Αδέσποτο κουτάβι

Ayraki

Well-Known Member
31 Μαϊου 2018
83
43
45
Καλησπέρα σε όλους και Χρόνια Πολλά. Σήμερα σε βόλτα με την Αύρα, βρήκαμε 2 κουτάβια, το ένα δυστυχώς ψόφιο. Μας επισυνάπτω και φωτογραφία. Η ψυχούλα έτρεμε, μου έριξε και μικρές δαγκωνιές (έχει μόλις βγάλει δόντια)...Έφαγε και ήπιε νερό με σύριγγα. Βάλαμε αμπούλα για κουτάβια και θα μπανιαριστεί κιόλας γιατί έχει πολύ ζωύφιο πάνω του. Φαίνεται να είναι 1-1.5 μηνών. Τι κάνω; Πρέπει να το πάω στο κτηνίατρο τόσο μικρό; Μπορεί να έρθει σε επαφή με τη δικιά μου ή κινδυνεύει γιατί δεν έχει εμβόλια; Το πλάνο είναι να ζωντανέψει λίγο και να του βρούμε σπίτι. Όποια συμβουλή δεκτή.

Attachments

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.427
8.399
Μπραβο που το μαζεψατε.....Γλυκουλικακι.

εγω προσωπικα θα πηγαινα στο γιατρο. Να το τσεκαρει, δει θερμοκρασια κ.τ.λ Επίσης θα σε καθοδηγησει και με τι πρεπει να φαει, ισως θελει ακομα γαλα, καμια κονσερβα δυναμωτικη και γενικοτερα να σε βοηθησει με ολες τις αποριες αυτες .

Μπανιο επισης περιμενε να σου γραψει και κανας αλλος, αλλα εγω δε θα το εκανα , πιστευω θα επιβαρυνεις την υγεια του .

• Like
Reactions: Ayraki

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.255
Αθήνα
Το μπάνιο δε θα βοηθήσει σε κάτι, άστο για την ώρα. Πήγαινέ το οπωσδήποτε σε κτηνίατρο να το δει... Τις αμπούλες για κουτάβια να σου πω την αλήθεια δεν τις ξέρω, σε αντίστοιχες περιπτώσεις είχα χρησιμοποιήσει σπρέι frontline. Ο κτηνίατρος θα σε κατευθύνει καλύτερα, ακόμα και τηλεφωνικά αν δε μπορείς να πας άμεσα.
Νερό δεν πίνει μόνο του;

• Like
Reactions: GRDANE

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.906
20.286
Μπράβο σου ρε κορίτσι (y)(y)(y)
Γλυκάκι είναι μωρέ. Τι θα 'ταν εξάλλου θα μου πεις, και δίκιο θα 'χεις :giggle:

Κάντου ένα τύπου στεγνό καθάρισμα καλύτερα, μ'ένα βετεξάκι.
Γιατρό...κατά κανόνα, αν δεν περάσει κανά 10ήμερο πρώτα, δεν τα πηγαίνουμε τόσο μικρά.
Σε περίπτωση που έχει τύφο/μόρβα, μην κινδυνέψουν τα άλλα πελατάκια του.
Πάρτον τηλέφωνο καλύτερα πρώτα και ρώτα τον.
Εννοείται βέβαια, αν δεις και αρχίζει διάρροιες, έφυγες τρέχοντας.
Δεν ρωτάς ούτε εδώ, ούτε πουθενά. Κατευθείαν γιατρό.
Ε, και καλό θα ήταν, όσο πιο αποστειρωμένο το περιβάλλον του, τόσο καλύτερα.

• Like
Reactions: Ayraki

Ayraki

Well-Known Member
31 Μαϊου 2018
83
43
45
Νερό δεν πίνει μόνο του;
Στην αρχή δεν έπινε νερό γιατί ήταν φοβισμένο και πολύ πολύ αδύναμο. Ούτε στα πόδια του δεν μπορούσε να σταθεί. Σιγά σιγά ξεπετιέται

Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Οπότε να μην το φέρω σε επαφή με τη δικιά μου καλύτερα;

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.305
Μέλη
20.067
Νεότερο μέλος
Giannismix