ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...

NIO

New Member
27 Σεπτεμβρίου 2010
3
0
ΕΧΩ ΕΔΩ Κ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΕΝΑ ΗΜΙΑΙΜΟ ΒΕΛΓΟ ΛΥΚΟ ΜΕ ΛΑΜΠΡΑΝΤΟΡ.
ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ Η' ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ(ΔΥΣΠΛΑΣΙΑ ΙΣΩΣ??). ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΠΙΣΩ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΒΟΛΤΑΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΕ ΣΕ 3-4ΣΚΑΛΙΑ Κ ΕΦΑΓΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ. ΚΡΑΤΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΠΙΣΩ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ Κ ΜΕ ΔΥΣΚΟΛΙΑ ΠΕΡΠΑΤΑΕΙ.
ΤΟΥ ΨΙΛΑΦΙΖΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΑΛΛΑ ΔΝ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΑΡΟΣ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΚΥΛΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ? ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ?

ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Νομίζω ότι τα γηρατειά είναι ο πρώτος πιθανός υπεύθυνος. Δυσπλασία στα 11...;
Πήγαινε τον μια βόλτα στον γιατρό του, να σου πει κι εκείνος.

flygirl

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2010
335
49
Kefalonia
Λογικα εχουν αρχισει τα αθριτικα σε αυτη την ηλικια.Και η δικια μου καπου εκει ξεκινησε να σηκωνει το μπροστινο ποδαρακι της και να μην το παταει καποιες φορες.Λογω αλλαγης καιρου πονουσε,σαν τους ανθρωπους.
Τωρα δεν θυμαμαι να σου πω τι μας ειχε δωσει ο γιατρος να της το δινουμε οταν την πιανει αυτο.
Παντως πηγαινε στο γιατρο μην το αφηνεις να ταλαιπωρειται.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Πιθανόν να έχει κάποια αθρίτιδα..
Μια ακτινογραφία βέβαια δεν βλάπτει..
Το θέμα όμως σε εμάς τους ιδιοκτητες είναι να κάνουμε στα ηλικιωμένα σκυλάκια μας την ζωή τους πιο εύκολη..
Δεν χρειάζεται να τα βάζουμε σε δοκιμασίες με σκαλιά και δρόμους όχι εύκολα προσβάσιμους.

Ούτε εμείς στα 80 μας δεν θα θέλαμε κάτι τέτοιο..

NIO

New Member
27 Σεπτεμβρίου 2010
3
0
Ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις. Θα τον πάω κτηνίατρο. Πιο πολύ να πώ την αλήθεια με αγχώνει το πρωινό χτύπημα, με αποτέλεσμα να κρατάει το πόδι του..

Kango1: Συμφωνώ για τα σκαλοπάτια, αλλά για 2 μήνες ακόμη θα είμαι αναγκαστικά Σαντορίνη...οπότε τα σκαλοπάτια είναι αναγκαίο κακό...

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Να ξέρεις όμως πως αυτό θα επιδεινώσει την κατάσταση του..
Ίσως αν μπορείς με κάποιο τρόπο να το έχεις αγκαλιά..
Ειδικά μιλώντας για Σαντορίνη..με τόσα σκαλιά παραλίγο να πάθω και εγώ πρόβλημα..

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
Σκέψου εσύ, αν ήσουν με χτυπημένο πόδι, πως θα σου φαινόταν, αν θα έπρεπε αναγκαστικά για 2 μήνες να χρησιμοποιείς σκαλοπάτια.

NIO

New Member
27 Σεπτεμβρίου 2010
3
0
Κανγκο1 σήμερα αγκαλιά για βόλτα..

μαρεκο σήμερα χτύπησε οπότε θα περιμένω να δω τι θα πει ο κτηνίατρος αύριο πρωί που έκλεισα ραντεβού.
Το καλό είναι πως μάλλον δν είναι ούτε σπάσιμο ούτε ράγισμα.. δν πρόκειται να τον στείλω σε ξενοδοχείο σκύλων..άσχημη προσωπική εμπειρία κ φίλων μου..

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ο δικός μου είναι σχεδόν δώδεκα χρονών και έχει αρχίσει να έχει πρόβλημα με τα πίσω του πόδια Δεν μπορεί να κρατηθεί όσο παλιά Σε σκαλοπάτια ζορίζεται πάρα πολύ
Δυστυχώς είναι η ηλικία Γερνάνε τόσο γρήγορα που τη μία μέρα τρέχουν και την άλλη περπατάνε αργά
Φρόντισε να κολυμπάει πολύ, του κάνει καλό να περπατάτε σιγά και να μην ανεβάινει σκαλοπάτια Όσο πιο πολύ διατηρεί τη μυική του μάζα τόσο το καλύτερο