Αδιαθεσία κατα την διάρκεια οίστρου

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Το κορίτσι αυτές της μέρες είναι σε οίστρο αλλά παρατηρώ μια πολύ υποτονική συμπεριφορά εκ μέρους της. Για παράδειγμα στο τρέξιμο είναι λίγο down, για παιχνίδι ελάχιστα πράγματα και την περισσότερη ώρα είναι ξαπλωμένη και με κοιτά σαν να βαριέται. Της προηγούμενες φορές η συμπεριφορά της αλλάζει αλλά όχι τόσο πολύ. Με αιτία το παραπάνω έκατσα και διάβασα μερικά πράγματα επι του θέματος και έχω δύο απορίες.

1. Συμπτώματα ψευτοκύησης φαίνονται απο τον προοίστρο ή/και οίστρο?
2. Κάνει να την κουράζω κατα την διάρκεια του οίστρου?

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Προσπαθησε να την κανεις να παιζει πολλες πεφτουν σε μελαγχολια,θελει ψυχολογικη υποστηριξη.

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Από ότι έχω διαβάσει εγώ, για ψευδοκύηση αν ανησυχήσεις θα είναι μετά τον οίστρο, όπως θα ήταν μια φυσιολογική κύηση. Για το 2ο γτ να μην κάνει καλέ? Είπαμε είναι οι δύσκολες μέρες του χρόνου αλλά δεν είναι κ άρρωστη! Οι ορμόνες της θα είναι λίγο φλούπι κ αν τα θηλυκά μοιάζουν σε όλα τα είδη, θα έχει μεταπτώσεις:p

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
66
Brussels
dolceconspirito.com
Ετοιμάζει ψευδοκύηση, εξαφάνισε ότι μπορεί να βλέπει σαν "κουτάβι" και προσπάθησε να την απασχολήσεις όσο πιο πολύ γίνεται

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ετοιμάζει ψευδοκύηση, εξαφάνισε ότι μπορεί να βλέπει σαν "κουτάβι" και προσπάθησε να την απασχολήσεις όσο πιο πολύ γίνεται
ΑΛΗΘΕΙΑ? Από τι φαίνεται αυτό?

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
σε ποια μερα του οιστρου ειναι?
τα συμπτωματα ψευδοκυησης παρουσιαζονται στις μερες που θα εκανε υποθετικη εγκυμοσυνη! δηλ. λιγο πριν τους δυο μηνες....
οχι στον οιστρο...παντως ναι, εξαφανισε κουκλοπαιχνιδα....
εμεις ειμαστε στη μερα 14 και μου εχει ελαττωσει το φαγητο...απο διαθεση ΟΚ...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Έχεις μέλλον μπροστά σου ακόμα δλδ. Εμείς χτες τελειώσαμε. Σμρ πήγαμε γιατρο κ ολα καλα. Η Τσιλι δν εχει υποπτεσ συμπεριφορες αλλα ρώτησα κ μας είπε ότι λεει η Σκαρλετ απο πάνω. οπότε απλά εχε το νου σου.

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Είναι στην ημέρα 8 σήμερα.
Σε δυο τρεις μερες θα θελει κι εκεινη αντρα... Εχε το νου σου!!
Εγω την εχω αυστηρα μεσα κ κηπο υπο αυστηρη επιβλεψη γιατι καλει τα αρσενικα με κλαματακια...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Σε δυο τρεις μερες θα θελει κι εκεινη αντρα... Εχε το νου σου!!
Εγω την εχω αυστηρα μεσα κ κηπο υπο αυστηρη επιβλεψη γιατι καλει τα αρσενικα με κλαματακια...
Κανει τέτοια η ρουφιανα; Εμένα καμία σημασία κ καμία αλλαγή εκτός απο λιγο παρα πάνω τσαμπουκά με σκυλακια έξω. Λογικό το βρήκα. Κατα τα αλλα η ίδια ζωηραδα. Μπορει επειδή ήταν ο πρώτος της οίστρος. τώρα για το θέμα του BigBilly να ρωτήσω. Είναι ο 1ος της οίστρος; Δν θυμάμαι ηλικία... Για να δω αν έχεις κάποιο σημείο αναφοράς. Κ αν όχι να ρωτήσω όποιον ξέρει: κάθε φορά τα ίδια προβλήματα θα έχει κάποιος που αντιμετώπισε κτ μια φορα; Συμπεριφοράς, διάθεσης, ψευδοκυησης; Απλώς να δω αν μοιάζουν οι περίοδοι οίστρος μεταξύ τους αλλιώς η στείρωση είναι μονόδρομος ε;

Last edited:

agathe

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2011
3.265
114
Σπέτσες
Η Ρούνη μου έχει ήδη περάσει 4 οίστρους.
Ποτέ δεν είχαμε θέμα ψευδοκύησης.
Ωστόσο, ξέρω σκύλα που από τον πρώτο της οίστρο έδειξε τέτοια ..."δείγματα" (ψευδοκύησης εννοώ), κι αυτό κανα δίμηνο μετά τον οίστρο, όχι ταυτόχρονα...
Από άποψη διάθεσης, όρεξης κλπ δεν είχαμε ποτέ κανένα πρόβλημα.
Και όρεξη για φαγητό είχε και για παιχνίδι και για τρέξιμο κλπ κλπ...
(μάλλον είμαστε από τις...τυχερές...)
Το σίγουρο είναι ότι ό,τι ισχύει για ένα σκυλί δεν ισχύει για όλα...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
εμενα εχει μαραζωσει και δεν τρωει καθολου απο τη Κυριακη:(
χθες με τραβουσε στη βραδυνη βιαστικη μας βολτα στο σπιτι του απεναντι που εχει εναν λυκο στον οποιο ποτε δεν εδινε σημασια....λυσσα κακια ομως....

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Να ρωτήσω κτ για το τέλος του οιστρου παιδια; Η Τσιλι έχει σταματήσει να έχει έστω κ λιγο αίμα εδω κ μέρες, όπως επίσης ξεπριζεται σιγά-σιγά. Σήμερα το πρωί χοροπηδουσε κλασικά κ είδα στο πλακακι ένα αδιαφανες υγρό. Απο κεινη την ώρα δν το ξαναδα αλλα για καλο κ για κακο πήρα τον γιατρο. Είναι ο πρώτος οίστρος κ δν ξερω τι να περιμένω... Έχει δει κανεις κτ παρόμοιο; Ο γιατρός είπε να το παρακολουθήσω. Δν είναι κτ ανησυχητικό λεει αλλα να δούμε αν ενταθεί ή αλλάξει χρωμα...

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Να ρωτήσω κτ για το τέλος του οιστρου παιδια; Η Τσιλι έχει σταματήσει να έχει έστω κ λιγο αίμα εδω κ μέρες, όπως επίσης ξεπριζεται σιγά-σιγά. Σήμερα το πρωί χοροπηδουσε κλασικά κ είδα στο πλακακι ένα αδιαφανες υγρό. Απο κεινη την ώρα δν το ξαναδα αλλα για καλο κ για κακο πήρα τον γιατρο. Είναι ο πρώτος οίστρος κ δν ξερω τι να περιμένω... Έχει δει κανεις κτ παρόμοιο; Ο γιατρός είπε να το παρακολουθήσω. Δν είναι κτ ανησυχητικό λεει αλλα να δούμε αν ενταθεί ή αλλάξει χρωμα...
με τη ληξη του αιματος ερχεται η εποχη που γινεται η ωοθηλακιορηξια, η προγεστρονη ανεβαινει κι εχεις καποια υγρα κιτρινα ή λευκα...ειναι φυσιολογικα ......σε ποια μερα εισαι ακριβως?

Υ.Γ. Πλεον τρωμε τον αγλεωρα!!!! :p

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ποια μέρα; Αυτο είναι ένας γρίφος... Όπως είπα είναι ο πρώτος οίστρος κ είναι ένα αλαλούμ. Ξεκίνησε σταγόνες 3 Αυγούστου για 4-5 μέρες, σταμάτησε για λιγο κ μετα ξεκίνησε κανονικά. Έχω γραμμένες τις ακριβεις ημερομηνίες όπως μου είπε ο γιατρός. Εδω κ μια βδομάδα περίπου έχει σταματήσει το αίμα κ μας μένει ένα πρηξιματακι... Οπότε να μην φρικαρω λες ε;

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
Ποια μέρα; Αυτο είναι ένας γρίφος... Όπως είπα είναι ο πρώτος οίστρος κ είναι ένα αλαλούμ. Ξεκίνησε σταγόνες 3 Αυγούστου για 4-5 μέρες, σταμάτησε για λιγο κ μετα ξεκίνησε κανονικά. Έχω γραμμένες τις ακριβεις ημερομηνίες όπως μου είπε ο γιατρός. Εδω κ μια βδομάδα περίπου έχει σταματήσει το αίμα κ μας μένει ένα πρηξιματακι... Οπότε να μην φρικαρω λες ε;
Οχι, να μη φρικαρεις :)
Aπλα παρακολουθα την λιγακι μονο και μονο για το σταματημα και το ξεκινημα οπως εγραψες που δεν ειναι συνηθισμενο....

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Ναι το κουβεντιασαμε αυτο ήδη με τν γιατρο μας. Άργησε πολυ να ενηλικιωθει η τσουπα μου! Έκανε κ προ-οιστρο... Όταν χρονισε κ δν είχαμε καμία ένδειξη οιστρου ανησύχησα. Ο γιατρός μας έδωσε περιθώριο μέχρι τους 18 μήνες κ μετα θα το ψάχναμε πιο πολυ μήπως ειχε κτ ορμονικο. Τελικά της ήρθε έστω κ καθυστερημένα κ εκείνο που θα περιμένουμε τώρα είναι ο επόμενος για να δούμε αν θα ομαλοποιηθει. Αυτός είναι κ ο λόγος που δν βιαζόμαστε για στείρωση. Να σιγουρεψουμε ότι είναι καλα ορμονολογικα πρώτα κ μετα το προγραμματιζουμε. Ευχαριστώ Scarlett. Ήμουν έτοιμη να γυρίσω Πάτρα... Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στν γιατρο μας αλλα είναι μακριά...