Καλησπέρα σας ,εδω και 2,5 χρονια στην πολυκατοικία μου (θεσσαλονικη) ζει ενα αδεςποτο τσοπανόσκυλο 4 χρονων νομίζω,Έκτορ τον λενε , τον ειχε πάρει παλιότερα η φιλοζωική(τον ξανά άφησαν παλι πίσω ) τον έκανε στείρωση κ εμβόλιο και τον έβαλε κολάρο για ψύλλους , ομως κάποιος του το έβγαλε. Εδω και αρκετό καιρο κάποιος με ενα μεγάλο σκύλο βάζει να μαλώνει με τον Έκτορ(τον τραβάει κ βίντεο με το κινητό του) και απο τότε εχει γίνει πολυ επιθετικός δλδ τρέχει πανω στα αμάξια ,μηχανάκια και σε περαστικούς ομως δεν ορμάει κατα πανω τους . ((Εδω και λίγες μέρες ενα μικρό αγοράκι έτρεχε κ ο Έκτορας έτρεξε κατα πανω του ομως δεν το πείραξε δεν έκανε κατι ,το αγοράκι φοβήθηκε έτρεξε περισσότερο κ έπεσε κάτω έσπασε το ποδι του)) μετα απο αυτο ένας γέρος εκείνη την μερα τον κυνηγούσε τον Έκτορ τον έδιωξε αλλα ήρθε παλι ..τωρα τα εχει βάλει μαζί του σημερα πέρασε απο την πολυκατοικία με ενα κοντάρι ευτηχως δεν το πείραξε (κ απο την ποκυκατοικια μου ενα γέρος παλι λέει χτυπά τον )αν και φοβάμαι καμία φόλα μη του δώσει ,εγω δυστυχώς δεν μπορω να τον παρω γιατι μενω με τους δικούς μου ...τι θα γίνει ο καημενουλης τι μπορω να κάνω στεναχωριέμαι πολυ ! Συγγνώμη αν σας κουραςα για το μεγάλο κείμενο..