Αγορά γερμανικού ποιμενικού

vazarko

New Member
31 Μαϊου 2011
1
0
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ.ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Cisse

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2010
842
0
Athenes - Ag.Paraskevh
ΨΑΧΝΩ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΕΝΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΜΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΨΑΞΙΜΟ.ΕΙΜΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
Για αρχη μην γραφεις με κεφαλαια ειναι λιγο σαν να μας μαλωνεις !

Δεύτερον εγω θα σου ελεγα να παρεις ΜΟΝΟ απο εκτροφεα !! Αν δε ξερεις πως, που και γιατι ! Τοτε ξεκινα το διαβασμα !!

Υπαρχει ενα κουτακι πανω δεξια που λεει "Εξελιγμενη Αναζητηση" βαλε μια λεξη κλειδι οπως "Εκτροφεας" και αρχισε διάβασμα!

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
17
earth
Η σωστή διαδικασία κατα την ταπεινή μου γνώμη ξεκινά απο την ανάγνωση και κατανόηση του προτύπου και της ιστορίας της φυλής

απο εκεί και πέρα καλό είναι να επισκεφτείς κάποια εκτροφεία τα οποία θα βρείς μέσω ΚΟΕ και μέσω ίντερνετ

με εφόδια την έλλειψη βιασύνης και κάποια θέματα απο το φόρουμ ,όπως "πως διαλέγω εκτροφέα" και άλλα

BOYAR

Well-Known Member
8 Σεπτεμβρίου 2010
240
6
θεμης βαρουδακης vom kreterland κωστας ιωαννιδης clever canin γιωργος γιαννουλης-κατερινα παπακωνσταντινου del vento margio