Αλλαγη τροφης παλι!

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
Καλησπερα σας! Εδω κι εναν χρονο τρωμε (τρωει) την Josera,στην αρχη χυμα για δοκιμη,και μετα πηρα την τετρακιλη σακουλα.Της πηγαινε μια χαρα,τι μια χαρα ,τελεια μπορω να πω. Τριχωμα λουτρινο,κακακια τελεια,αερια μηδεν,καλα δεν παιρνω και ορκο για το τελευταιο γιατι απο ακοη...αφηστε το!Τις αλλες ομως μπηκα σ'ενα pet shop μαγαζακι σε στενακι του Πειραια,και τι μου ηρθε αγορασα ενα κιλακι για δοκιμη την Vioterpsi, μου λενε ειναι Ελληνικη,ποιοτικη και καλα,ισοροπημενη και καλα,ας μη γελιομαστε,τσιμπησα γιατι ηταν παμφθηνη και για να καταληξω αναμιξα μια ποσοτητουλα με την Josera.Μια χαρα την δεχτηκε,δε λεω ,ουτε εμετο ουτε τιποτα δεν ειδα μεσα σε μια μερα.Μια αλλη φορα που μου εδωσαν πχ δειγματακι απο αλλο καταστημα,ο εμετος ηταν αμεσος,οποτε stop.Θα μου πειτε,ρε κοπελια τι τρωει το μικρο,ουτε εναμισυ κιλο το μηνα,τι σεπιασε η τσιγκουνια? Τωρα μη λεμε ψεματα ,η χαμηλη τιμη στις μερες μας ειναι μεγαλο δελεαρ...Ερωτηση: τι γνωμη σας για την Vioterpsi,αν γινεται.Αν ειναι μουφα ,την σταματαω αμεσα,αλλα την γκουγκλαρα και δεν μου φανηκε κακη,αλλα εγω δεν ειμαι εδικος,οποτε τα φωτα σας περικαλω!:tel:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Δεν βάζεις τα συστατικά γιατί εγώ δεν μπόρεσα να βρω τίποτα.
Εγώ προσωπικά είμαι προκατειλημμένος με τις Ελληνικές τροφές και ειδικά όταν μου βγαίνει η πίστη να βρω συστατικά.

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
ΑΝΑΛΥΣΗ
Πρωτεϊνες: 23%
Λιπαρά: 8%
Τέφρα: 7,5%
Ινώδεις ουσίες: 2,5%
Υγρασία: max 10%
Βιταμίνη Α: 6.000 IU/kg
Βιταμίνη D3: 400 IU/kg
Βιταμίνη Ε: 50 mg/kg
Χαλκός: 4 mg/kg

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ: Κατά βούληση
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ: Σάκκοι των 20kg

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
απομονωσα τα συστατικα γιατι δεν ηξερα αν επιτρεπεται να κοινοποιησω ολη την ιστοσελιδα της εταιριας,με την επωνυμια της κανονικωτατα,η οποια μου φανηκε πολυ αξιοπιστη ,πιο πολυ ειδικευεται σε αλευρα,οσπρια,και ζωοτροφες γενικωτερα...ζητω συγνωμη αλλα λογω ωρας ποσταρα σε λαθος κατηγορια!:eek:

Last edited:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
απομονωσα τα συστατικα γιατι δεν ηξερα αν επιτρεπεται να κοινοποιησω ολη την ιστοσελιδα της εταιριας,με την επωνυμια της κανονικωτατα,η οποια μου φανηκε πολυ αξιοπιστη ,πιο πολυ ειδικευεται σε αλευρα,οσπρια,και ζωοτροφες γενικωτερα...ζητω συγνωμη αλλα λογω ωρας ποσταρα σε λαθος κατηγορια!:eek:

Δεν υπάρχει πρόβλημα βάλε και τα συστατικά (τις %) όχι μόνο την ανάλυση.
Επιτρέπεται να τα βάλεις.
Καλό είναι πάντα το πρώτο συστατικό να είναι κρέας και όχι τίποτα σιτάρι, κριθάρι κτλ...

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
Last edited:

Lovey the Lab

Well-Known Member
21 Απριλίου 2011
2.175
200
Καλησπερα σας! Εδω κι εναν χρονο τρωμε (τρωει) την Josera,στην αρχη χυμα για δοκιμη,και μετα πηρα την τετρακιλη σακουλα.Της πηγαινε μια χαρα,τι μια χαρα ,τελεια μπορω να πω. Τριχωμα λουτρινο,κακακια τελεια,αερια μηδεν,καλα δεν παιρνω και ορκο για το τελευταιο γιατι απο ακοη...αφηστε το!Τις αλλες ομως μπηκα σ'ενα pet shop μαγαζακι σε στενακι του Πειραια,και τι μου ηρθε αγορασα ενα κιλακι για δοκιμη την Vioterpsi, μου λενε ειναι Ελληνικη,ποιοτικη και καλα,ισοροπημενη και καλα,ας μη γελιομαστε,τσιμπησα γιατι ηταν παμφθηνη και για να καταληξω αναμιξα μια ποσοτητουλα με την Josera.Μια χαρα την δεχτηκε,δε λεω ,ουτε εμετο ουτε τιποτα δεν ειδα μεσα σε μια μερα.Μια αλλη φορα που μου εδωσαν πχ δειγματακι απο αλλο καταστημα,ο εμετος ηταν αμεσος,οποτε stop.Θα μου πειτε,ρε κοπελια τι τρωει το μικρο,ουτε εναμισυ κιλο το μηνα,τι σεπιασε η τσιγκουνια? Τωρα μη λεμε ψεματα ,η χαμηλη τιμη στις μερες μας ειναι μεγαλο δελεαρ...Ερωτηση: τι γνωμη σας για την Vioterpsi,αν γινεται.Αν ειναι μουφα ,την σταματαω αμεσα,αλλα την γκουγκλαρα και δεν μου φανηκε κακη,αλλα εγω δεν ειμαι εδικος,οποτε τα φωτα σας περικαλω!:tel:
Πρεπει να χει πολυ γερο στομαχι ο μικρος...

Παντως σοβαρα τωρα, αφου την εχει βγαλει καθαρη μ' αυτες λέω απο δω και στο εξης να το γυρισεις στις βαλβολινες και τα ορυκτελαια. Τωρα που ειναι χειμωνας να προτιμας υψηλό ιξώδες πχ 5W-40.

Last edited:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Κοιτα να δεις τωρα,στα υπολοιπα προϊοντα εχει αναλυτικα τα συστατικα,αλλα οχι σε αυτην που πηρα εγω.πχ ειχε ενα Colley η σακουλα επεξω...ΣΤΑΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ: ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΣΚΥΛΟΤΡΟΦΩΝ(TRIPLE CROWN-OPTIMAL CAN-WOOFY-ESSENTIAL-FENOMENO)

ΣΤΑΜΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ: ΣΚΥΛΟΣ - ΓΑΤΑ - ΩΔΙΚΑ ΠΤΗΝΑ
Συστατικά δεν μπορούμε να βρούμε οπότε πάω πάσο.
Πάντως θα σου επαναλάβω ότι είπα και ποίο πάνω, τροφή που δεν βρίσκω εύκαιρα τα συστατικά της και από Ελλάδα δεν θα έπερνα, δεν είναι ότι δεν θέλω Ελληνικό προϊόν αλλά ως τώρα δεν έχω δει ούτε μέτρια Ελληνική τροφή.

Lovey the Lab κουμάντο στην τσέπη μου μόνο εγώ. Αυτά που μπορεί ο καθένα προσφέρει.
Δεν μπορείς να ξέρεις τα οικονομικά του άλλου, όσο ελάχιστο και αν σου φένεται το ποσό για κάποιους έχει διαφορά και παίζει ρόλο.

fotis1960

Well-Known Member
4 Μαρτίου 2008
365
68
ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ-ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Πρεπει να χει πολυ γερο στομαχι ο μικρος...

Παντως σοβαρα τωρα, αφου την εχει βγαλει καθαρη μ' αυτες λέω απο δω και στο εξης να το γυρισεις στις βαλβολινες και τα ορυκτελαια. Τωρα που ειναι χειμωνας να προτιμας υψηλό ιξώδες πχ 5W-40.
Η δικη μου προταση......
Πατε χηνας,(φρεσκο, καθημερινη αφιξη με κουριερ απο Γαλλια)
Σολομο,(οχι ιχθιοκαλιεργειας, να βγαζεις και τα χοντρα κοκκαλα).

Υ.Γ.
Παραλειψες να πεις οτι πρεπει να αλλαζει τακτικα και το φιλτρο λαδιου.

:)

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
Γιατι,η Josera δεν ειναι καλη ουτε κι αυτη?Επαναλαμβανω οτι δεν ειχαμε το παραμικρο προβλημα,η μικρη οντως εχει καλο στομαχακι και δεν κανει ευκολα εμετους,στα τρια χρονια που ειμαστε μαζι ειναι ελαχιστες οι φορες που εχει συμβει,κι αυτο ποτε απο κατι παθολογικο..η Λινα ειναι γενικα απο τα πιο ζωηρα πεκινουα,το χουζουρι χουζουρι αλλα αμα λαχει μπορει να παμε και μεγαααλες βολτες,και μεσα στο σπιτι ειναι παντα ευδιαθετη,ζωηρη,κοινωνικη και παιχνιδιαρα.Παντως εδω στο φορουμ ειχα διαβασει οτι μαρκες ακομα και πανακριβες, ενδεχομενως να μην κανουνε σε πεπτικο σκουλου,σε αλλους ταιριαζει μια τροφη και σε αλλους οχι. Οντως ομως τα οικονομικα μου ειναι τσιμα τσιμα,δεν λεω κατι αγνωστο σε ατομο που κατοικει Ελλαδα στις μερες μας. Εδω να αποκαλυψω οτι θα ηθελα πολυ ως το καλοκαιρι να υιοθετησω αλλη μια ψυχουλα,οποτε εκ των προτερων πρεπει να ξερω αν μπορω να τα καταφερω,δεδομενου οτι εγω προσωπικα ειμαι μακροχρονια ανεργη ,και μονο ενας εργαζεται στην οικογενεια...μεχρι στιγμης..ολα παιζουν ρολο,δεν θα δωσω χωμα αλεσμενο αλλα γι'αυτο ειμαι εδω και ρωτω για την υπο δοκιμη κροκετα..

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εγω της δινω BREED LINE απο την ελληνικη εταιρια ΩΜΕΓΑ .. πολυ φθηνη,,, 1.70 χυμα ,, και την εμπλουτιζω με οτι υπαρχει σπιτι σε οσπρια.. ρυζια,, ψαρια πουλερικα και διαφορα κρεατα κιμα ελαιολαδο γιαουρτι ,,,, βλεπω οτι εχει και προιοντα της ΩΜΕΓΑ η εταιρια που αναρτησες,,, λοιπον οταν λενε ελληνικη εταιρια σκυλογατοτροφων και διαφορων αξεσουαρ κοκκαλα κλπ ,,, κατα 99% εδω γινεται μονο η συσκευασια,, και η παραγωγη γινεται κατα 99% σε χωρα της ευρωπαικης ενωσης,,, εννοειται οτι παραγονται απο εταιριες κολοσους που παρασκευαζουν και πανακριβες τροφες,,, οποτε αυτο για τα ορυκτελαια και σολες παπουτσιων ξεχαστε το,,,

ας μην ξεχναμε οτι η ΜΙΝΕΡΒΑ πουλαγε ηλιελαιο με μηχανελαιο σε ακριβη τιμη ενω το ιδιο ακριβως προιον το ειχαν εισαγει και αλλες εταιριες με τιμη ξεφτυλα,,, πολλες φορες πληρωνεται την ετικετα πανακριβα και οχι την ποιοτητα του προιοντος σε παρα πολλα ειδη,,,

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
Η μικρη τρωει κατα κυριο λογο κροκετα,μια δυο φορες την βδομαδα ενα κομματακι ωμο κοτοπουλακι με κοκκαλο,που και που μαγειρευτο χωρις ελαφρα μαγειρεμενο ,τρωει δλδ ποικιλια γενικα,οποτε το θεμα κατ'εσας ειναι τωρα οχι η τιμη αλλα η αγνωστη αναλογια συστατικων...ευχαριστω ferozasea και crispapas για την βοηθεια,λεω να μην της δωσω προς το παρον,σκετη τουλαχιστον, την Ελληνικη ,παρα μονο σε συνδυασμο μικρο με την παλια μας..

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Το κοτοπουλακι να της το δινεις χωρις κανενα κοκκαλο....!! και γενικα μακρυα απο κοκκαλακια...!!

Donzouan

Well-Known Member
17 Ιανουαρίου 2010
649
1
γενικά τα κόκαλα απο κοτόπουλο , λαγό , οι σπόνδυλοι ( απο οποιοδήποτε ζώο ) και κόκκαλα μικρότερα απο μηριαίο ή βραχιόνιο απο "μεγάλα" ζώα ( μοσχάρια , χοίρους ) απαγορεύονται .

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
παιδια μιλατε για ωμο τωρα,δεν καταλαβα..της εδινα μιση φτερουγιτσα,λιγο κρεατακι,λιγο κοκαλακι,που και που για να καθαριζει δοντακια πιο πολυ..τωρα τελευταια προσεχα ιδιαιτερα το μεγεθος ,να μπορει να το κανει ζαφτι...βρε μπας και νομισατε οταν ειπα "μαγειρευτο" οτι ενοουσα κοτοπουλο με το κοκαλακι? οχι με τιποτα ...προς θεου....lovey the lab ολα καλα...

Last edited:

chrispapas

Well-Known Member
20 Ιουνίου 2011
1.359
25
Δεν εκανα κουμαντο στην τσεπη κανενος, λιγο χιουμορ εκανα.
Καλη καρδια. :)
Βάλε καλέ και ένα χαμόγελό μία χαζόφατσα :paletas:. Όταν δεν έχεις απέναντι σου τον συνομιλητή είναι εύκολο να τον παρερμηνεύσεις. :)

Κοκακλο από κοτόπουλο όχι γιατί σπάει σε αιχμηρα κομμάτια και μπορεί να τρέχεις και να μην φτάνεις.

Τώρα για τα υπόλοιπα σε ωμό κάνε μία αναζήτηση και σαν BARF

Last edited:

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
ε καλε,(,που λεει κι ο Σεφερλης)τιγκα στις χαζοφατσες ητανε τα ποστ μου κι ειπα να σοβαρευτω..:paletas: το σκυλακι μου παρεπιπτοντως σκαει απο υγεια ως τωρα φτου σκορδα του:cool: .BARF εχω μελετησει ως ενα βαθμο ,αλλα συγκρατησα στο οτι πρεπει να τρωει τα τεμαχια του ωμου παντα υπο επιβλεψη,αν ομως απαγορευονται τα μερη κοτοπουλου σε μικρο σκυλι,πασο...

Last edited: