Αιμμοροειδες??

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Καλησπερα!
Τοσο καιρο η Ριτα ετρωγε Friskies σκυλοτροφη, επειδη ομως μου ειπαν οτι ειναι πολυ λιπαρη της πηρα την Pedigree.. Στην αρχη δεν της αρεσε αλλα μετα εφαγε και εκανε διαρροια με αιμα χθες..Ξερω οτι αυτο ωφειλεται στην αλλαγη τη τροφης..Αλλα απο τοτε παρολο που εφαγε δεν εχει "ενεργηθει" ξανα και συνεχεια γλυφει τον πισινο της (αυτο εχει που το παρατηρησα αρκετο καιρο).. Τι μπορει να φταιει?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Για ποιο λογο να ταιζεις το σκυλι αχυρα? πραγματικα και οι δυο τροφες ειναι σαβουρα σκετη, δε κερδιζει κατι σε θρεπτικα συστατικα, απλα γεμιζει το στομαχι.
το αιμα υποδηλωνει συνηθως κολιτιδα και μια κακη τροφη, ειναι πιθανο να την εχει προκαλσει. Πρεπει να μιλησεις με τον γιατρο

Sent from my iPad using Tapatalk HD

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
επαιρνα παλια την Royal αλλα μου φαινοταν υοερβολικα ακριβη.. Για 2 κιλα 20 ευρω.. αν ειναι θα περιμενω να δω μηπως "παει τουαλετα" αυριο κι αν οχι ή μου κανει τα ιδια θα παω στη κτηνιατρο! ευχαριστω!

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Friskies και Pedigree: Ισως οτι χειρότερο κυκλοφορεί στην αγορά απο σκυλοτροφές. Στη θέση της σκύλας σου δεν θα εκανα κολλιτιδα μα απεργία πείνας.

Αφου πας στον γιατρό να δεις τι εχει το σκυλακι, γνωμη μου ειναι να ξαναγυρισεις στην Friskies προσωρινα και υστερα σιγα-σιγα, πολυ σιγα και πολυ σταδιακα να της την αλλαξεις με μια πιο καλη.

Αν παλι δεν υπάρχει οικονομικη δυνατοτητα, μεινε στην Friskies και μην την ξαναλλάξεις. Τουλαχιστον οχι για μια σαν την Pedigree η οποια τη συναγωνιζεται επάξια σαν μια απο τις πιο ακατάλληλες σκυλοτροφες.

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Αληθεια?? Πιστευα πως η Friskies ειναι χειροτερη! Κατι σε καλη και οικονομικη σκυλοτροφη εχετε να μου προτεινετε?

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Αληθεια?? Πιστευα πως η Friskies ειναι χειροτερη! Κατι σε καλη και οικονομικη σκυλοτροφη εχετε να μου προτεινετε?
Iσως και να ναι. Αλλα χρειαζεται instant replay για να πεις με σιγουρια :cool:

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0
Μμμμ αν ειναι θα τη δοκιμασω.. αν και δεν πιστευω πως το προβλημα στην τροφη για ετρωγε και παλιοτερα pedigree.. μπορει να φταιει στο οτι απο junior που ετρωγε τη παιρνω αναπτυξης?

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Μπορεις να προτιμας μεγαλυτερες συσκευασιες, οι πολυ μικρες των 2 κιλων δε συμφερουν και πολυ.

Παντως στην ιδια τιμη με την arden που σου ανεφεραν (πολυ καλη τροφη) ειναι και η nutro 12ε τα 2kg, 35ε τα 7kg. Pro plan 18.20ε τα 3kg , 31.80ε τα 7.5kg. Κατηγορια super premium τροφων!
Πιο κατω μπορεις να δεις την purina tonus , cibau με 14ε τα 3kg.

Παντως προς Θεου μη ξαναπαρεις καμια απο τις 2!

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Χρυς πολλά μπορει να φταινει
Οτι οι συγκεκριμενες τροφές ειναι χείριστης ποιοτητας μπορει να φταιει
Οτι μπορει να της βαζεις μεγαλυτερη ποσοτητα μπορει να φταιει
Οτι ισως της δινεις και ακαταλληλο μαγειρευτο μπορει να φταιει
Οτι δεν της αλλαξες σταδιακα την τροφη μπορει να φταιει

+ 1002 άλλα.

Το σιγουρο ειναι παντως να μην αλλαζεις τροφες συνεχεια και αποτομα και αν σε παιρνει παρτης μια πιο ποιοτικη τροφη.

Τα υπολοιπα ο γιατρός.

EDIT: Προσωπικα θεωρω τη NUTRO πολυ καλη τροφη (παρ' ολο που τις εισαγει η ιδια εταιρεια με την Pedigree (ΜΑRS A.E.). Ενω τα Friskies η NESTLE.)

Last edited:

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Σας πιάνουν κορόιδα. 12 και 20 ευρώ το δυκιλο; Για κάνετε μια βόλτα από LIDL και άλλα ποιοτικά μαγαζιά να πάρετε το 20κιλο με 9 ευρώ.
Πέρα από την πλάκα φίλε/η χρυς σε καταλαβαίνω. Είναι μεγάλο το κόστος της τροφής αλλά.....

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Τι μεγάλο το κοστος βρε Manolo??

Δες το avatar: 3kg σκυλο εχει. :cool:

Τι να πουμε κι εμεις που εχουμε Λαμπραντορ και τρώει σαν τον Παγκαλο...

*χρυς*

Well-Known Member
23 Σεπτεμβρίου 2012
196
0

χαχαχαχα 5,5 την εκανε η μαμα μου!!! :D

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632

Συμφωνώ. Για μένα η τιμή στην επιλογή τροφής δεν παίζει μεγάλο ρόλο και ας μην μου περισσεύουν χρήματα.
Πάντως στα μικρόσωμα σκυλιά κοστίζει περισσότερο(αναλογικά πάντα) γιατί αναγκάζονται να παίρνουν μικρές συσκευασίες (2kg, 3kg) που είναι πανάκριβες. Ενώ εμείς καθαρίζουμε με 12κιλα, 15κιλα που είναι φθηνότερες.

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.930
5.323
patra
grdane.blogspot.com
δηλαδη να φωναξουμε τον πουφ....
να του δωσουμε το βραβειο...

ασχετο αλλα ας αλλαξουμε τον τιτλο του θεματος που επισης ειναι ασχετος...