Αλλαγη τροφης παλι!

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
το σκυλακι μου παρεπιπτοντως σκαει απο υγεια ως τωρα φτου σκορδα του:cool: ..

ουτε σκορδα κανει να τρωει ==))

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Kαλημερα!
Επειδη με προβληματισε παλι το θεμα της τροφης εκανα μια αναζητηση στα θεματα του φορουμ...

Να προτεινω κ εγω με την σειρα μου στην φιλη μας την Purina Tonus για δυσκολες "φασεις" οικονομικες. Υπαρχει κ σε χυμα κ 3κιλη συσκευασια μιας κ εχεις μικρο σκυλακι.Εμενα μου βγαινει 30ευρω/15κιλο.
Κοιτα κ την Optidog του lidl ερχεται στα 8ευρω το 5κιλο κ απο δοκιμη που εκανα ηταν αρκετα καλη.

Προτιμησε καλυτερα μεγαλα μοσχαρισια κοκκαλα για την μικρη σου,οχι φτερουγες. Θα κανουν καλο στα δοντια της.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
η καλυτερη ποιοτικη και επωνυμη και εγγυημενη τροφη στη φθηνη κατηγορια στην Ελλαδα ειναι η......Purina Tonus,,,,, με 2.70 ευρω το κιλο χυμα....

ετσι λενε οι ειδικοι... των μεγαλοκαταστηματων..... και ειναι πρωτη σε καταναλωση σε ολη την ευρωπη,,,,!!!

υπαρχουν καλυτερες αλλων εταιριων αλλα ακριβοτερες οποτε εχουν χαμηλη καταναλωση γιατι ειναι μονο για ""ματσο"" ιδιοκτητες σκυλων ==))

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
Purina Tonus της ειχα εναμισυ χρονο πριν την Josera δεν ειχα προβλημα αλλα την αλλαξα γιατι το pet shop που προτιμουσα το κοντινο σχετικα,δεν την ειχε..Τωρα αμα σας πω οτι την μερα που αγορασα ενα κιλο Vioterpsi αγορασα κι δυο κιλα Purina Tonus 3ευρω,χυμα???? :cool::cool::cool:στειλτε pm να σας πω απο που..Παιδια χιλια ευχαριστω για την βοηθεια,απλα ξεχναω την Vioterpsi τοτε,με τις ανοιχτοχρωμες σχετικα προς το μπεζ κροκετες αν αυτο σημαινει κατι,γιατι απλα τα κακα εχουν καπως μεγαλυτερη υγρασια απο πριν..αρα...Δεν την πεταω παντως,ειτε θα παει σε αδεσποτα,ειτε την αναμιγνυω σε 10% ποσοστο με την Josera +Tonus πια,για να φυγει...επισης τερμα και τα ωμα φτερουγακια ακομα και κομμενα μικρα..μεγαλο μοσχαρισιο λετε,ε?:eek::eek:θενξ παντως για την κατανοηση..:paletas:

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
Ειχα διαβασει εδω μεσα το παζαρεμα για την Optidog,αλλα τωρα τελευταια το Lidl το αποφευγω συστηματικα,ειδικα με τα καψωνια στο ταμειο..:mad::mad:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Και βεβαια μπορει να φαει ωμες φτερουγες κοτοπουλο!

Τα ωμα κοκκαλα δεν αποτελουν προβλημα!
Ειδικα τα κοτοπουλενια- απο τα κοτοπουλα της αγορας, που ειναι μολις λιγον ημερων οταν σφραζονται και τα κοκκαλα τους μαλακα ακομα.

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
ferozasea,οχι δεν του δινω σκορδα,χαχαχαχα,μονο λιγο τζατζικι για το τσιπουρο που πινει οταν ερχονται σκυλοπαρεες;)..loveythe lab ευχαριστω για τις ευχες:)...frenchiefan πρωην γειτονισα,να της συνεχισω λες εεε? ξερεις πως κανει γιαυτο το μεζεδακι το ωμο...στην αρχη το κοιταγε σαν μανα εξ'ουρανου και δεν ηξερε πως να το αξιοποιησει...το φυλαγε ωρες ,αλλα τωρα το κανει να σε λιγα λεπτα,ομως εχω το νου μου ,γιατι μια φορα παραλιγο να την παθουμε με μεγαλυτερο κομματι..:(:(

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.004
1.515
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω ( και οχι μονο) ταιζω τουλαχιστον 3 φορες την εβδωμαδα ωμο κοτοπουλο ( πλαταρια κυριος, λόγο κοστος, αλλα και φτερουγες εαν δεν βρουμε πλαταρια) εδω και πολλα χρονια.
Και βεβαια να το συνεχισεις και να το επεκτεινεις καιολας- δηλαδη να δινεις 2-3 γευματα ωμο κοτοπουλο την εβδωμαδα!

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
θα το κανω FrencieFan,σιγουρα θα το κανω,απλα το εριχνα κατα καιρους εδω στο forum οτι της δινω ωμο που και που ,αλλα δεν επαιρνα δεουσα αποκριση,μεσα στο αχανες της BARFΟκουβεντας .Ειχα δισταγμους επειδη η δικη μου ειναι μομολο τεσσαρων κιλων:paletas:...αμα μου υποδειχνες και μεγεθος μεριδουλας στο εντελως περιπου...να φανταστω οσο ο αντιχειρας μου ? τοσο της δινω συνηθως για να μπορει να το παλευει,παντως μετα το στομα της μυριζει καλυτερα..και ειναι ενα καλο αντισταθμισμα νομιζω αμα η τροφη(ξεχναμε εντελως την vioterpsi μεχρι νεωτερας) περιεχει παραπανω δημητριακα...παιδια μη γελατε που καθομαι και σας πρηζω για την μασαμπουκα ενος πεκινουα,στο μελλον παμε για περισσοτερα κυβικα..:cool::cool::cool:

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Kai egw gia tin Tonus auto akouw...Poulaei trela eidika stous kairous pou zoyme....Eftiaksan tin trofi "lysi" stin analogia poiotitas-timis.

Mia filiki symbouli mono... Oxi xyma trofes. Eidika osoi exete mikra skylia me ena 3kilo 8a vgalete enan mina aneta...

Y.G. Sorry gia ta greeklish,einai logw ypologisti.

marytherion

Well-Known Member
16 Απριλίου 2010
311
300
KORYDALLOS
Γιατι αυτο nikos-x,υπαρχει περιθωριο νοθειας? Αν το καταστημα ειναι σε κεντρικο μερος κι εχει μεγαλη καταναλωση? Μπας και συμβαινει οτι με τα οσπρια που τα χυμα τα χρεωνουν για ελληνικα ενω ειναι Κινας ενα πραμα? Γιατι στο ιδιο προϊον το συσκευασμενο το συστηνουν για καλυτερο γιατι μουχει τυχει με την Josera φερειπειν?

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
Αν αφησεις το θεμα της νοθειας(που κ αυτο ειναι γεγονος) η τροφη "χαλαει" πιο ευκολη απο την επαφη με τον αερα. Βαλε την σκονη,τα εντομα,τις αλλαγες θερμοκρασιας κτλ...Oλα αυτα δεν ειναι καλες συνθηκες για την τροφη. Οποτε πιο καλα ενα 3κιλο σφραγισμενο με καλη ημερομηνια ληξης και εισαι οκ ;)