Αγορά σκύλου(husky ή akita )

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.590
856
Ξεσσαλονικη!!!
ουτε αυτο το μεγεθος λεει κατι παιδια!!!μπορει να του πεις για τον σκυλο του κ να σου πει οτι την λενε γκελυ...ασε!!!!το μεγεθος ειναι στην ψυχη κ στο μυαλο του καθενος μας.αυτο το μεγεθος μετραει.θελω να ειμαι "μεγαλος" αντρας στις ιδεες μου,στις σκεψεις μου,στην προσωπικοτητα μου,οχι στο @@ μου.σορρυ κιολας....

Sadah

Well-Known Member
29 Σεπτεμβρίου 2010
779
137
Θεσσαλονίκη
Σίγουρα δεν αντιλέγω , βρε παιδιά , είχα και κόλει , πώς κάνετε έτσι ; Απλά αυτό που είπα για το ότι επειδή είμαι μεγαλόσωμος , απαιτώ και μεγάλο σκύλο , σκεφτείτε λίγο εμένα 2 μέτρα άνθρωπο με ένα κανίς έξω , ή εμένα με ένα τσιουαουα , δεν θα γελούσατε ; εγώ θα γελούσα πάντως.
Ο σκύλος πάντα κατά την δική μου άποψη, συμπληρώνει,ολοκληρώνει, η γεμίζει, τον ψυχικό κόσμο του καθενός ιδιοκτήτη και τον κάνει χαρούμενο,χαμογελαστό και ευτυχισμένο και γιατί όχι και περήφανο σκυλογονιό. Είναι άλλο αυτό όλο και άλλο να θέλεις ένα ζωάκι δίπλα σου για να συμπληρώνει,ολοκληρώνει, η να γεμίζει εσένα σαν σωματότυπο να σου δίνει ένα κοινωνικό κύρος και να κάνεις βόλτα για να γουστάρεις τα σχόλια των περαστικών και έτσι να ξανα κερδίζεις την χαμένη σου αυτοπεποίθηση... Δεν νομίζω πως το αν έχεις τσιουάουα,πεκινουά,Pug, η μαλτέζ να έχει να κάνει κάποια διαφορά με το αν έχεις γερμανικό ποιμενικό,καυκάσιο η Ισπανικό μαστίφ.. Ούτε και έχει να κάνει με το επάγγελμα είτε είσαι αστυνομικός, είτε οδοκαθαριστής. 1 μέτρο η 2 κτλ κτλ.. Το θέμα είναι ΕΣΥ τι σκύλο γουστάρεις να έχεις ανεξάρτητα από το αν γελάνε η όχι μαζί σου...Εγω προσωπικά δεν θα γελούσα,αλλά ξέρω άλλους που θα το έκαναν..Μην δίνεις σημασία στην τελική, προβλημά τους. Αν γουστάρεις εσύ δεν τους πέφτει λόγος. Κατά την γνώμη μου μην βλέπεις το ζωάκι σαν αξεσουάρ, γιατί πολύ απλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Και δεν είναι προέκταση του σώματος καθώς και του ανδρισμού όπως το βλέπουν μερικοί..Είναι μια ψυχή που θα επιλέξεις να ''έχεις'' γιατί ταιριάζει σε σένα, στον χαρακτήρα σου, στον τρόπο ζωης και γιατί όχι και σκέψης σου, μα πάνω απ' όλα στην ψυχή σου.

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.883
8.847
Πρέβεζα
Γνώμη μου είναι ότι ο Κυριάκος απλώς είπε φωναχτά αυτό που συμβαίνει κατά κόρον στην επιλογή σκύλου: Παίρνει κάποιος αυτό που πιστεύει ότι συμπληρώνει την εικόνα του και αντιλαμβάνεται ως συνολικό ιματζ.
Το να το κατηγοριοποιήσουμε και περιορίσουμε μόνο σε "μεγάλους άντρες" που θέλουν και "μεγάλο σκύλο", είναι κατα την γνώμη μου κοντόθωρο. Κατα την ίδια λογική (αυτή που "ειρωνεύεται" ο Κυριάκος) παίρνουν και οι διάφορες κυρίες τα Τσιουάουα σαν τσαντάκι στο Κολωνάκι.
Θα ήταν πάντως ενδιαφέρον ένα τόπικ για "χαρακτηριολογική" σχέση με το σκύλο.Πέρα δηλαδή από τα χαρακτηριστικά της φυλής, και τις ανάγκες μας, πράγματα που είναι δεδομένα, να συζητούσαμε ποιοι μπορεί να είναι οι λόγοι που άνθρωποι με ίδιες ανάγκες και ίδια δεδομένα διαλέγουν διαφορετικούς σκύλους? Γιατί οι άνθρωποι δεν επιλέγουν με την μέθοδο του "Grifos"?
Θέλουμε να διαφέρουν απο μας? Θέλουμε να μας μοιάζουν? Θέλουμε να μας συμπληρώνουν? Θέλουμε να αναπληρώνουν?Τίποτα από αυτά?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.947
20.367
Δεν έχεις λοιπόν...παρά να δημιουργήσεις ένα τέτοιο θέμα...όπως ακριβώς το έχεις στο μυαλό σου...:)