Αίμα από το γεννητικό όργανο του σκύλου!!!!!!

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
(1μιση χρονων ειναι ο σκυλος)
Ειμαι πραγματικα σε απογνωση!!!!

κ παλι αιμα απο το πεος του!!!!

η ιστορια ξεκιναει αρκετους μηνες πριν περιπου απο τον οκτωβρη που ειχε παρουσιασει πρωτη φορα αιμα μεσα στα ουρα!

πηγαμε στο κτηνιατρο ειχε καποια δεκατα οποτε πηραμε αντιβιοση για ουρολοιμοξη.

περνανε 2 μηνες(εχουμε κανει εν το μεταξυ κ το ετησιο τσεκαπ μας-ολα καλα μου ειπαν)κ παλι τα ιδια!!!αθτη τη φορα οχι στα ουρα..μετα απο υπνο η οταν χαιροταν πολυ κα8αρο κοκκινο αιμα σταγονες.

παμε παλι στο κτηνιατρο με τις αιματολιγικες μας αυτη τη φορα....καθαρες οι αιματολογικες δε δικαιολογουσαν κατι...στη ψιλαφηση δεν ειχε κατι ερεθισμενο ουτε πυρετο οποτε κ κλινικη εικονα αψογη!μου λεει λοιπον οτι καλο ειναι να γινει ενας υπερηχος να δουμε καθαρα κ τα ζωτικα οργανα..με το καινουριο χρονο λοιπον το κανουμε κ τον υπερηχο...(αν εξαιρεσουμε το στομαχι του) ολα ηταν σουπερ!μου εδωσε 15 μερες αντιβιοση κ εφτιαξε...

εδω κ 2-3 μερες αφου ηρ8ε σε επαφη με τη σκυλιτσα που εχει μεγαλωσει μαζι κ περιμενε περιοδο προφανως γτ τη μοιριζε (κ τη προηγουμενη με ενα σκυλο αρσενικο που ειχε το ιδιο σε μεγαλυτερο βαθμο προβλημα) το παρουσιασε κ παλι.

πηρα τηλεφωνο τη κοπελα μου ειπε οτι ο δικος της εχει σπασμενο αγγειο κ οχι καποια ασθενεια!

τι σκατα ειναι ??τι μπορει να φταει?τι να κανω?παλι αντιβιοση σε τοσο μικρο διαστημα?

:(

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
κοίτα πέραν της πλάκας-αν δεν έχει κάποιος απο το φόρουμ παρόμοιο περιστατικό(αλλά και να έχει δηλαδή)
πρέπει να πας σε κτηνίατρο (με ειδικότητα στα πουλιά-πτηνίατρο δηλαδή XAXAXAXAAAXAXAXA)
γιατί δείχνει σοβαρό έτσι κι αλλιώς και έρχεται και σαβ κυρ οπότε πήγαινε αύριο οπωσδήποτε

και μην πάς στον ίδιο-αλλά πάρε μαζί και τις υπάρχουσες εξετάσεις

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
(1μιση χρονων ειναι ο σκυλος)
Ειμαι πραγματικα σε απογνωση!!!!

κ παλι αιμα απο το πεος του!!!!

η ιστορια ξεκιναει αρκετους μηνες πριν περιπου απο τον οκτωβρη που ειχε παρουσιασει πρωτη φορα αιμα μεσα στα ουρα!

πηγαμε στο κτηνιατρο ειχε καποια δεκατα οποτε πηραμε αντιβιοση για ουρολοιμοξη.

περνανε 2 μηνες(εχουμε κανει εν το μεταξυ κ το ετησιο τσεκαπ μας-ολα καλα μου ειπαν)κ παλι τα ιδια!!!αθτη τη φορα οχι στα ουρα..μετα απο υπνο η οταν χαιροταν πολυ κα8αρο κοκκινο αιμα σταγονες.

παμε παλι στο κτηνιατρο με τις αιματολιγικες μας αυτη τη φορα....καθαρες οι αιματολογικες δε δικαιολογουσαν κατι...στη ψιλαφηση δεν ειχε κατι ερεθισμενο ουτε πυρετο οποτε κ κλινικη εικονα αψογη!μου λεει λοιπον οτι καλο ειναι να γινει ενας υπερηχος να δουμε καθαρα κ τα ζωτικα οργανα..με το καινουριο χρονο λοιπον το κανουμε κ τον υπερηχο...(αν εξαιρεσουμε το στομαχι του) ολα ηταν σουπερ!μου εδωσε 15 μερες αντιβιοση κ εφτιαξε...

εδω κ 2-3 μερες αφου ηρ8ε σε επαφη με τη σκυλιτσα που εχει μεγαλωσει μαζι κ περιμενε περιοδο προφανως γτ τη μοιριζε (κ τη προηγουμενη με ενα σκυλο αρσενικο που ειχε το ιδιο σε μεγαλυτερο βαθμο προβλημα) το παρουσιασε κ παλι.

πηρα τηλεφωνο τη κοπελα μου ειπε οτι ο δικος της εχει σπασμενο αγγειο κ οχι καποια ασθενεια!

τι σκατα ειναι ??τι μπορει να φταει?τι να κανω?παλι αντιβιοση σε τοσο μικρο διαστημα?

:(
Εφόσον περίμενε περίοδο ήταν λάθος που ήρθε σε επαφή γιατί θα αναστατωνόταν έτσι και αλλιώς..
Προφανώς το παρουσιάζει όταν διεγείρεται.
Ο κτηνίατρος μίλησε καθόλου για προστατίτιδα?

Περαστικά εύχομαι !

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
ή μήπως έχει ελαφρά φίμωση και τραυματίζεται όταν διεγείρεται? όταν το σπουργιτάκι γίνεται μπεκάτσα ....να το πούμε και περιγραφικά

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.575
840
Ξεσσαλονικη!!!
Πάρτε καναρινι ρε να γουστάρετε!

Μπορει να είναι αρκετά πράγματα, όπως επίσης μπορει τώρα να είναι κάτι διαφορετικό απο ότι πριν.πιστευω πάντως, ότι είναι λοιμωξη. Ειδικά όταν κατουρανε σε θάμνους κ δεντράκια που πιο πριν τα έχουν αφήσει διάφοροι σκύλοι, ο κίνδυνος είναι μεγάλος. Ακουμπάνε κ δεν είναι κ ότι καλύτερο...

Last edited:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
ή μήπως έχει ελαφρά φίμωση και τραυματίζεται όταν διεγείρεται? όταν το σπουργιτάκι γίνεται μπεκάτσα ....να το πούμε και περιγραφικά
Mπορεί όντως να έχει φίμωση, το έχει εξετάσει ο γιατρός το πουλάκι του; Μπορείς να το δεις και εσύ αυτό.

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
το υπεριχογραφημα δεν εδειξε κατι για προστατιτιδα...εξαλλου οπως ειπε κ ο κτηνιατρος ειναι μωρο ακομα...

η φιμωση πως τη διακρινω?

το μονο που μπορω να σας πω με σιγουρια ειναι οτι οταν βγαζει αιμα τον καθαριζω με χαμομιλι(αποστθρωτικο) κ στο κεφαλι ψηλα εχει εναν ερεθισμο ελαφρυ...θα μπορουσε κανεις να το πει κ μικρη πληγη...σημερα δεν εβγαλε καθολου αιμα...τον εχω στριμοξει με τα χαμομιλια τωρα...

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Μηπος εχει κρισταλλα/ουρολιθους στα ουρα που δημιουργουν κυστιτιδες???

( ειναι πολυ "κοφτερα" και αιωρουμενα στα ουρα και στην κυστη, κοβουν τα τοιχωματα της κυστης- τα οποια με την σειρα τους αιμοραγουν- με απλα λογια).

zerom

Well-Known Member
17 Μαρτίου 2011
97
4
εξαρχεια αθηνα
ο κτηνιατρος που του εκανε τον υπερηχο μου ειπε οτι εχει κρυσταλακια τα οποια ομως δε μας ενοχλουν κ δε χρειαζεται να κανουμε κατι...
ηταν ολα στους νεφρους...κ γενικα πινει πολυ νερο μου εκανε πολυ εντυπωση που εχει κρυσταλακια!

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Μπορει να φταίει η ποιότητα του νερού.
Όχι μπορεί.. το πιθανότερο είναι να φταίει αυτό.
Σε αντίστοιχη περίπτωση που έπαιζε ανάλογο πρόβλημα σε έναν γνωστό μου (άνθρωπο ε!) του είχε πει ο γιατρός να πάρει εμφιαλωμένα και μάλιστα από 1-2 συγκεκριμένες εταιρείες γιατί είχαν πιο χαμηλά ποσοστά σε κάποια στοιχεία! Δεν θυμάμαι τι κ πως αναλυτικά, αλλά θυμάμαι το περιστατικό αυτό με αίμα στα ούρα που προέρχονταν από πέτρες στα νεφρά!

Περαστικά στον μπέμπη σου!!!

Λουνομαμά

Well-Known Member
26 Δεκεμβρίου 2011
108
1
Ηράκλειο Κρήτης
Όχι μπορεί.. το πιθανότερο είναι να φταίει αυτό.
Σε αντίστοιχη περίπτωση που έπαιζε ανάλογο πρόβλημα σε έναν γνωστό μου (άνθρωπο ε!) του είχε πει ο γιατρός να πάρει εμφιαλωμένα και μάλιστα από 1-2 συγκεκριμένες εταιρείες γιατί είχαν πιο χαμηλά ποσοστά σε κάποια στοιχεία! Δεν θυμάμαι τι κ πως αναλυτικά, αλλά θυμάμαι το περιστατικό αυτό με αίμα στα ούρα που προέρχονταν από πέτρες στα νεφρά!

Περαστικά στον μπέμπη σου!!!
Κι εγώ που μένω Ηράκλειο και τόσο καιρό του δίνω νερό από τη βρύση?? Εμφιαλωμένο να του δίνω?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.796
8.004
Eάν είναι πόσιμο το νερό στο Ηράκλειο δεν χρειάζεται αν του δίνεις εμφιαλωμένο πιστεύω. Άλλο αν έχει κάποιο πρόβλημα με τα νεφρά του ή με πέτρες.

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.575
840
Ξεσσαλονικη!!!
Απο όπου κ αν πίνει, καλο είναι να υπάρχει ένα φιλτρακι.minimoula, στο λέω ρε, για να μην με αναγκασεις να σε βαρεσω κ κλαψεις! Φλωρα!

Last edited:

miminoula

Well-Known Member
26 Νοεμβρίου 2011
1.339
9
45
Κερατσίνι - Νίκαια
www.facebook.com
Κι εγώ που μένω Ηράκλειο και τόσο καιρό του δίνω νερό από τη βρύση?? Εμφιαλωμένο να του δίνω?
Δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις, ο γιατρός σου σίγουρα μπορεί να σου πει με ασφάλεια.
Απλά σε ανάλογη φάση με γνωστό μου - τονίζω πάλι άνθρωπο αν και λίγη σημασία έχει για ορισμένα συμπτώματα αυτό από ότι έχω καταλάβει σε θέματα ιατρικής - του είπαν αυτό ! :)