ΑΜΠΟΥΛΕΣ ΣΚΥΛΟΥ BEAPHAR

teo12

Member
29 Σεπτεμβρίου 2015
19
6
35
θέλω την γνώμη σάς σχετικά με της αμπούλες beaphar biocton τις χρησιμοποιεί κανείς? είναι καλές?

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Στο παρελθόν τις έχω χρησιμοποιήσει για ένα τρίμηνο και δεν έχω κάποιο παράπονο.
Ήταν καλοκαίρι και έβαζα ανά δεκαπέντε μέρες και όχι μία φορά το μήνα.

Μάλλον θα τις ξανάπαιρνα αλλά πρόσφατα διάβασα αυτό και θορυβήθηκα.

Aslan

Well-Known Member
12 Μαϊου 2014
1.024
1.882
Αθήνα, Φλύα
Φίλε μου δυστυχώς η κάθε αμπούλα δρά και επηρεάζει διαφορετικά στον κάθε σκύλο και λίγο πολύ όλες έχουν κάνει κάποια ήπια ή σοβαρή αντίδραση σε κάποια σκυλιά. Μίλησε με τον κτηνίατρο και δές τι σου προτείνει αλλά μην μείνεις εκεί. Ψάξε τα συστατικά και μέσα από μία προσωπική έρευνα που θα κάνεις θα είναι κάπως ευκολότερο να αποκλείσεις και να επιλέξεις κάποια, παίρνοντας βέβαια το αντίστοιχο ρίσκο που παίρνουμε όλοι μας που βάζουμε αμπούλα στα φιλαράκια μας.

Εδώ μπορείς να βρείς κάποια σκευάσματα με φυτικά συστατικά και εδώ όλα τα θέματα του forum που έχουν σχέση με αμπούλες.

• Like
Reactions: LaCat

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
η beaphar biocton ειναι φυτικη,,, δεν ειναι φαρμακευτικη,,, αρα αν εισαι σε περιοχη υψηλου κινδυνου θα κοιταξεις σε φαρμακευτικη,,,

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
χωρις να κανω διαφημηση....... exspot ............. λεγεται η αμπουλα που ειναι πρωτη σε πωλησεις στην οικονομικη κατηγορια.... και ειναι φαρμακευτικη,,,,

• Like
Reactions: Orilis

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Η ex spot κάνει και για απωθηση σκνίπας. Δυστυχώς όμως είναι τοξική για γάτες, όποιος έχει, προσοχή.

αννα1

New Member
10 Δεκεμβρίου 2015
1
0
47
καλησπέρα εχω σοβαρό προβλημα με τον σκύλο μου και χρειάζομαι ιδέες και προτάσεις

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Ναι βρε, το λέω γι'αυτούς που έχουν γατιά παρέα με τα σκυλούνια. Για να συνεχίσουν να τα.έχουν παρέα χωρίς παρατράγουδα.