ΑΠΟΨΗ -ΕΙΣ

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
No 1 χωρα για αγορα ροτβαιλερ μετα απο την Γερμανια ειναι η Σερβια και αυτο γιατι οι Σερβοι '''εκτος οτι οι ανθρωποι εχουν πολλη σοβαρη εκτροφη
(το εχουν αποδειξει) τα ζωα τους βγαζουν και καλους απογονους με τα Γερμανικα ζωα ισως και καλυτερους κατα εμενα.
Εκει που υστερουν ειναι σε βαρος ονοματος.Οι Σερβοι(τα ροτβαιλερ τους) κερδιζουν παντου εκτος απο τη Γερμανια. (ακομη)Το οτι τα ζωα τους ειναι πρωτα σε πωλησεις στον κοσμο αυτο τα λεει ολα,και ας μην ξεχναμε οτι η Σερβια ειναι εκτος Ε.Ο.Κ και η διαδικασιες αποστολης πολυ δυσχερεις.
Αυτο εχει γινει πλεον βασηειναι< καταχηρωμενο> το ξερουν και οι Γερμανοι αυτο .
Οι Γερμανοι γνωριζουν οτι εαν δωσουν ποντους στους Σερβους θα χασουν το προιον τους.
Απο την αλλη ομως εαν παρουμε τον φετινο νικητη του (Κ.σιεγκερ) ως τον κορυφαιο σκυλο, θα δουμε οτι κερδισε λογο οτι ο σκυλος αυτος (ειδικα φετος) ηταν και σε επιπεδο εργασιας απιαστος πραγμα που τα ΣΕΡΒΙΚΑ ζωα υστερουν και το ξερουν και οι μεν και οι δε.Τα Γερμανικα ζωα ειναι πιο δουλεμενα, πιο ελεγμενα, αυτο ειναι βεβαιο.
Απο την αλλη και οι Σερβοι εχουν ενα κατα καποιο τροπο αισθημα κατωτεροτητος στην εκτροφη αυτη μονο.
Με λιγα λογια σε club.rottweiler οπουδηποτε στο κοσμο κερδιζεις με Σερβικο εκτος Γερμανιας.
Το Γερμανικο κερδιζει παντου.Το ελληνικο .ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ..........ισως ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ,ΚΥΠΡΟ????
Πρεπει να πω οτι υπαρχουν εκτροφεια που εκαναν ονομα διοτι ζευγαρωναν μονο με Γερμανια χωρις σπουδαια παρουσια σε εκθεσεις και απλα διεθεταν καλους σκυλους σε αλλους.
Η γνωμη μου ειναι οτι οποιος ακολουθησει το δρομο αυτο σε ελληνικο επιπεδο θα μεινει στην ιστορια της ελληνικης εκτοφης.Αυτο θα συμβει διοτι θα γινει αναγνωρισιμος,θα αποκτησει ονομα εξω,προσβασεις,θα προκυψουν σιγουρα απο αυτον ζωα με ονομα βαση πιθανοτητων,θα αναγνωριστει ο κοπος του και πολλα αλλα που εχουν σχεση με το χωρο.
Τωρα εαν φερεις ενα ζωο διασημο σαν επιβητορα απο τη στιγμη που ερχεται στην ελλαδα και καποιοι το ειδαν απο κοντα ειδικα ελληνες (που ειναι αριστοι γνωστες της φυλης ) εχει χασει ενα 50%της αξιας του, απο την αλλη αποσβεση δεν γινεται ποσοι θα ζευγαρωσουν με σενα?
Εαν παει σε εκθεση και χασει αστα καλυτερα πουλα τον.
Να ρωτησω εαν γνωριζετε (θυμαστε) ενα ζωο που αγοραστηκε απο Γερμανια σαν κουταβι σε αλλη χωρα και προκοψε στη Γερμανια ? οχι απλα να πηρε πρωταθλημα σε καποια χωρα.
Αλλα το να παρω ενα κουταβι εγω ο αγοραστης να το επιλεξω στη χωρα μου απο ενα σκυλο που ειναι θρυλος στη Γερμανια χωρις να κουνηθω απο τη χωρα μου ειναι σημαντικο.

Ποιο σκυλι που καταγετε απευθεις εστω απο τα νεωτερα ζωα΄''οπως""
REX VON DER BLEICHSTRASSE
EXEL VON DER WEISSEN SCHWAN
GRINGO VOM GRUNTENBLICK
HECTOR VON DER DONNERICHE
GINO VON DER BERGHALBINSEL
HERBIE VOM GRUNTENBLICK
κλπ.Θα θεωρηθει ως πεταγμα χρηματος για οποιοδηποτε αποτελεσμα.
Αυτη ειναι η αποψη μου που και εγω ισως και να μην μπορουσα να την εφαρμοσω σαν εκτροφεας.
Το θεωρω πολυ σημαντικο το ειδα να παιζει παντου σαν θεμα αφου για αυτα τα ζωα μιλαμε.
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΑΝ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΘΕΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΗ ΦΥΛΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΑΓΓΙΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΜΟΝΑΔΑ ΜΕ ΑΝΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΕΝΝΑΣ ΑΠΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΑΛΟΓΟ
ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
REX VON DER BLEICHSTRASSE?

ειτε?

EXEL VON DER WEISSEN SCHWAN?

Ποιον θα επιλεγατε?

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ψαχνοντας για αδελφια του επεσα εδω.
και ρωταω, αυτο ισχυει?
http://rottweiler1.ru/en/dogs/

ειναι νεοι ιδιοκτητες????????????

οσο για ποιον απο τους δυο θα επανελθω με ποιον και γιατι κατ'εμενα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Nαι, είναι νέοι ιδιοκτήτες ... ο Filou πουλήθηκε μετά το καλοκαίρι ....

Rex και Exel, δύο πολύ καλοί σκύλοι, ανάλογα την θηλυκιά ....

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
denis said:
Nαι, είναι νέοι ιδιοκτήτες ... ο Filou πουλήθηκε μετά το καλοκαίρι ....
Οταν φευγουν τετοιου επιπεδου επιβητορες απο Γερμανια?
με μελλον εκτροφικο, αναξαρτητος τιμη αγορας και με ηδη επιτυχημενους
απογονους .Xαλαλι τους, τους εκαναν πελατες ολους οι Γερμανοι.
Μπορει αυτο να μην μου αρεσει αλλα τους βγαζω το καπελο.
Απο την αλλη ομως δικαιουμαστε να τους τα χωσουμε?????Ετσι?

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ

ΤΟΝ RΕΧ

ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΝΑ ΔΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΟΥ......(ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΤΟΥ)

http://valkyrie.unitedartists.com/theresistance/index.html

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Οχι βεβαια αλλα το ιντερνετ ειναι ενα καλο εργαλειο για να δεις τη παιζει.

Δες παραδειγμα ποσοι προλαβαν και ζευγαρωσαν με ΝΤΑΝΙΟ απο Σερβια ηδη.....

ειναι αυτα που λεγαμε στο αλλο ποστ περι δημοσιοτητος και επιλογης .

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Είμαι σιγουρα κάποιος που καταλαβαίνει τί λές - αλλά από τα forum οι ΕΚΤΡΟΦΕΙΣ λίγα μπορούν να επωφεληθούν ... τώρα αν ήξερες κανέναν ιδιώτη που να διάβαζε εδώ ότι είναι καλός επιβήτορας πχ ο Rex να έπαιρνε την σκυλίτσα του και να πήγαινε για ζευγάρωμα , πολύ θα ήθελα να τον γνωρίσω :p :p :p

nearos

Well-Known Member
15 Μαρτίου 2008
205
0
Περίμενε σε λίγο να δείς τί ψώνισαν πάλι οι Ρώσοι millionairs ... :p :p :D
OI κανονες τις αγορας..;)

Οσο αναφορα τα επανω με το να δεις ενα ζωο απο κοντα δεν σημαινει οτι ξερεις και τις αποδοσεις του.
Σημερα απο το ιντερνετ μπορεις να παρεις πληροφοριες που λογω αποστασεων ,διαθεσιμου χρονου,οι αλλων παραγοντων ειναι αδυνατο.
Εγω λοιπον γιατι για τον ευατο μου μιλαω παντα εχω παρει σημαντικες πληροφοριες και απο το φορουμ γιατι οχι.
Οταν ημουν εξω και ασχολουμουν με το σπορ ημουν αναγκασμενος να παρω βολτα τα εκτροφεια (οσα μπορουσα)να δω γεννες να συζητησω με εκτροφεις να αγορασω περιοδικα πριν αποφασισω,πολλα χιλιομετρα.

Θα μου πεις ρε φιλε αφου δεν ασχολεισαι τη μας πρηζεις???

Σωστο οι κακες συνηθειες δεν κοβονται ευκολα.:D:D:D:D

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
καλύτερα ήταν τότε τελικά

είχες την αποψη σου διαμορφωμένη με σκυλιά που εβλεπες live + ότι δεν μπορούσες να πέσεις θύμα του photoshop

ΜΑΚΗΣ

Well-Known Member
6 Ιουλίου 2006
4.160
2
γελοίο μπορεί να είναι (και είναι) αλλά αμφιβάλεις ότι πολύ πάνε να ζευγαρώσουν με μια φωτογραφία και 2 καλά αποτελέσματα σε εκθέσεις???????

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
Κοίτα ανάλογα τον σκύλο, κι εγώ πήγα με τον Mambo χωρίς να τον έχω δεί live, ηταν όμως ο Mambo 1ον μεγάλος 2ον (άρα δεν τον έβλεπα εύκολα σε μία έκθεση, και είχα εκτός των γνωστών και μία γέννα με την σκύλα μου πρίν την πάρω.

Σε πολύ λίγους σκύλους και πολύ ειδικές περιπτώσεις θα το έκανα. Αλλά με άλλον σκύλο πχ σαν τον Rex με τίποτα ...

Bέβαια αν έχεις πολλές σκύλες και είσαι και λίγο πλούσιος, δεν υπάρχει πρόβλημα, γελοίο όμως παραμένει ... :)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix