Αδιαθεσια

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Η μικρη μου Ζαιρα απο το πρωι ειναι αδιαθετη.
Δεν εφαγε με ορεξη το φαι της ,ενω παντα ορμαει κ σε μισο λεπτο εχει αδιασει το μπολ. Σημερα εφαγε το μισο σιγα σιγα κ εφαγε κ λιγο τραχανα,που της το εδωσα για να τη καλοπιασω μπας κ φαει.
Επισης τρεμει σα να κρυωνει μερικες στιγμες κ θελει αγκαλια να κοιμηθει.
Χτες της εδωσα βοδινο κοκαλο σχεδον ωμο ,δηλαδη εβρασα νερο κ το βουτηξα μεσα στο βραστο νερο για 3 λεπτα. Λετε να τη πειραξε ?1η φορα της εδωσα τετοιο κοκαλο ωμο. :(
Ακομη,τα ματακια της ειναι γυαλιστερα σαν κρυωμενο. Της πηρα θερμοκρασια εχει ακριβως 39,5.
Τη πηγα βολτα χαρηκε,σηκωσε την ουρα αλλα μετα απο λιγο ηθελε να γυρισουμε. Με την αλλη μας σκυλιτσα επαιξε λιγο αλλα οχι σαν αλλες φορες που κανουν σα τις τρελες.
Επισης να σας πω οτι τα κακακια της ηταν κανονικα κ λιγο πιο μαλακα στην ακρη .
Ανησυχω πολυ γιατι παντα ειναι μεσα στην ενεργεια ,κανει αισθητη τη παρουσια της συνεχως κ σημερα ειναι σαν καημενο... :(
Να της δωσω κανενα παυσιπονο ;Εχουμε σπιτι παναντολ,ασπιρινη,ντεπον κ πονσταν ολα σε μορφη χαπιου. Ειμαι στο χωριο κ δεν εχουμε εδω κτηνιατρο,θα πρεπει καποιος να με παει μεσα στη πολη κ δε γινετε τωρα.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Μην δώσεις τίποτα ανθρώπινο. Ακόμα και αν δεν μπορείς να πας από εκεί, καλό θα ήταν να πάρεις έστω ένα τηλέφωνο τον γιατρό.
Περαστικά.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Ο σκύλος δεν εχει πυρετό, αλλά και να είχε, ο πυρετός δεν είναι ασθένεια, είναι σύμπτωμα και μια συνηθισμένη αντίδραση του οργανισμού σε κάποια λοίμωξη από βακτηρίδια ή ιούς, παρασίτωση και διάφορες άλλες ασθένειες.

Παρακεταμόλη μη δώσεις στο σκύλο. Έχει δυσκολία να την μεταβολίσει το συκώτι του.

Αν δεις ότι η θερμοκρασια του σκύλου ανεβαίνει πάνω από 39,7 απευθύνσου σε κάποιο κτηνίατρο για περαιτέρω διερεύνηση.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εκτός των άλλων δεν δίνεις κανένα φάρμακο αν δεν γνωρίζεις ακριβώς τι έχει το σκυλί και χωρίς να σου υποδείξει κάποιος κτηνίατρος.
Τα συμτώματα που έχεις περιγράψει σίγουρα δεν είναι καθησυχαστικά.

Τα σκυλιά δεν κρυολογούν (όχι τουλάχιστον όπως οι άνθρωποι).
Στην θέση σου θα είχα επικοινωνήσει ήδη με τον ιατρό μου ακόμα και πριν δώσω κάποιο από τις τροφές που επέλεξες.

katerina116

Well-Known Member
23 Μαρτίου 2010
677
2
Nicosia ,Cyprus
mayasfriends.blogspot.com
Εκτός των άλλων δεν δίνεις κανένα φάρμακο αν δεν γνωρίζεις ακριβώς τι έχει το σκυλί και χωρίς να σου υποδείξει κάποιος κτηνίατρος.
Τα συμτώματα που έχεις περιγράψει σίγουρα δεν είναι καθησυχαστικά.

Τα σκυλιά δεν κρυολογούν (όχι τουλάχιστον όπως οι άνθρωποι).
Στην θέση σου θα είχα επικοινωνήσει ήδη με τον ιατρό μου ακόμα και πριν δώσω κάποιο από τις τροφές που επέλεξες.
E τι να κανουμε δεν ειμαι τοσο καλος σκυλογονιος οσο εσυ.
Τη πηγα σημερα το πρωι που μπορεσα σε κτηνιατρο. Αν κ σημερα ειναι καλα,οχι σαν χτες...την κοιταξε κ μου ειπε δεν εδειχνει κατι ανησυχητικο,να τη παρακολουθω κ βλεπουμε.Δεν εκανε εξετασεις αιματος ,μονο ακροαστικα ακουσε,κοιταξε ματια,μυτη κ την ψηλαφισε.
Αφου τωρα παιζει δεν ανυσηχω:) Μακαρι απλα να ηταν στις μαυρες της χτες κ να μη ξαναπεσει .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.395
E τι να κανουμε δεν ειμαι τοσο καλος σκυλογονιος οσο εσυ.
Κατερίνα, δεν ήταν αυτό το ύφος της άλλης Κατερίνας. Λάθος το εξέλαβες.
Καλά νέα πάντως για το σκυλάκι. Περαστικά του.