Αγγελία για συνοδό σκύλου σε ταξίδι


gonefg

Member
24 Ιουλίου 2011
18
0
Thessaloniki
Γιατί να στρεσάρεις τον σκύλο και να τον υποβάλλεις στη διαδικασία αυτη; Η φίλη σου του είναι γνώριμο πρόσωπο και θα περάσει καλά. Ας μη βγαίνει βόλτα μαζί με το δεύτερο, ας τα πηγαίνει ένα- ένα. Ρωτα κι άλλους φίλους, μηπως θέλουν και μπορούν.
Δύσκολο.. θα μου κρατήσει ήδη το γάτο και αν τυχόν τον στείλω με το καράβι θα πάει να τον πάρει και θα τον κρατήσει δυο μέρες μέχρι να ρθω από Αυστραλία. Δεν μπορώ να την πιέσω άλλο.. Μου είπε ότι 6 σκυλόβολτες τη μέρα για 20 μέρες δεν θα τις πάλευε.. δε μιλάω λοιπόν.. και δεν έχω κάποιον άλλο..
 


gonefg

Member
24 Ιουλίου 2011
18
0
Thessaloniki
Η aegean δεν δεχότανε ασυνόδευτα γιατι αυτές τις πτήσεις τις εξυπηρετούσε με αεροπλανο τυπου avro rj100 , που δεν είχε χώρο κατω, κλιματιζόμενο, τωρα δεν εχει κανένα τέτοιο, το τελευταίο πουληθηκε μεσα στο 2011, και οι πτήσεις γίνονται με airbus, η μονη περιπτωση είναι να πέσεις σε airbus που ανήκαν στη πρώην ολυμπιακή, που και αυτά έιχαν παραγκελθεί χωρίς κλιματισμό, αν και έιχαν τη δυνατότητα
Και έχουν επίσης μια λίστα με ράτσες σκύλων που δεν τις δέχονται σε καμιά περίπτωση και σε οποιοδήποτε αεροπλάνο, μέσα στις οποίες είναι και το τσόου τσόου.. δεν δέχονται λοιπόν ούτε το Ρουμπάκο που είναι τσόου τσόου η μαμά του.
 


gonefg

Member
24 Ιουλίου 2011
18
0
Thessaloniki
Ναι, αν ανέβει η μαμά σου - κάποιος αδερφός- να ψωνίσει και κάτι και κατέβουν μαζί, θα ήταν καλή ιδέα.
Στο πλοίο ασυνόδευτο κανείς δε θα τον κοιτάξει. Φοβάμαι δε μήπως τον χάσεις κιόλας.
Μακάρι να έπαιζε τέτοιο ενδεχόμενο.. αλλά κανείς δεν ταξιδεύει με πλοίο.. Όπως το βλέπω η απάντηση είναι 20 μέρες σε πανσιόν.
 


gonefg

Member
24 Ιουλίου 2011
18
0
Thessaloniki
Εγώ επειδή γενικώς δεν έχω εμπιστοσύνη...πως θα είσαι σίγουρος, όσα και να δώσεις, ότι θα τον βγάλουν τις βόλτες του, στο πλοίο;
Δεν είμαι.. το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να τους δώσω το συμφωνηθέν με την παραλαβή αν ο σκύλος δεν έχει λερώσει το κλουβί... αλλά δεν γίνονται τέτοια πράγματα.. Νομίζω πως πάει Skilton.. εκεί τουλάχιστον είναι επαγγελματίες.. θα πάθει τη φρίκη του μεν αλλά μπορεί να του κάνει και καλό.. Φοβάμαι μόνο μη σιχτιρίσω την ώρα και τη στιγμή.. μην είμαι στη Μελβούρνη και στο Σίντνεϊ κι αντί να γουστάρω να με έχει φάει η αγωνία του σκύλου..
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.123
Μηνύματα
895.926
Μέλη
19.938
Νεότερο μέλος
panos95