εσύ κάποιο ζόρι τραβας...δεν εξηγείται αλλιώς η επίθεσηΚοριτσι
Υποθέτω ειναι ο πρωτος σου σκυλος ε;;;;απο που τον απεκτησες;;;;
Καμια επίθεση....προσπαθησα να παρω πληροφοριες για να δωσω πληροφορίες....κάπως το λενε ότι αυτο...ενισχυση;;βοηθεια;;;καπως ετσι νομιζω....
Nevermind.....καλη συνέχεια με το κοριτσι σου...(παρακαλω που ασχοληθηκα by the way)
Ναι .. από την θεια της,,,και δωσανε αλλα 3 νομιζω...γιατί??Η φίλη σου είχε την γέννα από δικό της?
Πες στη θεία να στειρώσει τη σκύλα της. Υπάρχει υπερπροσφορά από κουτάβια και από αδέσποτα που ψάχνουν σπίτι. Αν ο καθένας βάζει κι από μια γέννα, κανένα αδέσποτο δεν πρόκειται να βρει ποτέ σπίτι. Θα συνεχίσουν απλά να πεθαίνουν στους δρόμους.Ναι .. από την θεια της,,,και δωσανε αλλα 3 νομιζω...γιατί??
ΤΑΔΕ ΕΦΗΠες στη θεία να στειρώσει τη σκύλα της. Υπάρχει υπερπροσφορά από κουτάβια και από αδέσποτα που ψάχνουν σπίτι. Αν ο καθένας βάζει κι από μια γέννα, κανένα αδέσποτο δεν πρόκειται να βρει ποτέ σπίτι. Θα συνεχίσουν απλά να πεθαίνουν στους δρόμους.
Εδώ μερικά κουτάβια από τον εκεί έξω πραγματικό κόσμο, από αυτά που δεν βρίσκουν σπίτι επειδή "γεννάει" η θεία.ΤΑΔΕ ΕΦΗ
Είναι φυσιολογικό σε κάποιον που αποκτάει πρώτο σκύλο μικρής ηλικίας να μην καταλαβαίνει το φύλο.ΤΑΔΕ ΕΦΗ
Δεν ειναι αγορασμενο...ευχαριστωτο κουταβι σου μαλλον ειναι θηλυκο...να σου ζησει
πόσο το αγορασες αν επιτρεπεται;
Σ ευχαριστω..δεν ειναι ολοι καλοπροέραιτοι εδω και η ανωνυμια βοηθαει πολυ σ αυτο..Είναι φυσιολογικό σε κάποιον που αποκτάει πρώτο σκύλο μικρής ηλικίας να μην καταλαβαίνει το φύλο.
Εκείνο που δεν ειναι φυσιολογικό είναι να αρπάζετε με το παραμικρό και να ειρωνεύετε. Σε ολα τα φόρουμ του internet γράφουν άνθρωποι που ή κάτι ξέρουν παραπάνω ή που μπήκαν άσχετοι και μάθαν και μεταδίδουν γνώσεις.
Ευχαριστω για την απαντηση...το σκυλακι αυτο θα στειρωθει οταν θα ειναι καταλληλη στιγμη...και τα υπολοιπα που δοθηκαν το ιδιο...γι αυτο ....Να μου ζησει....και να το χαιρομαι....δεν ισχυει το "οτι εγινε..εγινε".... γεννηθηκε ενα υπεροχο σκυλακιΟ,τι εγινε, εγινε. Φροντιστε το σκυλακι σας και αρχιστε να διαβαζετε τοσο για το θεμα της σωστης αποκτησης ενος κουταβιου οσο και για την εκπαιδευση κτλ (μιας και ειναι ο πρωτος σας σκυλος). Εδω στο φορουμ υπαρχουν παρα πολλα χρησιμα θεματα!
Επισης, οπως ειπαν και οι προλαλησαντες, πειστε τη θεια να μην ξαναγινει κατι τετοιο γιατι δεν ειναι ουτε καλο για τα κουταβια, ουτε για την ιδια τη σκυλα της
Καλη αρχη![]()
Ετσι μπραβο. Διατηρησε το ουδετερο μεχρι να το σιγουρεψεις.δεν ισχυει το "οτι εγινε..εγινε".... γεννηθηκε ενα υπεροχο σκυλακι
Εδώ μερικά κουτάβια από τον εκεί έξω πραγματικό κόσμο, από αυτά που δεν βρίσκουν σπίτι επειδή "γεννάει" η θεία.
Εδώ μερικά κουτάβια από τον εκεί έξω πραγματικό κόσμο, από αυτά που δεν βρίσκουν σπίτι επειδή "γεννάει" η θεία.
![]()
![]()
![]()
Να σου ζήσει το δικό σου.
ΥΓ1. Πες στη θεία μην κάνει καμιά βλακεία και βάλει και καμια αγγελία πώλησης γιατί είναι παράνομο αν δεν έχει άδεια εκτροφής. Και υπάρχουν κάτι τρελοί εκεί έξω που κηνυγάνε κάτι τέτοιες αγγελίες, στήνουν αγοραπωλησίες και γίνονται τσακωτοί και μετά η θεία θα χει να πληρώνει κάτι προστιματάκια 1000 ευρώ το κουτάβι και δεν θα της περισσεύει ούτε για το απλό μανικιούρ.
ΥΓ2. Δεν έχεις μαλτέζ, μικρόσωμο ημίαιμο έχεις εφόσον δεν έχεις pedigree που να αποδεικνύει την φυλή. Κι εγώ θέλω να είμαι γαλαζοαίματη γιατί πιστεύω ότι μου πάει πολύ αλλά δεν έχω τα κατάλληλα αποδεικτικά για το γενεολογικό μου δέντρο.
![]()
![]()
![]()
Να σου ζήσει το δικό σου.
ΥΓ1. Πες στη θεία μην κάνει καμιά βλακεία και βάλει και καμια αγγελία πώλησης γιατί είναι παράνομο αν δεν έχει άδεια εκτροφής. Και υπάρχουν κάτι τρελοί εκεί έξω που κηνυγάνε κάτι τέτοιες αγγελίες, στήνουν αγοραπωλησίες και γίνονται τσακωτοί και μετά η θεία θα χει να πληρώνει κάτι προστιματάκια 1000 ευρώ το κουτάβι και δεν θα της περισσεύει ούτε για το απλό μανικιούρ.
ΥΓ2. Δεν έχεις μαλτέζ, μικρόσωμο ημίαιμο έχεις εφόσον δεν έχεις pedigree που να αποδεικνύει την φυλή. Κι εγώ θέλω να είμαι γαλαζοαίματη γιατί πιστεύω ότι μου πάει πολύ αλλά δεν έχω τα κατάλληλα αποδεικτικά για το γενεολογικό μου δέντρο.