ΑΡΩΝ- ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΚΟ ΛΥΚΟΣΚΥΛΟ

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Γεια σας, με λένε Γιώργο και πριν 1,5 μήνα απέκτησα ένα τσεχοσλοβάκικο λυκόσκυλο. Σε λίγες μέρες γίνεται 3 μηνών. Διάβασα διάφορα θέματα στο forum και φυσικά όσα αφορούν τα τσεχοσλοβάκικα λυκόσκυλα. Σαν συμπεριφορά δεν έχει καμία διαφορά από τα άλλα κουτάβια. Επειδή είναι σκύλος με έντονη ενέργεια θέλει να του αφιερώνεις χρόνο για να εκτονώνεται. Αυτό όμως συμβαίνει με τις περισσότερες ράτσες σκύλων. Ευτυχισμένο κουτάβι το κουρασμένο κουτάβι.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Καλώς ήρθες στο φόρουμ.

Να το χαίρεσαι το κουτάβι σου.
Να υποθέσω, ότι δεν έχει pedigree ε;

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Κακώς το υποθέτεις...όλα τα καλά τα έχει ;)
Προσπαθώ να ανεβάσω κ φώτος τώρα αλλά αντιμετωπίζω μια δυσκολία

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.976
20.412
Στον έδωσε δηλαδή εκτροφέας, μετά βίας ενάμιση μηνός; :confused:

Θα ήθελες να μας πεις, για ποιό εκτροφείο μιλάμε;

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Κακώς το υποθέτεις...όλα τα καλά τα έχει ;)
Προσπαθώ να ανεβάσω κ φώτος τώρα αλλά αντιμετωπίζω μια δυσκολία
Καλώς ήρθες. Δηλαδή τον πήρες από εκτροφείο? τότε αναρωτιέμαι τι σόι εκτροφέας είναι αυτός που δίνει κουτάβι 6 εβδομάδων. Είναι και παράνομο.

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Από Τσεχία το πήρα και την γέννα την είχα κλείσει τον Ιανουάριο από το site World of Czechoslovakian wolfdogs | wolfdog.org.
Γεννήθηκε 19/7 και το παρέλαβα 31/8 και μου το δώσανε με τα χίλια ζόρια αλλά καθώς δεν είχα την δυνατότητα λόγω δουλειάς και φυσικά λόγω απόστασης για να το πάρω αργότερα.

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Φωτεινή εάν μπεις στο site που ανέφερα θα βρεις ότι πληροφορία θέλεις. Έχει όλες τις προγραμματισμένες γένες όλων των εγκεκριμένων εκτροφέων με όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις γενεολογικά.Από εκεί κ πέρα επικοινωνείς με τους ιδιοκτήτες. Έσενα σε ενδιαφέρει από ποιον ιδιοκτήτη το πήρα εγώ?

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Φωτεινή εάν μπεις στο site που ανέφερα θα βρεις ότι πληροφορία θέλεις. Έχει όλες τις προγραμματισμένες γένες όλων των εγκεκριμένων εκτροφέων με όλα τα στοιχεία που πρέπει να γνωρίζεις γενεολογικά.Από εκεί κ πέρα επικοινωνείς με τους ιδιοκτήτες. Έσενα σε ενδιαφέρει από ποιον ιδιοκτήτη το πήρα εγώ?
Τις επομενες εχει,τις προηγουμενες δεν μπορεσα να τις βρω εγω.Καλο ειναι οταν κανουμε μια σωστη αγορα να τη διαφημιζουμε,οχι για να περιαυτολογουμε,αλλα γιατι μπορει καποτε ενας ανθρωπος να χρησιμοποιησει το search θελοντας να μαθει καποια πραγματα,μην διαβαζει μονο γενικολογιες.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Προγραμματισμένες ναι, προηγούμενες όχι.
Τόσο δύσκολο είναι να πεις το όνομα εκτροφείου;
Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα.

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Καθόλου δύσκολο. Απλά δεν κατάλαβα τι ήθελες ακριβώς να μάθεις. Δεν ειρωνεύτηκα ούτε μίλησα με κάποιο ύφος. Μέσα από αυτό το site διάλεξα γέννες και επικοινώνησα με εκτροφείς. Με αυτή που τα βρήκαμε είναι η εξής:
Kuklík (Mrkosová, Jaroslava) | wolfdog.org

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Εάν μπεις στο site της θα δεις και τον Άρων φωτογραφίες. Απλά εκεί ονομάζεται Iron Maiden καθώς η γέννα ήταν η Ι και το όνομα έπρεπε να ξεκινάει από Ι για το Pedigree. Εγώ όμως είχα διαλεξει σαν όνομα το Άρων.

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Εάν μπεις στο site της θα δεις και τον Άρων φωτογραφίες. Απλά εκεί ονομάζεται Iron Maiden καθώς η γέννα ήταν η Ι και το όνομα έπρεπε να ξεκινάει από Ι για το Pedigree. Εγώ όμως είχα διαλεξει σαν όνομα το Άρων.
Υβρις να αλλάξεις το iron maiden....

Να το χαίρεσαι το τσεχάκι!!!

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
In Flames Πάει με το ταπεραμεντο του σκύλου.

Πως και δίαλεξες τον Τσέχο; Απ' όσα έχω διαβάσει είναι από τις δύσκολες φυλές

divingpathos

Active Member
10 Οκτωβρίου 2013
36
0
Καλημέρα. Με την γυναίκα μου τον διαλέξαμε.Έτσι είχα διαβάσει κι εγώ. Ότι δεν είναι για αρχάριους κλπ. Έκανα έρευνα γι'αυτή τη ράτσα και μίλησα με πάρα πολλούς εκτροφείς. Τσεχία, Ιταλία κλπ. Πάνω από 8 μήνες. Μπορώ να σου πώ ότι από ότι διαβάζω εδω συμπεριφορές από άλλα σκυλιά δεν έχει καμία διαφορά με το δικό μου. Μεγαλώνοντας θα δείξει βέβαια. Μαθαίνει απίστευτα εύκολα. Στην ουσία το δύσκολο είναι η ενέργεια που έχει. Από τις 3.30 το μεσημέρι μέχρι τις 10 ασχολούμαστε μαζί του. Βόλτα, εκπαίδευση, παιχνίδι. Στο τέλος εμείς πέφτουμε τέζα και αυτός συνεχίζει τα δικά του. Πραγματικά ακούραστος. Για εμένα αυτό είναι το μόνο δύσκολο.Στον κτηνίατρο κάνουμε πάνω από μισή ώρα μόνο και μόνο για να του πάρει ακροαστικά. Είναι απίστευτα παιχνιδιάρης, κοινωνικός και λατρεύει τα παιδιά.