Αλλαγή συμπεριφοράς σκύλου

Black123

Member
27 Απριλίου 2021
8
0
33
Καλησπέρα. Το σκυλάκι μου το χτύπησε αυτοκίνητο στο κεφάλι και έχει αλλάξει η συμπεριφορά του αρκετά. Η κτηνίατρος είπε ότι κάποιο αιμάτωμα στο κεφάλι του ευθύνεται και συμπεριφέρεται έτσι και ότι θα απορροφηθεί μόνο του. Σας έχει συμβεί κάτι ανάλογο;;; Μήπως να πάω και σε άλλον κτηνίατρο να πάρω κάποια άλλη γνώμη;;; Να σας πω ότι το σκυλάκι πλέον μετακινείται άσκοπα στον χώρο, κάνει όλη την ώρα κύκλους γύρω από τον εαυτό του, κοιτάει πολύ ώρα τον τοίχο. Δεν παίζει, δεν γυρίζει στο όνομα του , δεν μας γνωρίζει . Κάθε πληροφορία θα ήταν πολύ βοηθητική...

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Κι άλλο θέμα, με πολλά ερωτηματικά :unsure:

Τι πληροφορίες θα ήθελες;
Πόσο θα περιμένετε μπας και γίνει καλά;
Μέχρι να μην γίνεται;
Επρεπε ήδη, να είσαι από γιατρό σε γιατρό, αν ο δικός σου νομίζεις ότι δεν σε καλύπτει.
Δεν μετράει υπερ του σκύλου σου, ο χρόνος που αφήνεις να περνάει.

Black123

Member
27 Απριλίου 2021
8
0
33
Κι άλλο θέμα, με πολλά ερωτηματικά :unsure:

Τι πληροφορίες θα ήθελες;
Πόσο θα περιμένετε μπας και γίνει καλά;
Μέχρι να μην γίνεται;
Επρεπε ήδη, να είσαι από γιατρό σε γιατρό, αν ο δικός σου νομίζεις ότι δεν σε καλύπτει.
Δεν μετράει υπερ του σκύλου σου, ο χρόνος που αφήνεις να περνάει.
Εάν είχε κάποιος ανάλογη εμπειρία θα ήθελα να μάθω και πως το αντιμετώπισε;;;

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.920
5.310
patra
grdane.blogspot.com
η σωστή αντιμετώπιση είναι πρώτα να σιγουρευτείς ότι το σκυλάκι δεν έχει θέμα υγείας...
μια μαγνητική? θα βοηθούσε αρκετά...

• Like
Reactions: sis

Black123

Member
27 Απριλίου 2021
8
0
33
η σωστή αντιμετώπιση είναι πρώτα να σιγουρευτείς ότι το σκυλάκι δεν έχει θέμα υγείας...
μια μαγνητική? θα βοηθούσε αρκετά...
Αξονική εγκεφάλου μου είπαν αλλά έχει μόνο στην Αθήνα και μένω Κρήτη. Η ακτινογραφία θώρακος ήταν καθαρή , δεν είχε κανένα σπάσιμο τίποτα άλλο. Μόνο το κεφάλι χτύπησε. Έχω κανονίσει να πάω και σε άλλον κτηνίατρο να δω αν μπορεί να το βοηθήσει γιατί η κτηνίατρος που πήγα μου πρότεινε μόνο ένα συμπλήρωμα να του δίνω αλλά δεν νομίζω ότι είναι αρκετό.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Μόνο το κεφάλι χτύπησε.
Καλύτερα να είχε χτυπήσει οτιδήποτε άλλο...
Ολόκληρη Κρήτη, σίγουρα δεν έχει κάπου έναν αξονικό για ζώα;
Πρέπει το συντομότερο να λάβει σωστή φροντίδα.

• Like
Reactions: GRDANE

sis

Well-Known Member
10 Μαϊου 2015
1.453
3.256
Αθήνα
Πάρε τηλέφωνο σε ό,τι διαγνωστικά κέντρα (ανθρώπων) έχει στην Κρήτη να ρωτήσεις μήπως μπορούν να ττο αναλάβουν σε συνεργασία με τον κτηνίατρό σου (ή κάποιον άλλο κτηνίατρο που να έχει κάποια ιδέα). Διαφορετικά Αθήνα όσο πιο σύντομα μπορείς. (ρώτα καλύτερα για μαγνητική, δείχνει καλύτερα προβλήματα σε μαλακούς ιστούς πχ όργανα, σε σχέση με την αξονική ή την ακτινογραφία).

Black123

Member
27 Απριλίου 2021
8
0
33
Θα πάω και σε άλλον κτηνίατρο να τον δει και να μου πει τι μπορούμε να κάνουμε. Λέτε να μπορεί να γίνει σε διαγνωστικό κέντρο για ανθρώπους ;;; Κάποιος με ανάλογη εμπειρία. Σας ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές σας.

Black123

Member
27 Απριλίου 2021
8
0
33
Καλύτερα να είχε χτυπήσει οτιδήποτε άλλο...
Ολόκληρη Κρήτη, σίγουρα δεν έχει κάπου έναν αξονικό για ζώα;
Πρέπει το συντομότερο να λάβει σωστή φροντίδα.
Αυτό λέω και εγώ κάτι δεν μου πάει καλά με αυτή την κτηνίατρο, λέει ότι θέλει χρόνο να αναρρώσει. Το κεφάλι είναι ότι χειρότερο μου κάνει εντύπωση όμως που δεν είχε κανενα άλλο χτύπημα π.χ στο ποδαράκι η κάτι άλλο η αιμορραγία.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Καταλαβαίνω την δυσκολία του όλου θέματος, αλλά δυστυχώς όσο καθυστερεί η σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση, τόσο εξανεμίζονται οι ελπίδες να γίνει τελείως ή όσο πιο καλά γίνεται.

Black123

Member
27 Απριλίου 2021
8
0
33
Δηλαδή δε είναι σωστά αυτά που μου είπε η κτηνίατρος η πρώτη αυτό πιστεύεις; Έχω αγχωθει πάρα πολύ και φοβάμαι ότι μπορεί να είναι μη αναστρεψιμο και ότι δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα. Όλο το βράδυ κάνει κύκλους γύρω από τον εαυτό του ασταμάτητα και όσες φορές το βάζω στο κρεβατάκι του σηκώνεται και κάνει κύκλους. Το μόνο καλό είναι ότι τρώει κανονικά και πίνει νερό.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.967
20.396
Δεν μπορώ να ξέρω.
Μόνο κτηνίατρος μπορεί να το επιβεβαιώσει ή όχι.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens

Oι συνεχείς κύκλοι στην καλύτερη περίπτωση μπορεί να είναι από το στρες που προκλήθηκε αλλά μπορεί να είναι με βάση το παραπάνω άρθρο και νευρολογικά προβλήματα. Μια μαγνητική θα ρίξει φως.

• Like

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Η μαγνητική γίνεται σε κέντρα για ανθρώπους. Απλά κλείνεις ραντεβού να είσαι τελευταίος της ημέρας και θα έρθει μαζί σου κτηνίατρος αναισθησιολόγος για τον κοιμίσει.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.668
11.086
Athens
Η μαγνητική γίνεται σε κέντρα για ανθρώπους. Απλά κλείνεις ραντεβού να είσαι τελευταίος της ημέρας και θα έρθει μαζί σου κτηνίατρος αναισθησιολόγος για τον κοιμίσει.
To θέμα είναι όμως, ο κτηνίατρος ξέρει να διαβάζει τη μαγνητική;

• Like

bella_gr

Well-Known Member
18 Φεβρουαρίου 2014
459
291
dog-place.blogspot.com
μηπως εχει παθει διασειση το καημενο? προσωπικα χλωμο το βλεπω να σε αφησουν σε ανρωπινο διαγνωστικο κεντρο να πας σκυλο :( εδω δεν επιτρεπουν τους σκυλους-οδηγους τυφλων στα μμμ...