Αδιαθεσία σκυλου

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Σημερα ο Τσάρλι απο το πρωί έχει προβλημα με το στο στομαχι του μαλλον. Ολη μερα προσπαθει κατα διαστηματα να κανει εμετο. Αλλα δεν βγαζει τιποτα. Μονο μια φορα εβγαλε λιγο.

Του εδωσα λιγο τροφη να δω αν θα τη φαει και την εφαγε κανονικα.

Επισης τον πηγα στα χορτα αλλα δεν εφαγε.

Εχει περάσει λιγο απο το πρωι που το εκανε συνεχεια, αλλα εξακολουθει να το κανει καποιες φορες.

Πρεπει να κανω κατι?

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Να παρακολουθείς τα κακάκια του. Αν όλα πάνε καλά, τότε μάλλον δεν έχει γαστρεντερικά προβλήματα. Αλλιώς πήγαινέ τον αύριο στον κτηνίατρο.

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
Και παλι θα σ προτεινα να του κανεις ενα τηλ για να σ αποκλεισει πραματα π ενδεχομενως σε αγχωνουν .
Και γενικα ειναι ο γιατρος σου ενα τηλ το δικαιουσαι στο προσωπικο του τηλεφωνο και ας ειναι Κυριακη.

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
μιας και υπάρχει σχετικό τόπικ θα σας γράψω εδώ το πρόβλημά μου

λοιπόν σήμερα ο μικρός απο τις 13:00 μέχρι και τώρα έχει κάνει 4 φορές εμετό
που μπορεί να οφείλεται?ο εμετός του είναι ένα παχύρευστο υγρό σαν αφρός..
έχει κανονικά όρεξη για παιχνίδι και για φαγητό τα κακά του είναι όπως πάντα!!
θα τον πάω στον κτηνίατρο το απόγευμ αλλά μέχρι τότε θα με έχει φάει η αγωνία...

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Προφανως κατι τον ενοχλει και προσπαθει να το βγαλει... Εμενα ο Ντιεγκο απο το σκ στην παραλια εχει ξερασει 3 φορες ξυλα...

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
και εμείς πήγαμε την κυριακή στην παραλία..δηλαδή λες να είναι απ αυτό?
δεν ήπιε όμως νερό!

nyfitsa

Well-Known Member
10 Νοεμβρίου 2009
128
0
Μπορεί να είναι και ψιλοκρύωμα το έχει πάθει κι ο δικός μου πιο παλιά... Πριν φύγω για δουλειά εμετό την τροφή του και όταν γύρισα από δουλειά βρήκα όλο το σπίτι (και το κρεββάτι μου) μ' αυτό το υγρό που περιγράφεις. Μια μέρα νηστεία σε φαί και νερό και περδίκι ο μικρός. Μην ανησυχείς, ο κτηνίατρος βέβαια θα σου πει στα σίγουρα.

naslimaki

Member
23 Ιουνίου 2010
7
0
γειά σας παιδιά!έχω και γω ένα πρόβλημα χθες πήρα στο σκυλάκι αυτά τα κόκκαλα για τα δόντάκια του είναι 6 μηνών έχει βγάλει τα κανονικά του δόντια αλλά είπα να του τα πάρω γτ ακόμη ψάχνει να δαγκώσει!!τέλος πάντων του έδωσα ένα κόκκαλο το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ είχε φάει το μισό!έκανε κάποια στιγμή αναγούλες συνέχεια και μετά από ώρα κάνει εμετό...τον πάω βόλτα και ακουγόταν η κοιλιά του έτσι όπως προχωρούσε λες και ήταν γεμάτο νερό κάποια στιγμή κάθετε στο δρόμο πρώτη φορά το έκανε αυτό και ξανα κάνει αναγούλα και βγάζει μία τρελλή πόσότητα υγρών και κάτι κομμάτια μετά από λίγο ξανά το ίδιο είχα σοκαριστεί έπαιρνα τηλ τον κτηνίατρο και είχε κλειστό το κινητό!!!μετά ξανα έκανε άλλη μία φορά του χάιδευα την κοιλίτσα του μετά και κοιμήθηκε αλλά όλο το βράδυ σηκωνόμουν να δω αν ξανα έκανε και δεν είχε τπτ και σήμερα ήταν μιά χαρά!!!να τον πάω στον γιατρό τι μπορεί να φταίει το κόκκαλο?

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Πολύ πιθανό να φταίει το κόκκαλο. Δεν μπόρεσε να το χωνέψει μιας και βρήκες κομματάκια. Και η δικία μου κάποια τέτοια κόκκαλα δεν τα δεχόταν και έκανε εμετό. Της τα έκοψα αυτά που την ενοχλούσαν. Παρακολουθήσε το λίγο σήμερα. Αν είναι όλα καλά σήμερα από διάθεση δεν κάνει εμετούς και τα κακάκια του είναι ΟΚ όλα καλά. Το κόκκαλο του την έκανε τη "δουλειά"

cgri1976

Well-Known Member
γειά σας παιδιά!έχω και γω ένα πρόβλημα χθες πήρα στο σκυλάκι αυτά τα κόκκαλα για τα δόντάκια του είναι 6 μηνών έχει βγάλει τα κανονικά του δόντια αλλά είπα να του τα πάρω γτ ακόμη ψάχνει να δαγκώσει!!τέλος πάντων του έδωσα ένα κόκκαλο το μεσημέρι και μέχρι το βράδυ είχε φάει το μισό!έκανε κάποια στιγμή αναγούλες συνέχεια και μετά από ώρα κάνει εμετό...τον πάω βόλτα και ακουγόταν η κοιλιά του έτσι όπως προχωρούσε λες και ήταν γεμάτο νερό κάποια στιγμή κάθετε στο δρόμο πρώτη φορά το έκανε αυτό και ξανα κάνει αναγούλα και βγάζει μία τρελλή πόσότητα υγρών και κάτι κομμάτια μετά από λίγο ξανά το ίδιο είχα σοκαριστεί έπαιρνα τηλ τον κτηνίατρο και είχε κλειστό το κινητό!!!μετά ξανα έκανε άλλη μία φορά του χάιδευα την κοιλίτσα του μετά και κοιμήθηκε αλλά όλο το βράδυ σηκωνόμουν να δω αν ξανα έκανε και δεν είχε τπτ και σήμερα ήταν μιά χαρά!!!να τον πάω στον γιατρό τι μπορεί να φταίει το κόκκαλο?

τα ειχα δοκιμασει και εγω αυτα τα κοκκαλα. στην αρχη ολα οκ. αλλα μετα δεν ξερω τι εγινε και μολις τα ετρωγε μετα ολη την ημερα εκανε διαρροιες...... δεν ξερω πως και που , αλλα δεν τα ξαναεδωσα!

naslimaki

Member
23 Ιουνίου 2010
7
0
και γω δε θα του τα ξανα δώσω πήρα τον γιατρό τώρα και μου είπε για 24 ώερς να μη του δώσω τπτ φαγητό και να του δίνω zardac ένα τέταρτο ανα οχτάωρο!!!να του δώσω χάπια το μικρούλι μου?

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Zantac μαλλον σου ειπε. Καθολου φαγητο μεχρι αυριο κ μην παιρνεις κοκαλα του εμποριου. Πηγαινε στο χασαπη και ζητα κανενα μοσχαρισιο να του δινεις να μασουλαει.
Και ο Ντιεγκο οταν ηταν κουταβι ειχαμε τα ιδια.

harryf3

Well-Known Member
27 Απριλίου 2009
7.818
76
Ξάνθη
Αμαλια, ξερεις ποσο μικρο ειναι ενα πινσερακι 6 μηνων?
Η Ζηνα που ειναι μεγαλη δεν μπορει να μασουλησει ουτε τα μικροτερα μοσχαρισια.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.140
4.852
Αμαλια, ξερεις ποσο μικρο ειναι ενα πινσερακι 6 μηνων?
Η Ζηνα που ειναι μεγαλη δεν μπορει να μασουλησει ουτε τα μικροτερα μοσχαρισια.
Ναι εχεις δικιο Αρη! Εγω ζω με αλλα μεγεθη και δε μπορω να καταλαβω!:D

valeria

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2009
563
3
Αθηνα
Παιδια δε μασουλαει ολοκληρο το κοκκαλο!!!!Το κρεατακι που εχει γυρω γυρω αντε και να μασουλησει το κοκκαλο λιγο στις ακρες.Εμενα ο χασαπης μου κραταει κατι τεραστια μοσχαρισια κοκκαλα(μηριαια) και εχω βολευτει απιστευτα.
1) το αφηνεις σε πετσετα στο πατωμα εκει που θελεις εσυ και ο σκυλος δε μπορει να το μετακινησει ουτε εκατοστο χχχ, γιατι παλιοτερα που του ειχα δωσει ενα μικρο (απο πλευρο) το ειχε ανεβασει πανω στο κρεβατι μου το βλημα!!!!
2) ασχολειται αρκετη ωρα με ενα τοσο μεγαλο κοκκαλο ...
(Υποψιν μιλαω παντα για πολυ μικροσωμα σκυλακια)

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Και για απλά μικρόσωμα σκυλία το ίδιο ισχύει! +1 valeria! Έχω δώσει στη Μαίρα κόκκαλο διπλάσιο της! Το πάλεψε μέχρι που βαρέθηκε να παίζει!!!!