Σοφία...δούλα???...Sofiadoula, περιμένουμε να δούμε σύντομα κ τις δικές σου θεές....
Τώρα αν σε περιλάβει καμία σουφραζέτα και σε πει οπισθοδρομική, θα έχει άδικο??!!
Σοφία...δούλα???...Sofiadoula, περιμένουμε να δούμε σύντομα κ τις δικές σου θεές....
Έγινε η διόρθωσηTο ξέρω έκανα λάθος το nick της Σοφίας, αλλά όταν πήγα να κάνω edit, δεν είχα την επιλογή. Αν μπορέσουν οι moderator-ΕΣ, ας το αλλάξουν.![]()
το 2010 μπαίνει σε λίγες μέρες!!!!Για φετος δεν το βλεπω,του χρονου σιγουρα.
εγώ πάλι είχα να την δώ κάνα μήνα και είδα τεράστια διαφορά (ά ρε Κώστα με τις ρετσέτες σου...)μιά κουκλάρα είναι!!!Κι εγώ είχα να δω την pouf από το καλοκαίρι στο Σχοινιά που κολυμπούσε με τον Κώστα...καλέ, άλλη τόση έγινε!
![]()
Η ανάρτηση, αφού έχει αποφασιστεί να κλειδώνεται η δυνατότητα διόρθωσής της μετά το πέρας 15' - άρα και παύει να ανήκει πια στον συγγραφέα της το όποιο δικαίωμα τροποποίησης ή αφαίρεσης - θα πρέπει να παραμένει ως έχει!Έγινε η διόρθωση![]()
Ειναι πολλα τα λεφτα Αρη!!!Θα είχες την καλοσύνη να διορθώσεις όλα τα ορθογραφικά λάθη στις αναρτήσεις μου?
Μου βλάπτει την εικόνα το ορθογραφικό λάθος...
Άσε που κάποια στιγμή έβαλα λάθος nickname κάποιου που συνάντησα κάπου... και χάρηκα για την γνωριμία!
Μπορείς να το αλλάξεις κι αυτό και να αποδώσεις το σωστό nickname?
Και κάποια στιγμή είχα παρεξηγήσει κάτι που έγραψε κάποιος και φάνηκα ηλίθιος!
θα είχες την καλοσύνη να διορθώσεις κι αυτό?
Σε κάποιο νομικό θέμα που θυμάμαι, γράφοντας βιαστικά, ξέχασα να βάλω ένα "δεν" και άλλαξε όλο το νόημα. Πράγμα που επισήμανε η sofiaklv (αν δεν κάνω λάθος). Μπορείς να το διορθώσεις κι αυτό σε παρακαλώ?