οι ενεργειες μας επιασαν τοπο.

ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΠΑΜΕ.... ΑΗΔΙΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ. ΠΟΛΥ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ...
ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η΄ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΕΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΑΥΤΟ?

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ Ή ΟΧΙ ΕΤΣΙ?

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ....

chrismar76

Member
23 Φεβρουαρίου 2008
11
0
ROTTIE said:
Φίλη chrismar76, εγώ πάντως δεν θα εφησύχαζα. Θα σου πρότεινα να πας τo κουτάβι άμεσα στον κτηνίατρο για έλεγχο.
Το πήγα ρε παιδιά, εννοείται πως το πήγα και ο κτηνίατρος μου είπε ότι όλα είναι μια χαρά... Μία ξαφνική αδιαθεσία ήταν που πέρασε.

Α! είμαι ο chrismar76 και όχι η chrismar76, για να μην μπερδευόμαστε!!!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
chrismar76 said:
galazio said:
συμπερασμα...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....

ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΤΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟ Ή ΟΧΙ ΕΤΣΙ?

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ....
ελα,δεν θελω αηδιες :lol:απλη και συντομη καταγραφη των γεγονοτων εκανα,απο οσα εσυ εγραψες :wink:
το οτι το πηγες τελικα εκεινο το βραδυ στον κτηνιατρο,(λεμε τωρα)θα μπορουσες να το αναφερεις -νομιζω θα ηταν πιο σημαντικο απο το "σηκωθηκα για νερο και το σκυλι ειχε αναστηθει-
την συμβουλη σου ,παρτην και βαλτην εκει που ξερεις (στο κοτοπουλο με ρυζι καλε,να ειναι και πιο αποτελεσματικο το μενου...που πηγε παλι το μυαλο σου? αχ,αχ,μεσα στην παρεξηγηση εισαι) :lol:

chrismar76

Member
23 Φεβρουαρίου 2008
11
0
galazio said:
chrismar76 said:
galazio said:
συμπερασμα...

ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ....

ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ....
ελα,δεν θελω αηδιες :lol:απλη και συντομη καταγραφη των γεγονοτων εκανα,απο οσα εσυ εγραψες :wink:
το οτι το πηγες τελικα εκεινο το βραδυ στον κτηνιατρο,(λεμε τωρα)θα μπορουσες να το αναφερεις -νομιζω θα ηταν πιο σημαντικο απο το "σηκωθηκα για νερο και το σκυλι ειχε αναστηθει-
την συμβουλη σου ,παρτην και βαλτην εκει που ξερεις (στο κοτοπουλο με ρυζι καλε,να ειναι και πιο αποτελεσματικο το μενου...που πηγε παλι το μυαλο σου? αχ,αχ,μεσα στην παρεξηγηση εισαι) :lol:

Άκου λοιπόν ****** για να τελιώνουμε....

Είσαι πολύ μικρή για να κρίνεις εμένα. Δεν σου ζήτησε κανείς να περιγράψεις την κατάσταση με το δικό μου σκυλί, κατάλαβες; Το κουτάβι μου το πήγα πρωί πρωί στο κτηνίατρο - και αυτό το λέω όχι για να ενημερώσω ΕΣΕΝΑ - αλλά τα άλλα μέλη του forum, τα οποία ενδιαφέρθηκαν αληθινά για την υγεία του κουταβιού μου και όχι σαν και εσένα που τάχα ενδιαφέρθηκες..... Να σχολίασεις αρνητικά ήθελες....
Αντε λοιπόν στο κλουβί σου και άδειασέ μου την γωνιά....

ROTTIE: Οι απρεπείς χαρακτηρισμοί αφαιρέθηκαν. Θα παρακαλέσω να πέσουν οι τόνοι και να παραμείνουμε στα όρια της ευπρέπειας.
Ευχαριστώ.

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
chrismar76 said:
τελικα,δεν παει αλλο,δεν ειναι κατασταση αυτη ...θα αλλαξω νικ και θα γινω μπλου που_σταρ φερις :lol: :lol: :lol:

zoulou

Well-Known Member
19 Απριλίου 2007
245
0
49
Μυτιλήνη - Λέσβος
www.era-aegean.gr
Ελπίζω να είναι μια χαρά το κουτάβι σου chrismar76.

Τελικά αρχίζω να νιώθω τυχερή εδώ στη Μυτιλήνη.
Ο κτηνίατρος μου, ότι ώρα, ότι μέρα και αν του έχω τηλ. ο άνθρωπος έρχεται σπίτι μαζί με το βαλιτσάκι του, όσο ποιο γρήγορα μπορεί.
Ακόμη και αν τελικά έχει έρθει χωρίς λόγο όπως αποδείχθηκε :oops:
(Τι να κάνω :?: Είμαι τρελή με τον μικρούλι μου :wink: ).
Και τις περισσότερες φορές δεν θέλει αμοιβή :!:

chrismar76

Member
23 Φεβρουαρίου 2008
11
0
galazio said:
chrismar76 said:
τελικα,δεν παει αλλο,δεν ειναι κατασταση αυτη ...θα αλλαξω νικ και θα γινω μπλου που_σταρ φερις :lol: :lol: :lol:
Είμαι σίγουρος ότι θα σου ταιριάζει απόλυτα... :) :) :)

chrismar76

Member
23 Φεβρουαρίου 2008
11
0
Ο Benny μου είναι μια χαρά. Έπαθε γαστρίτιδα αλλά τωρα παίρνει αντιβίωση και Ζαντακ και είναι μία χαρά.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας παιδιά!!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
chrismar76, προτείνω να βάλουμε μια τελεία στην άνευ ουσίας αντιπαράθεση. Εάν επιθυμείτε να λύσετε την μεταξύ σας παρεξήγηση, υπάρχουν και τα pm. Οι προσωπικές κόντρες δεν αφορούν το Forum.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

chrismar76

Member
23 Φεβρουαρίου 2008
11
0
ROTTIE said:
chrismar76, προτείνω να βάλουμε μια τελεία στην άνευ ουσίας αντιπαράθεση. Εάν επιθυμείτε να λύσετε την μεταξύ σας παρεξήγηση, υπάρχουν και τα pm. Οι προσωπικές κόντρες δεν αφορούν το Forum.

Eυχαριστώ εκ των προτέρων για τη συνεργασία.

Συμφωνώ απόλυτα... Εξ΄ άλλου δεν το ξεκίνησα εγώ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.321
Μέλη
20.082
Νεότερο μέλος
liakosxr