Αγορά βιβλίου "Μάρλεϊ ένας μεγάλος μπελάς"

Lovepuppy

New Member
28 Ιουλίου 2008
1
0
Καλησπέρα σας. Είμαι καινούριος. Μια ερώτηση έχω να κάνω: άκουσα στην εκπομπή συγκατοικίδια της Αργυρούς Μώρου για ένα βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Δρεπανιά με τίτλο "Μάρλεϊ ένας μεγάλος μπελάς". Το ζήτησα από κάποια βιβλιοπωλεία της Καλλιθέας αλλά με "πήγε πατατάτο". Μήπως ξέρει κάποιος από εσάς κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας με τον εκδοτικό; Τα λέμε σύντομα.

emily_vk

Well-Known Member
26 Ιανουαρίου 2008
240
0
www.venilil.com
Αχ το εχω διαβασει αυτο το βιβλιο (στα αγγλικα ομως).Ειναι απιθανο! Πολυ αστειο αλλα και συκγινητικο...Απο οτι ξερω θα γινει συντομα και ταινια :)

steve

Well-Known Member
19 Ιουλίου 2008
73
1
athina
φιλε κ εγω ψαχνω να το βρω σαν τρελος και μου ειπαν στον ελευθερουδακη το βιβλιοπωλειο,αν το βρεις πες μου που το βρηκες.

editionsdrepania

New Member
23 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
Μάρλεϊ ένας μεγάλος μπελάς - Εκδόσεις Δρεπανιά

Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του forum. Ονομάζομαι Μάριος Βελέντζας και εργάζομαι στις εκδόσεις Δρεπανιά. Από τις εκδόσεις μας κυκλοφορεί ήδη σε όλα τα μεγάλα βιβλιοπωλεία το βιβλίο "Μάρλεϊ ένας μεγάλος μπελάς" το οποίο αναφέρεται στις περιπέτειες ενός μοναδικού Labrador Retriever. Είναι πολύ πιθανό να συναντήσετε περιστατικά και καταστάσεις που έχετε βιώσει με τους αγαπημένους σας "συγκάτοικους". Για περισσότερες πληροφορίες σας αφήνω τα στοιχεία μας:

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑ
ΑΙΟΛΕΩΝ 36Γ, ΑΝΩ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ
2103411455

Υ.Γ. Θα ήθελα να σας πω ότι τον προσεχή Φεβρουάριο θα βγει η κινηματογραφική μεταφορά του Μάρλεϊ από την Odeon. Για περισσότερα:
youtube (marley enas megalos mpelas, marley and me movie trailer)
facebook (editionsdrepania)

:)

editionsdrepania

New Member
23 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
Μάρλεϊ ένας μεγάλος μπελάς

Όσοι θέλουν να δουν trailer της ταινίας "Marley and me" μπορούν να μπαίνουν στο youtube και να βάζουν λέξη - κλειδί "Marley and me movie trailer". Και για όσους επιθυμούν να ακούσουν κάτι διαφορετικό στο ραδιόφωνο που να αφορά στα αγαπημένα τους συγκατοικίδια (γατιά, σκυλιά κ.λ.π.), το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να καρφώσουν το δείκτη του ραδιοφώνου στη συχνότητα του ΑΝΤ1. Στους 97,2 κάθε Σάββατο 17:00 με 19:00 με την Αργυρώ Μώρου. Καλό μήνα σε όλους και τα ξαναλέμε.

Φιλικά
Μάριος

editionsdrepania

New Member
23 Σεπτεμβρίου 2008
3
0
Προβολή της ταινίας Marley and me

Μετά από ενημέρωση που λάβαμε από την Odeon μάθαμε ότι η ταινία θα προβληθεί στις 5 Μαρτίου 2009

Φιλικά,
Μάριος Βελέντζας
Εκδόσεις Δρεπανιά
www.drepaniabooks.gr
Αιολέων 36γ
11852 Άνω Πετράλωνα
210.34.11.455

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.326
Μέλη
20.093