Αγορι ή κοριτσι;;;

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.653
11.064
Athens
Ας δειχνουμε σαν απλοι ανθρωποι τα ομορφα συναιδθηματα μας όπου μας δίνετε η ευκαιρια...δεν θα αγιοποιηθουμε...θα γινουμε καλυτεροι Ανθρωποι
Καλύτερος άνθρωπος γίνεσαι όταν οι ενέργειές σου ΔΕΝ είναι εις βάρος άλλων.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Κάποιοι εδω φαινεται οτι ειναι προβληματικοι και οχι προβληματισμενοι..πολυ ασχημη η αναρτηση των κακοποιημενων σκυλιων..εσεις που θεωρειτε τον εαυτο σας φιλοζωους..βρειτε αλλους τροπους ν αντιδρασετε...οσοι εχετε χρημα επισης εξοπλιστε τα καταλληλα δημοσια κτηνιατρεια να στειρωνουν οσα αδεσποτα βρισκεται..κ πρωτα απ ολα τα δικα σας...δωστε κανενα ευρω για τα φαρμακα τους...φτιαξτε κατι τελος παντων..το να κοροιδευετε εμενα και καθε "εμενα" δεν λυνετε το προβλημα...ουτε τα δικα σας απωθημενα...
Καλο ειναι να μην πιανετε στο στομα σας ανθρωπους που δεν ξερετε και καταστασεις που παλι δεν ξερετε...
Οταν γεννιεται μια ζωη δεν λεμε ποτε " γιατι γεννηθηκε;"... λεμε " καλώς ήρθες" και ανταποδιδουμε την ανιδιοτελη αγαπη...από που προερχεται και γιατι,μετα τη γεννηση,δεν εχει καμια σημασια πια.
Μια ερωτηση εκανα κ πηγατε να με "φατε"...ετσι "τρωτε" και τα ζωακια σας που αγαπατε;;;
Γαλαζοαιματοι δεν υπαρχουν...οσα πιστοποιητικα κι αν εχεις .....ή γεννιέσαι ή άστο καλύτερα...
Ας δειχνουμε σαν απλοι ανθρωποι τα ομορφα συναιδθηματα μας όπου μας δίνετε η ευκαιρια...δεν θα αγιοποιηθουμε...θα γινουμε καλυτεροι Ανθρωποι
Οποιον ενοχλω παρακαλω να με μπλοκαρει...
Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να προσέξεις λόγω της άγνοιας μην κάνεις κύκλους και αυτούς που κριτικάρεις ελαφρά τη καρδία είναι...ο ίδιος σου ο εαυτός! Και εξηγώ...

Τα πάντα κρίνονται στην ικανότητα του ατόμου και στην ποιότητα της αντίληψης των πραγμάτων γύρω του! Αν εσύ αντιλαμβάνεσαι ότι για αυτή σου την πράξη έπραξες καλώς θα το δείξει ο χρόνος! Το ίδιο και αυτός από όπου πήρες την κουτάβα σου! Γενικά να γνωρίζεις όμως ότι αυτά τα πράγματα αντιμετωπίζονται κάπως έτσι:

Δεν δημιουργείς ζωή γιατί μπορείς να δεις παιδιά του παιδιού σου στην πόρτα σου αδέσποτα μετά από κάποιο σύντομο χρονικό διάστημα!
Δεν δημιουργείς και δεν δίνεις ζωές την στιγμή που δεν είσαι σίγουρος ότι ο άλλος θα πράξει το ορθό για την δεδομένη χρονική στιγμή που διανύει η κοινωνία μας με τα τόσα αδέσποτα!

Αντί λοιπόν να μου κουνάς το δάχτυλο για να πηγαίνω να δίνω τα χρήματα μου να εξοπλίζω κτηνιατρεία με αδέσποτα σκυλιά ως αποτέλεσμα κάποιων ανεγκέφαλων που γεννάν σκυλιά στα σπίτια τους, βούτα την γλώσσα στο μυαλό σου και σκέψου καταρχάς τι λες, τι αντίκτυπο έχει στην κυνολογία αυτό που λες και σε ποιον το λες! Που μου προτάσεις και την ανωνυμία!

Ο ορθά σκεπτόμενος νους κάνει το εξής απλό!
Απέχει από την παραγωγή σκύλων που δεν έχουν σκοπό την βελτίωση της όποιας φυλής!
Μπορείς να το αντιληφθείς αυτό? Κοινώς, ο σκύλος που πήρες, ζωή να 'χει, αλλά η πράξη των ανθρώπων που τον έφεραν στην ζωή δεν είναι ορθή γιατί η μπάλα χάνεται! Γιατί δεν ξέρω αν τα χρήματα που θα πάω να δώσω για να εξοπλίσω τα κτηνιατρεία θα πάνε χαμένα! Γιατί δεν ξέρω αν όντως τα αδέρφια της κουτάβας σου στειρωθούν ή πάνε σε καινούργιο φαύλο κύκλο καινούργιων γεννών και παραγωγής αδέσποτων!

Και για να το πάω και ένα βήμα παραπέρα το όλο πράγμα στηρίζεται και στην επίκλιση στο συναίσθημα! Ίσως πολλοί από εσάς που δακρύζετε στην όψη των αδέσποτων και των κακοποιημένων θα πρέπει να σκληρύνεται και άλλο και να απέχεται και από την υποστήριξη όταν ο γείτονάς σας σας λέει ότι έχει 6 κουτάβια και σας δίνει 1 γιατί δεν έχει που να τα δώσει! Ένα «όχι» αρκεί! Θυσιάζεις μερικά γιατί έχεις μία φιλοσοφία, για να σωθούν πολλά περισσότερα! Ίσως και να μην γίνει ποτέ, ίσως γίνει! Εσύ πράττεις το ορθό!

Υ.Γ.: Η τοποθέτηση δεν αφορά την χιλιοειπωμένη πρακτική των ανεγκέφαλων που κάνουν ανεξέλεγκτες γέννες χωρίς ουσία και δίνουν από 'δω και από 'κει τα κουτάβια! Αφορά το ύφος και την αλαζονεία των ανθρώπων!

Υ.Γ.2: Αν κατάλαβες ντιπ από τα παραπάνω εδώ είμαστε να τα πούμε...χιλιοπαιγμένο το εργάκι...τυποποιημένες απαντήσεις!

Konmac

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2017
150
150
59
vrmode
Εσένα οι ενέργειες σου είναι προκλητικά επιθετικές στην μπιανκα μαλτεζ,
Εκτός θέματος και ουσίας.
Αγόρι ή κορίτσι είναι το θέμα. Ξέρεις και απαντάς ή άνοιξε άλλο θέμα με νεκρά κουτάβια .
Ακόμα και η τηλεόραση τα πτώματα τα καλύπτει, εσύ φορά παρτίδα.
.
Το κουτάβι φαίνεται κορίτσι . καλοριζικο

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
vrmode
Εσένα οι ενέργειες σου είναι προκλητικά επιθετικές στην μπιανκα μαλτεζ,
Εκτός θέματος και ουσίας.
Αγόρι ή κορίτσι είναι το θέμα. Ξέρεις και απαντάς ή άνοιξε άλλο θέμα με νεκρά κουτάβια .
Ακόμα και η τηλεόραση τα πτώματα τα καλύπτει, εσύ φορά παρτίδα.
.
Το κουτάβι φαίνεται κορίτσι . καλοριζικο
@Konmac θα φανεί αστείο αυτό που θα πω αλλά η ημιαιμότητα γεννά αποκλίσεις!
Τουτέστιν μην μου λες ότι είναι άσχετο το να ερωτηθεί το μέλος για την απόκτηση του σκύλου γιατί με τόσες γέννες που κάνει ο καθένας σε λίγο τα τσουτσούνια των σκύλων θα βγαίνουν...στην πλάτη!
Εκεί να δεις απορία ο κόσμος και τι topics θα ανεβαίνουν! Θα σε ρίξω πρώτη γραμμή να σχολιάζεις!

:D:cool:

Konmac

Well-Known Member
18 Σεπτεμβρίου 2017
150
150
59
Θα το χαρώ .
Η νέα μας φίλη υιοθέτησε ένα κουτάβι που πιθανόν αύριο να ήταν σε κάδο σκουπιδιών ή σκοτωμένα στην άκρη του δρόμου.
Εγώ την συγχαίρω για την κίνηση της και της εύχομαι ευημερία και μακροζωία.
Τώρα αν η θεία της φίλης μου είχε γείτονα που έκανε γέννα και το κουτάβι έφτασε σε εμένα .........

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Ναι αλλά δεν είμαστε εδώ για να τραβάμε τα κοτσίδια μας από την χαρά μας και να σταματάμε εκεί!

Όχι τίποτα άλλο αλλά τα μηνύματα πιάνουν και χώρο στον server...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Επί του θέματος είναι η συζήτηση!

Η θεματοθέτρια τοποθετήθηκε!
Το forum ενημέρωσε βάσει φιλοσοφίας και ορθής κυνολογίας!
Η θεματοθέτρια παρεξηγήθηκε!
Το forum δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπέρα!

Γεια σας!:D

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Αγαπητή @Μπιανκα μαλτεζ, πόσες επιβεβαιώσεις θες για το φύλο της μικρής; και χθες δεν τα είπαμε;

Όταν ανοίγεις τέτοιο θέμα που παίζει στα όρια του τρολαρίσματος, πρέπει να εισαι έτοιμη να ακούσεις τα πάντα.
Δεν υπάρχει κακή διάθεση, δεν θα μπορούσε άλλωστε σε ένα τέτοιο χώρο.
Μείνε στο φόρουμ, θα διαβάσεις πολλά χρήσιμα πράγματα, στην πορεία θα διαβάσεις και παλιότερα θέματα, θα αναθεωρήσεις απόψεις και θα δεις ότι κάποια σχόλια που ίσως σου φάνηκαν ανάρμοστα δεν ήταν κακοπροαίρετα.

23 Φεβρουαρίου 2018
25
10
απο τις φωτο νμζω ειναι κοριτσι χωρις να ειμαι 100% σιγουρος!! οτι και να ειναι να σ ζησει

Ευχαριστω πολυ:):)
Αγαπητή @Μπιανκα μαλτεζ, πόσες επιβεβαιώσεις θες για το φύλο της μικρής; και χθες δεν τα είπαμε;

Όταν ανοίγεις τέτοιο θέμα που παίζει στα όρια του τρολαρίσματος, πρέπει να εισαι έτοιμη να ακούσεις τα πάντα.
Δεν υπάρχει κακή διάθεση, δεν θα μπορούσε άλλωστε σε ένα τέτοιο χώρο.
Μείνε στο φόρουμ, θα διαβάσεις πολλά χρήσιμα πράγματα, στην πορεία θα διαβάσεις και παλιότερα θέματα, θα αναθεωρήσεις απόψεις και θα δεις ότι κάποια σχόλια που ίσως σου φάνηκαν ανάρμοστα δεν ήταν κακοπροαίρετα.
Ευχαριστω πολυ για οτι μου εγραψες και θα συμφωνησω μαζι σου.
Δεν ζητω καμια επιβεβαιωση..δεν ξαναρωτησα..για να μαι ειλικρινης εξεπλαγην με ολα αυτά που γραφουν.
Ομως εχεις δικιο και θα παραμεινω ,γιατί πραγματι διαβαζω πολλα ενδιαφεροντα αρθρα..που μ ενδιαφερουν για το νεο μελος..το οποιο μου δειχνει αμέριστη αγαπη και εμπιστοσυνη...
Και παλι σ ευχαριστω

• Like
Reactions: Hiraeth

sake

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2017
629
1.085
35
Απλά ρε παιδιά μάθετε λίγο να βοηθάτε όταν μπαίνει ένας νεος.. με αυτή τη στάση σας , μόνο τους διώχνετε και δεν μαθαίνουν τίποτα και συνεχιζουν να κάνουν τα ιδια
Κ εγώ το ίδιο <λάθος> εκανα και αγόρασα τον τυσον από byb(δεν το μετανιώνω στο Ελαχιστο όμως γιατί απεκτησα ένα καταπληκτικό σκύλο που τον λατρεύω).. δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν έκτροφεια σκυλων σκεφτειετε χαχαχαχα
Έκατσα διάβασα και έμαθα όμως.. πρώτα από όλα έχει σημασία να έχει το σκυλακι σε καλες συνθήκες διαβίωσης και μετά όλα τα αλλα..το να κράζεις επειδή απλά δεν ηξερε είναι ανούσιο

Last edited:

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
@Konmac θα φανεί αστείο αυτό που θα πω αλλά η ημιαιμότητα γεννά αποκλίσεις!
Τουτέστιν μην μου λες ότι είναι άσχετο το να ερωτηθεί το μέλος για την απόκτηση του σκύλου γιατί με τόσες γέννες που κάνει ο καθένας σε λίγο τα τσουτσούνια των σκύλων θα βγαίνουν...στην πλάτη!
Εκεί να δεις απορία ο κόσμος και τι topics θα ανεβαίνουν! Θα σε ρίξω πρώτη γραμμή να σχολιάζεις!

:D:cool:

Καλητερα τα ημίαιμα με τα τσουτσούνια στην πλάτη παρα τα
καθαρόαιμα με τα τσουτσούνια στο κούτελο.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.757
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Καλυτερα η γεννα της θειας της φιλης της κοπελας απο καθαροαιμο;

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Το καθε ενα απο την μεριά του το ιδιο σκατα ειναι και τα δυο.
Το ένα σίγουρα είναι σκατά σαν πράξη αλλά μπορεί να έχει καλό αποτέλεσμα ενώ το άλλο σαν πράξη είναι αποδεκτό αλλά το αποτέλεσμα μπορεί να είναι σκατά.

Taitienitsa

Well-Known Member
7 Νοεμβρίου 2016
412
554
36
Κορυδαλλός
Συγγνώμη που θα γράψω κάτι που δεν θα αρέσει στον θεματοθετη αλλά αυτό το δεν γνώριζα , πολύ με εκνευρίζει .
Γνωρίζουμε πως θα ψάξουμε αν το κουτάβι που πήραμε είναι κορίτσι ή αγόρι , ψάχνοντας στο google κ μπαίνοντας στο dogforum ... ανοίγοντας θέμα κτλ ...
Πριν το πάρουμε αυτό το ερμο δεν ξέρουμε να ψάξουμε ;;
Ξέρουμε , απλά αδιαφορούμε ή ψάχνουμε την εύκολη λύση ...
Δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις εξ αρχης για εκτροφεία κτλ , ούτε εγώ ήξερα .
Έψαξα να βρω κουτάβι όταν ήθελα . Έψαξα στο ίντερνετ, σε ξένα φόρουμ , σε ελληνικά . Έμαθα . Εδώ βρ@κι θελουμε να αγοράσουμε ρε φίλε κ ψάχνουμε στο ίντερνετ . Τι δεν ξέρεις δλδ ; Δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις .

υγ Οπότε το νέο μέλος να μην μπει σε άμυνα επειδή έχουν βρεθεί μερικοί κ το κράζουν γι αυτό που έκανε . Ούτως η άλλως όφελος από το μέλος δεν έχουμε ...( η φιλοζωία έχει ένα όφελος αν έστω κάποιοι εδώ μέσα νιώσουν τι λέμε ) , όποτε ας κρατήσει αυτά που λέμε , όμορφα άσχημα κ ας ψαχτεί για την επόμενη φορά . Κ εύχομαι την επόμενη φορά να κατανοήσει κ να είναι με το «μέρος μας» .

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Καλύτερα να μάθεις που πρέπει να σιγοντάρεις και που όχι!
Παλιό μέλος είσαι!
Λίγο μια στοιχειώδη συνοχή από τα παλιά μέλη...έλεος!
Πας να μπλέξεις άλλου επιπέδου συζήτηση απλά για να πεις κάτι? Ο λόγος? Νισάφι!

Eroe

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2017
1.444
2.759
Θεσ/νικη
Συγγνώμη που θα γράψω κάτι που δεν θα αρέσει στον θεματοθετη αλλά αυτό το δεν γνώριζα , πολύ με εκνευρίζει .
Γνωρίζουμε πως θα ψάξουμε αν το κουτάβι που πήραμε είναι κορίτσι ή αγόρι , ψάχνοντας στο google κ μπαίνοντας στο dogforum ... ανοίγοντας θέμα κτλ ...
Πριν το πάρουμε αυτό το ερμο δεν ξέρουμε να ψάξουμε ;;
Ξέρουμε , απλά αδιαφορούμε ή ψάχνουμε την εύκολη λύση ...
Δεν είναι απαραίτητο να ξέρεις εξ αρχης για εκτροφεία κτλ , ούτε εγώ ήξερα .
Έψαξα να βρω κουτάβι όταν ήθελα . Έψαξα στο ίντερνετ, σε ξένα φόρουμ , σε ελληνικά . Έμαθα . Εδώ βρ@κι θελουμε να αγοράσουμε ρε φίλε κ ψάχνουμε στο ίντερνετ . Τι δεν ξέρεις δλδ ; Δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις .

υγ Οπότε το νέο μέλος να μην μπει σε άμυνα επειδή έχουν βρεθεί μερικοί κ το κράζουν γι αυτό που έκανε . Ούτως η άλλως όφελος από το μέλος δεν έχουμε ...( η φιλοζωία έχει ένα όφελος αν έστω κάποιοι εδώ μέσα νιώσουν τι λέμε ) , όποτε ας κρατήσει αυτά που λέμε , όμορφα άσχημα κ ας ψαχτεί για την επόμενη φορά . Κ εύχομαι την επόμενη φορά να κατανοήσει κ να είναι με το «μέρος μας» .
Αν η κοπέλα εχει υιοθετήσει το κουτάβι για να του εξασφαλίσει σπίτι, όχι για να υποστηρίξει τη θεία της φίλης;
Οκ, εγώ πχ εχω εκτροφικό σκύλο και πρωην αδέσποτη σκύλα, μαζεμένη από τον δρόμο. Αλλά αν, υποθετικά μιλάμε τώρα, ενώ ημουν στην αναζήτηση κουταβιού, μου έλεγαν κοιτα του τάδε η σκύλα γέννησε κ ο ιδιοκτητης θα τα πετάξει τα μικρά αν δεν τα μοιράσει μεχρι ξέρω γω αύριο, δεν θα έπαιρνα εγώ ένα; Ναι ναι και πάλι ναι, θα το έπαιρνα, για φιλοξενία ή μόνιμα δεν ξέρω αλλά θα το έπαιρνα. Και δεν θα επέτρεπα σε κανέναν να με κραξει ταχα το απέκτησα με λάθος τρόπο. Δεν το "απέκτησα", το έσωσα. Το ίδιο κ η κοπέλα η οποία αν και απειρη φαίνεται φιλόζωη και εντάξει ανθρωπος!

Κραξιμο πιστεύω πρέπει να παει σε όσους επίτηδες ψαχνουν για πισαυλίτικο κουταβι για να μην πληρώσουν ενα εκτροφικό.