Αδιαθεσία

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Γλύφει ασταμάτητα το πάτωμα!
Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει μέσα σε ένα μήνα. Λογικά γίνεται λόγω αναγούλας. Και τις δύο φορές έκανε εμμετό το φαγητό του. Την πρώτη φορά τον πήγα στην κτηνίατρο και του έκανε αντιεμετική ένεση και μια μέρα νηστεία ούτε νερό ούτε φαγητό.
Σήμερα του ξαναήρθε πάλι! Έκανε εμετό και συνεχίζει να γλύφει το πάτωμα με μανία.

Το γεγονός ότι μένει σε διαμέρισμα και δεν μπορεί να φάει χόρτα μάλλον τον οδηγεί σε αυτό !
Δεν θα κάνω κάτι. Θα τον αφήσω να σταματήσει μόνος του

Δεν ξέρω αν σας έχει τύχει ποτέ

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Εμένα γλύφει το πάτωμα ή το χαλί κάποιες φορές, αλλά είμαι σίγουρη ότι το κάνει επειδή πρόκειται για υιοθετημένο αδέσποτο που ακόμη θεωρεί ότι τρώγονται όλα (και είναι και μέγας λιχούδης !). Δεν παθαίνει κάτι, ούτε κάνει εμετό. Πολλές φορές υποψιάζομαι ότι εκεί που γλύφει κάτι μυρίζει. Ξέρεις, ότι μπορεί να πατήσαμε κάτι στο δρόμο (αόρατο και άοσμο για εμάς), ή να έχει πέσει κάποιο ψίχουλο, να έχει στάξει κάτι, κλπ. Εμείς πάντως τον μαλώνουμε και σταματάει - άλλο που παίρνει το ύφος "τρελή είσαι μωρή ; Τί φωνάζεις χωρίς λόγο ;"

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.808
4.112
40
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Δεν νομίζω να γλείφει το πάτωμα για να κάνει εμετό (με ποια λογική άλλωστε; )

Ο γιατρός πώς εξήγησε τους εμετούς; Δοιάρροια έχει, ή μόνο εμετούς; Τί τρώει;

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Είναι φως φανάρι ότι το κάνω γι'αυτό το λόγο.
Αν το έβλεπες θα το καταλάβαινες κι εσύ.

Τρώει hills advanced.

Πρέπει ίσως να προσέξω το θέμα φαγητό και αμέσως βόλτα. Ίσως είναι κι από εκεί. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα σχετικό θέμα στο forum.

Διάρροιες κτλ δεν κάνει. Απλά μετά το πολύ γλύψιμο βγάζει το φαγητό του.

Μετά από μία ώρα σήμερα του πέρασε το θέμα.

skylakos

Well-Known Member
30 Αυγούστου 2008
3.528
982
Χανια
Κι εμενα δε μου στεκει ο λογος.Γλυφει το πατωμα για να κανει εμετο,επειδη δεν τρωει χορτα;Παραλογο μου ακουγεται.

Ο γιατρος το ειπε αυτο;

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μήπως ξεκινάει το γλύψιμο για άλλο λόγο και αυτό τελικά του προκαλεί εμετό?
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάτι διαφορετικό το πάτωμα? π.χ. να έχεις αλλάξει απορρυπαντικό?

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Δεν ειναι και επιστημονικά τεκμηριωμένο!
Αλλά από ότι καταλαβαίνω για το σκύλο μου το κάνει λόγω αναγούλας.

Σχετικά με τη βόλτα και το φαγητό, μάλλον θα αλλάξω σειρά. Πρώτα βόλτα μετά φαγητό
Γιατί αυτός είναι και τρελαμένος με τη βόλτα!!! Δηλαδή του βάζω να φάει και μερικές φορές ετοιμάζομαι για τη βόλτα και τρελαίνεται να μην φύγω και δεν προλάβει να έχει φάει!

Andromeda

Well-Known Member
17 Ιουνίου 2010
1.595
2
Αν συνεχιστεί αυτή η ιστορία και μετά την αλλαγή της σειράς βόλτας - φαγητού, δεν κάνεις μία ερώτηση στον κτηνιατρό σου καλού - κακού ;

sPId_x

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
145
1
Αν το ξανακάνει θα με απασχολήσει κι εμένα έντονα.
Αν και τον πήγα την πρώτη φορά στην κτηνίατρο και τον είδα μια χαρά. Χωρίς να έχει κάτι παθολογικό.

Προς το παρών θα προσέξω δύο τρία πράγματα που έχω στο μυαλό μου. Όπως βόλτα-φαγητό.
Και βλέπουμε!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.331
Μέλη
20.102
Νεότερο μέλος
stavria87