Αθλητισμός στην Θεσσαλονίκη- προτάσεις…


lenaz

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2013
44
0
Thessaloniki
3 μέρες τώρα διαβάζω τα θέματα σχετικά με αθλητισμό, μου έχουν βγει τα μάτια στο pc και έχω σκάσει από τη ζήλια μου με όλα αυτά τα τέλεια βιντεακια για ipo, agility, BΗ, ΒΥ, Schutzhund, Mondioring κτλ Ποσό διασκεδαστικά και τι εκπληκτικό δέσιμο με τους ιδιοκτήτες! Δεν ήξερα σε πιο ποστ να γράψω και αποφάσισα να κάνω ένα για Θεσσαλονίκη. Για πέστε ένα Boston terrier 3 μηνών τι απ΄όλα μπορεί να κάνει? Τι να διαλέξουμε? Βρήκα το dog Park Kynagon της Θεσσαλονίκης - νομίζω , επίσης υπάρχει Κ9 center, σ’ένα άλλο εκπαιδεύουν κυρίως ντοπερμαν ( ή είναι εκτροφείο…?)

Έκανα 500 ώρες να καταλάβω όλα αυτά τα αρχικά που γράφετε (μόνο το Κ.Ο.Ε. μπορώ να συγκρατήσω) και εννοείτε πως στο τέλος φυσικά δεν κατάλαβα σχεδόν τίποτα… Ούτε το pedigree της Tequilas καταλαβαίνω!
Που είναι όλα αυτά τα club ? μόνο Αθήνα? Α νομίζω ότι θυμήθηκα υπάρχει κι’ άλλο ένα Καβάλα, ή Δράμα. Τελοσπαντων κάποιος που να έχει πάει σε κάποιο στη Θεσσαλονίκη μπορεί να με βοηθήσει? καμία προσωπική εμπειρία? Θα βοηθούσε… Άντε, και να πάω μονή, πως θα κρύψω την ασχετοσύνη μου, είμαι σκέτη πρόκληση για οιονδήποτε «εκπαιδευτή» που θέλει να βγάλει ένα εξτραδακι γιατί υπάρχουν και καλοί και κακοί σίγουρα…(έχω δει ήδη 2 εκπαιδευτές, ο πρώτος ήταν πολύ κάλος άλλα δεν πάει σε club όπως τα περιγράφετε έρχεται μόνο σπίτι μου, τι να κάνουμε σπίτι? Να πηδάμε τους καναπέδες? Ο Δεύτερος αστό καλυτέρα αμφιβάλω αν είχε ξαναδεί ποτέ του Boston!

Επίσης σε κάποια αθλήματα λεγάτε ότι τα σκυλιά αρχίζουν από 3 μηνών ενώ σε άλλα μεγαλύτερα, πρέπει να κάνουμε πρώτα βασική υπακοή? Κάποια νομίζω ότι την εμπεριέχουν σωστά? Πχ ipo? -Ελπίζω να μην είπα βλακεία!

Για πεστε… αθλητισμός στην Θεσσαλονίκη- προτάσεις- σίγουρα εκεί έξω υπάρχει… +θα βοηθήσετε και άλλους που ψάχνονται αντίστοιχα!
 




st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.741
Θεσ/νίκη
Γεια σου Λένα!

Στην Θεσσαλονίκη υπάρχουν 2 κέντρα, απ'όσο γνωρίζω!
Το Drive Unlimited & το Kynagon!

Μιλάω για αυτά που θα ταίριαζαν στον σκύλο σου!
Ο κ.Βεράνης και το K9 Center που έχει ασχολείται με άλλου είδους εκπαίδευση που νομίζω δεν θα ταίριαζε στην φυλή του σκύλου σου!

Το αν δεν ξέρεις τίποτα από αυτά δεν είναι λόγος για να μην προσεγγίσεις τα κέντρα αυτά!
Να ξέρεις όμως ότι η Βασική Υπακοή είναι το ελάχιστο που θα πρέπει να κατέχει ο σκύλος σου για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω!Χωρίς αυτήν δεν μπορείτε να κάνετε και πολλά!
 


lenaz

Active Member
12 Φεβρουαρίου 2013
44
0
Thessaloniki
Μareco και Στέλιο ευχαριστήσουμε πολύ. θα επισκεφτούμε και τους 2 λίαν σύντομος και θα σας ενημερώσουμε για τις εμπειρίες μας.
Εννοείτε ότι οι προτάσεις μπορούν να συνεχίζονται..
10 Μαρτίου θα κάνουμε το τελευταίο μας εμβόλιο και θα έχουμε την χαρά να περπατήσουμε επιτελούς έξω..
 


Στατιστικά Forum

Θέματα
33.116
Μηνύματα
895.852
Μέλη
19.925
Νεότερο μέλος
vicky1981