Αγανο στο ματι

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Βολτα χθες , ξαφνικα βλεπω το σκυλο να δυσανασχετει αφοτου μυρισε κατι χορτα .Κοιταω το προσωπο του και ενα αγανο ειχε ''καρφωθει'' στην ''τσιμπλα'' του ματιου . ''Κατσε παιδι μου να το βγαλω'' ...τζιφος.Ο σκυλακος τριβει το ματι με το ποδι και το αγανο μπαινει μεσα απο το βλεφαρο :( Ενω πριν ενα δευτερολεπτο ηταν εντελως εξω , τωρα ειχε σχεδον εξαφανιστει κατω απο το βλεφαρο.Ο σκυλακος κανει πλεον σαν επιληπτικος απο την ενοχληση και δεν με αφηνει να κοιταξω το ματι του.

Εκεινη τη στιγμη (ξεροντας πως μεχρι να φθασω στον οποιο κτηνιατρο το αγανο θα ειχε εξαφανιστει μεσα στο ματι) , ξυπναει μεσα μου ο Hulk : ακινητοποιω το κεφαλι του σκυλου ανασκελα , ανοιγω το ματι με τα δυο χερια και τραβαω το αγανο με το στομα μου κανοντας τα χειλια μου ''ταναλια'' :eek::D Ουσιαστικα , καπακωσα το ματι του σκυλου με το στομα μου και κλεινοντας τα χειλη μου , μαγκωσα το αγανο !

Οι περαστικοι γελαγαν αλλα η δουλεια εγινε ...αφοτου εβγαλα το αγανο , ο σκυλακος συνεχισε να θελει βολτα λες και δεν εγινε τιποτε :)

Τωρα το ματι ειναι κοκκινο και τον ενοχλει λιγο,μαλλον τραυματιστηκε ...θα του βαλω tobrex για 2-3 μερες και αν δεν υποχωρησει η ενοχληση, θα παμε σε γιατρο .

zouzounos

Well-Known Member
19 Ιανουαρίου 2009
1.954
317
ωραιος!!!εμενα που ειχε μπει στο αυτι(μεχρι τυμπανο)
ειχαμε τρεχαματα η ηρεμιστικη ενεση δεν εκανε τιποτα
και αναγκαστικα του εκανε ναρκωση:(
μπραβο παντως!!γλυτωσες ταλαιπωρια!

vag

Active Member
1 Οκτωβρίου 2008
37
0
Αθήνα
Μπράβο Βασίλη για την ψύχραιμη και άμεση
αντιμετώπιση.
Θα ήθελα να σε έβλεπα όταν έβαλες το "θηρίο" κάτω...

Tricky

Well-Known Member
20 Ιουλίου 2008
2.014
294
Μπράβο Βασίλη για την ψύχραιμη και άμεση
αντιμετώπιση.
Θα ήθελα να σε έβλεπα όταν έβαλες το "θηρίο" κάτω...
Απελπισια με επιασε Βαγγελη ...

Η λαβη ακινητοποιησης που του εκανα ηταν λιγο σκληρη αλλα καταλαβε μαλλον πως ηταν για το καλο του :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Εκεινη τη στιγμη (ξεροντας πως μεχρι να φθασω στον οποιο κτηνιατρο το αγανο θα ειχε εξαφανιστει μεσα στο ματι) , ξυπναει μεσα μου ο Hulk : ακινητοποιω το κεφαλι του σκυλου ανασκελα , ανοιγω το ματι με τα δυο χερια και τραβαω το αγανο με το στομα μου κανοντας τα χειλια μου ''ταναλια'' :eek::D Ουσιαστικα , καπακωσα το ματι του σκυλου με το στομα μου και κλεινοντας τα χειλη μου , μαγκωσα το αγανο !
:shock:
Εκπληκτικό! :D

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η βελονωτή απόφυση των σταχυων του σιταριού (κυριως).
Κατάλαβες ή να το πω στη δημοτική? :p:D

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
:shock:
Εκπληκτικό! :D
Πράγματι! Όχι μόνο γιατί μέσα στον πανικό σου ήρθε τέτοια ιδέα, αλλά επειδή κατάφερες να την υλοποιήσεις και έπιασε κιόλας! :shock:

Οι περαστικοί τι λέγανε? "Βοήθεια, τρώει τον σκύλο του!"? :p:D

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87