Καλησπερα σας! Εδω κι εναν χρονο τρωμε (τρωει) την Josera,στην αρχη χυμα για δοκιμη,και μετα πηρα την τετρακιλη σακουλα.Της πηγαινε μια χαρα,τι μια χαρα ,τελεια μπορω να πω. Τριχωμα λουτρινο,κακακια τελεια,αερια μηδεν,καλα δεν παιρνω και ορκο για το τελευταιο γιατι απο ακοη...αφηστε το!Τις αλλες ομως μπηκα σ'ενα pet shop μαγαζακι σε στενακι του Πειραια,και τι μου ηρθε αγορασα ενα κιλακι για δοκιμη την Vioterpsi, μου λενε ειναι Ελληνικη,ποιοτικη και καλα,ισοροπημενη και καλα,ας μη γελιομαστε,τσιμπησα γιατι ηταν παμφθηνη και για να καταληξω αναμιξα μια ποσοτητουλα με την Josera.Μια χαρα την δεχτηκε,δε λεω ,ουτε εμετο ουτε τιποτα δεν ειδα μεσα σε μια μερα.Μια αλλη φορα που μου εδωσαν πχ δειγματακι απο αλλο καταστημα,ο εμετος ηταν αμεσος,οποτε stop.Θα μου πειτε,ρε κοπελια τι τρωει το μικρο,ουτε εναμισυ κιλο το μηνα,τι σεπιασε η τσιγκουνια? Τωρα μη λεμε ψεματα ,η χαμηλη τιμη στις μερες μας ειναι μεγαλο δελεαρ...Ερωτηση: τι γνωμη σας για την Vioterpsi,αν γινεται.Αν ειναι μουφα ,την σταματαω αμεσα,αλλα την γκουγκλαρα και δεν μου φανηκε κακη,αλλα εγω δεν ειμαι εδικος,οποτε τα φωτα σας περικαλω!:tel: