Αγανο στο μάτι

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Καλησπέρα σας.Τις προάλλες πάθαμε αυτό ακριβώς που περιγράφω στο θέμα:Μας μπήκε άγανο στο μάτι.Δηλαδή καρφώθηκε στην εσωτερική γωνία του ματιού.Μάτωσε,πήγαμε γιατρό,βάζουμε σταγόνες και παρ'ότι το μάτι δεν είναι κόκκινο ούτε πρησμένο και τα λοιπά ένα κομμάτι του κερατοειδή της τραυματίστηκε και θόλωσε όπως βγάλαμε το άγανο.Έχω πεθάνει από την ανησυχία μου αν και ο γιατρός μου είπε ότι κατά 99 % θα φτιάξει.Εχει τύχει κάτι παρόμοιο σε κάποιον;Είμαστε μιάμιση βδομάδα με tobrex και θα βάζουμε για άλλο τόσο τουλάχιστον αλλά δεν μπορώ να ηρεμήσω και μόνο που σκέφτομαι ότι μπορεί και να μη φτιάξει...Καμιά παρόμοια εμπειρία;

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.978
20.416
Γιατί δεν παίρνεις και μια δεύτερη γνώμη;

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Γιατί θέλω να την πάω σε κτηνιατρο οφθαλμίατρο και πραγματικά είμαι με 10 ευρώ την τσέπη κ έχω φρίξει :(

peris

Well-Known Member
9 Φεβρουαρίου 2013
179
0
Πάτρα
Φίλε ο δικός μου κάπου το είχε χτυπήσει και είχε τραυματίσει τον κερατοειδή,μου είχε δώσει ατροπιν και τρομπεξ στην αρχή αλλα δεν είχε βελτιωθεί και μου έκοψε το τομπρεξ και μου έδωσε ενα άλλο σε ένα μπουκαλάκι(μάλλον φτιαχτό)τώρα είναι πολύ καλύτερα,μην ανυσηχείς με τις σταγόνες θα επανέλθει το μάτι του απλά θα σου πάρει λίγο καιρό η θεραπεία

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Πίκρα το οικονομικό! Εύχομαι περαστικά και ολα να πάνε καλά!!;)
Mακάρι!Πήρα για δείγμα ένα τηλέφωνο και μου είπαν ότι χρεώνουν 60 ευρώ την επίσκεψη:confused:
Καλά βεβαια αν δω οτι κατι στραβωνει εννοειται θα τα δωσω...Κωλοαγανα γαμωτο

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Είναι που λένε "να μην σου τύχει" .
Καλώς ή κακώς , προσωπικά σε ότι έχει να κάνει με υγεία , εκπτώσεις δεν κάνω . Είτε αφορά άνθρωπο είτε ζώο .
Και αν είναι να κάνεις κάτι , προσπάθησε να το κάνεις όσο νωρίτερα γίνεται για να προλάβεις το ενδεχόμενο να μην πάει κάτι καλά εν τέλει . Δεν αξίζει να ταλαιπωρείται το ζωντανό , κρίμα είναι .
Και να ξέρεις πως όπως σε πολλά πράγματα, μερικές φορές , το φθηνό , είναι ακριβό.

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
H αλήθεια είναι ότι το ζώο όμως δεν δείχνει σημάδια ενόχλησης.Δηλαδή το μάτι του το έχει ανοιχτό,μέσα είναι καθαρό το τρίβει το πολύ μια φορά τη μέρα και στη βόλτα τρέχει σαν το κατσίκι και το έχει ορθάνοιχτο.Θα δω βέβαια κ από αύριο πώς θα πάει και αφού ξαναεπισκευθούμε τον κτηνίατρό μας θα οδεύσουμε μάλλον προς οφθαλμίατρο...Μη σας τύχει παιδιά πραγματικά,δεν το περίμενα ότι θα παθαίναμε τέτοιο πράγμα στα καλά του καθουμένου...

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Θα σου λεγα να εξοικονομήσεις τα λεφτά του κτηνιάτρου σου και να πας κατευθείαν στο Λιαπή που ειδικεύεται σε μάτια.

Ασυνήθιστο δεν είναι πάντως - προχθές στον κτηνίατρο είδα σκύλο που του χε μπει επίσης άγανο στο μάτι - του το βγαλε ο γιατρός. Τα ρημάδια τα άγανα μπαίνουν παντού!

Περαστικά σας!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Είναι που λένε "να μην σου τύχει" .
Καλώς ή κακώς , προσωπικά σε ότι έχει να κάνει με υγεία , εκπτώσεις δεν κάνω . Είτε αφορά άνθρωπο είτε ζώο .
Και αν είναι να κάνεις κάτι , προσπάθησε να το κάνεις όσο νωρίτερα γίνεται για να προλάβεις το ενδεχόμενο να μην πάει κάτι καλά εν τέλει . Δεν αξίζει να ταλαιπωρείται το ζωντανό , κρίμα είναι .
Και να ξέρεις πως όπως σε πολλά πράγματα, μερικές φορές , το φθηνό , είναι ακριβό.
Δεν θεωρώ πως είναι θέμα έκπτωσης,άνθρωποι είμαστε θα τύχει να μην έχεις χρήματα.Αν δεν έχεις που θα βρείς?

elenigeop

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2012
54
1
Ρε γαμώτο όλοι οι καλοί γιατροί είναι στο Χαλάνδρι;Τι γίνεται;:rolleyes:
Συγκρατώ ονόματα και σας ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση και σχετικά με καλούς γιατρούς.
Εμένα πιο πολύ εντύπωση μου έκανε που της καρφώθηκε στο μάτι πάντως παρά που της μπήκε γενικά στο μάτι..:confused:

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
Περαστικά , όπως και ναχει .
Απλά ενημερωτικά , για να μην σας κοροϊδεύουν , ΔΕΝ υφίσταται στην Ελλάδα κτηνιατρική ειδικότητα "οφθαλμίατρος" ή "ορθοπεδικός" .
Υφίσταται μόνο το πόσο καλός είναι στα οφθαλμολογικά ανάλογα με το πόσο έχει ασχοληθεί με το θέμα , πόσο έχει ψαχτεί και ασχοληθεί .
Όλοι οι Κτηνίατροι ασχολούνται με όλα . Σε κάποια είναι καλύτεροι , σε άλλα είναι αποδεκτοί . Αλλοιώς , σε παραπέμπουν αλλού .

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.681
11.119
Athens
Περαστικά , όπως και ναχει .
Απλά ενημερωτικά , για να μην σας κοροϊδεύουν , ΔΕΝ υφίσταται στην Ελλάδα κτηνιατρική ειδικότητα "οφθαλμίατρος" ή "ορθοπεδικός" .
Υφίσταται μόνο το πόσο καλός είναι στα οφθαλμολογικά ανάλογα με το πόσο έχει ασχοληθεί με το θέμα , πόσο έχει ψαχτεί και ασχοληθεί .
Όλοι οι Κτηνίατροι ασχολούνται με όλα . Σε κάποια είναι καλύτεροι , σε άλλα είναι αποδεκτοί . Αλλοιώς , σε παραπέμπουν αλλού .
Έτσι είναι. Αλλά θα προτιμήσω σε συγκεκριμένη πάθηση να πάω σε αυτόν που ασχολείται περισσότερο με αυτή και έχει και τον εξοπλισμό για αυτή και θα μου κάνει πλήρη και εξονυχιστικό έλεγχο, παρά να πάω σε "γενικό παθολόγο".

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.338
Μέλη
20.109
Νεότερο μέλος
DarthVader3