Αδεσποτο ροτβάηλερ

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
Πριν από καιρό, είχα εντοπίσει ένα αδέσποτο θηλυκό ροτβάηλερ, που την έβγαζε κοντά στο γήπεδο του ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ, στον Φλοίσβο.
Έχει και άλλα αδέσποτα σκυλιά εκεί, και μου είχε κάνει μεγάλη εντύπωση το ρόττυ. Δεν με είχε αφήσει να την πλησιάσω.

1-2 φορές το έψαξα επι τούτου, αλλά δεν το βρήκα...

Δυστυχώς η δικιά μου, δεν θα ανεχόταν άλλο σκυλί στο σπίτι, ιδίως θηλυκό τι να συζητάμε...

Εχθές, ενώ βιαζόμουνα, ένας ναύτης είχε κλείσει τον δρόμο μπροστά στον Αβέρωφ, και αναγκαστικά σταμάτησα μέχρι να βγεί ένα στρατιωτικό όχημα...

Αναγκαστικά περίμενα να ανοίξει ο δρόμος, και μου τράβηξε την προσοχή ένα αδέσποτο πανέμορφο λυκόσκυλο, πανέμορφο αρσενικό, μιξ Γερμανικός ποιμενικός, πανέμορφος...
Όπως τον χάζευα, τσουπ, ξεπρόβαλε και η ροτβαηλερίνα (με ουρά), και την παρατήρησα αρκετά καλά: Είναι 100% καθαρόαιμη. Πλήρως κοινωνικοποιημένη με τα άλλα αδεσποτάκια, άλλο ένα σκυλί του δρόμου που επιβιώνει "μια χαρά"... (ότι κι αν σημαίνει αυτό)

Δεν περίμενα να δω ροτβάηλερ να κυκλοφορεί αδέσποτο, τόσο καιρό (πάνω από 2 χρόνια) και να περνάει απαρατήρητο...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
κριμα να ειναι στο δρομο τετοιο σκυλι.

αλλα δεν μ κανει εντυπωση.στη περιοχη μ υπαρχει αδεσποτο εδω και 4-5 χρονια βελγικο λυκοσκυλο.ειναι πανεμορφο και γιγαντας.κανεις δεν ενδιαφερθηκε να παρει αυτο το σκυλι.

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ αδέσποτη; Πολλοί σκύλοι είναι "σχεδόν" αδέσποτοι...
Αν ναι, πάρε τον όμιλο της φιλής τηλ. μήπως μπορούν να βοηθήσουν (να την υοθετήσει κάποιος που ξέρει καλά τη φυλή).

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
my dear Chloe...ποτε δεν θα ελεγα οτι ενα σκυλι ειναι ανωτερο επειδη ειναι ρατσας σε σχεση με ενα αλλο...και το οτι παντα ασχολουμαι με αδεσποτα νομιζω οτι δειχνει το τι πιστευω.
απλα ενα ροττ εγω το εχω στο μυαλο μ διπλα σε εναν ιδιοκτητη,υπερηφανο και ρωμαλαιο κ οχι να στους δρομουσ....αυτο. :roll:

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Το ξέρω Νίκο ότι εσύ ειδικά δε θα εννοούσες κάτι τέτοιο.
Όμως δεν το ξέρουν όλοι όσοι μας διαβάζουν... εξού και η ερώτηση. Για τη διευκρίνιση.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Αντώνη, από την τριήρη εώς το Αβέρωφ, η κατάσταση με τα αδέσποτα είναι πια ανεξέλεγκτη. Εάν θέλεις, μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλουμε κάποιες φωτογραφίες για να προωθήσουμε την προσωρινή φιλοξενία ή την υιοθεσία κάποιων από αυτά και να πάμε για στείρωση (κατόπιν συνεννόησης με το ΔΙΚΕΠΑΖ) τουλάχιστον τα θηλυκά.

amangos

Well-Known Member
22 Απριλίου 2007
1.453
31
Άλιμος-Νέα Σμύρνη
www.sailing4all.com
ROTTIE said:
Αντώνη, από την τριήρη εώς το Αβέρωφ, η κατάσταση με τα αδέσποτα είναι πια ανεξέλεγκτη. Εάν θέλεις, μπορώ να σε βοηθήσω να βγάλουμε κάποιες φωτογραφίες για να προωθήσουμε την προσωρινή φιλοξενία ή την υιοθεσία κάποιων από αυτά και να πάμε για στείρωση (κατόπιν συνεννόησης με το ΔΙΚΕΠΑΖ) τουλάχιστον τα θηλυκά.
Είναι πράγματι ανεξέλεγκτη η κατάσταση εκεί.
Όταν βρω χρόνο, θα αφιερώσω χρόνο να βγάλω φωτογραφίες και βλέπουμε... Κρίμα είναι να το μαντρώσουμε το σκυλί σε κάποιο άσυλο, μόνο και μόνο επειδή είναι ράτσας.