Ακρωτηριασμός άκρου του σκύλου μου

lavender77

Member
12 Δεκεμβρίου 2015
6
1
Είμαι σε απόλυτη απόγνωση. Το σκυλί μου πριν ένα μήνα χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έσπασε το μπροστινό της πόδι. Είναι ένα μικρόσωμο σκυλί μόλις 2 ετών. Χειρουργήθηκε 2 φορές από "γιατρό" ο οποίος κατέστρεψε το ποδαράκι της. Τώρα έχουμε 2 επιλογές. Ή πλήρη ακρωτηριασμό ή τοποθέτηση σίδερου ώστε να μην κοπεί το πόδι το οποίο δεν θα είναι λειτουργικό (θα είναι σαν παράλυτο).
Είμαι σε τραγική κατάσταση. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ; ;

epial

Well-Known Member
24 Ιουλίου 2011
3.026
5.276
66
Aθήνα
Ποιός έκρινε ότι ο γιατρος κατεστρεψε το ποδαρακι της;

Γνωρίζω σκυλίτσα που της λειπει το ένα μπροστινό από ατυχημα και μια χαρα βγαινει βόλτες αλλά και τρεχει και παιζει τρελά με τον Κάστορα απ την στιγμη που το αφεντικό της διαπίστωσε ότι ο Καστωρ σε αυτήν ειναι προσεκτικός στα παιχνιδια του μη την τραυματίσει.
Αν την δεις όμως με τι ταχύτητα κινήται δεν θα το πιστεψεις...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.744
Θεσ/νίκη
Μόνο ο άνθρωπος δεν είναι σε θέση να προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες που του φέρνει η ζωή...όλα τα υπόλοιπα όντα το κάνουν με μεγάλη επιτυχία!

• Like
Reactions: vas

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Αρχικά να κάνεις το σταυρό σου που το σκυλάκι σου ζει και να φροντίσεις να μη το ξαναχτυπήσει αυτοκίνητο.
Αν θεωρείς οτι ο γιατρός κατέστρεψε το πόδι καλό θα ειναι να τον πας σε ενα πολύ καλό ορθοπεδικό για να εκτιμήσει τη κατάσταση.
Από κει και πέρα αποφασίζετε...

Σας ευχομαι να ειναι η τελευταία στεναχώρια

myEnzo

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2015
1.444
4.640
Άρτα
Καλησπέρα! Στο σπίτι ενός ξαδέρφου μου μια ωραία πρωία εμφανίστηκε μια σκυλίτσα που της έλειπε το ένα πόδι. Την πήγε στο γιατρό, την περιέθαλψε και, για να μην τα πολυλογώ, έγινε το αστέρι του, πιο γρήγορη, πιο καπάτσα και πιο παιχνιδιάρα απ όλα του τα σκυλιά... Περαστικά στο σκυλάκι σου, να είναι ή τελευταία ατυχία που θα του τύχει...

• Like
Reactions: lavender77