Αλλαγη χρωματος στα κοπρανα

danai

Member
24 Μαρτίου 2010
18
0
Καλησπερα σε ολους σας. Μολις γυρισα σπιτι και η μικρη μου (κανε κορσο 2.5 μηνων) ειχε κανει κακα. Εχω αγχωθει λιγο ομως γιατι ενω ειχαν το κλασσικο τους χρωμα δλδ καφε σχετικα στερεα ειχαν απο πανω λιγη βλεννα ανοιχτο ροζ. Τωρα περιμενω να ξανακανει για να δω μηπως ξαναγινει, αλλα γενικα ειναι μια χαρα ζωηροτατη, εφαγε λαιμαργα ως συνηθως και φαινεται μια χαρα.Τι λετε? Το απογευμα θα παμε στον κτηνιατρο βεβαια αλλα να ανησυχησω??

Viper

Well-Known Member
27 Ιανουαρίου 2010
903
1
39
ψυχραιμια. κατι ισως εφαγε κ την πειραξε η η η η η η η....
σε λιγες ωρες θα ξερεις. εγω γνωριζω ενα πραγμα... σκυλι π εχει ορεξη για φαγητο κ παιχνιδι οτι κ αν εχει δν κινδυνευει αμεσα.
θελω να πω να μην τρομοκρατεισαι. θα πας στο γιατρο κ αυτος θα σε κατευθηνει αναλογως.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
εκανε ξανα? εμενα ετσι ειχε ξεκινηση το μικρο π ειχα αγορασει απο πετ σοπ και μετα απο 5 μερες ψωφισε.. θελω δηλαδη να πω οτι δες προσεκτικα το θεμα..
Ξεκίνησες λάθος από την αρχή..και μονο η λέξη pet shop δίνει αρκετές εξηγήσεις.

Κάθε τι παράξενο πρέπει να το κοιτάμε με προσοχή ..χωρίς όμως να πανικοβαλλόμαστε.

danai

Member
24 Μαρτίου 2010
18
0
Πηγαμε στο γιατρο και την ειδε μια χαρα ζωηρη με ορεξη για φαι νερο κλπ, του πηγα και τα κοπρανα και μου ειπε οτι η ποσοτητα του αιματος ειναι ελαχιστη και οτι εχει καποια ελαφρια κολιτιδα. Απο δω και περα πιο πολυ προσοχη στο τι μασουλαει στο μπαλκονι γιατι χθες κατι την επιασε και μασουλαγε χαλικια και μαλλον αυτο εφταιγε (δεν εχω φυτα, φυτοφαρμακα κλπ στο μπαλκονι, μια γλαστρα μονο αδεια). Της τα εβγαζα φυσικα απ το στομα αλλα μαλλον καποια καταπιε. Τι να πω μαλλον πρεπει να καλυψω και τις μπριζες μ αυτο το μικρο!

danai

Member
24 Μαρτίου 2010
18
0
Α, και δεν εφαγε καποιο κοκκαλο μονο ξηρα τροφη. Και απ οτι φαινεται δεν της εφτασε, σε λιγο θα φαει και τη γλαστρα!

Torres

Active Member
1 Απριλίου 2009
25
0
Αυτά που έχεις γράψει για το σκυλάκι σου μέχρι στιγμής στο φόρουμ μου θυμίζουν ακριβώς ότι είχαμε περάσει κι εμείς με το δικό μας cane corso τους πρώτους μήνες της ζωής του...μην ανησυχείς όλα θα πάνε καλά !!!

danai

Member
24 Μαρτίου 2010
18
0
Ναι το μικρο παμφαγο με τρομαξε λιγο, ωστοσο ευχαριστω ολους σας. Αααα ωραια η χαλικοφαγια ειναι χαρακτηριστικο της φυλης!!
χιχιχιχιχιχι

alexan2dros

Active Member
24 Σεπτεμβρίου 2009
34
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ/ΡΟΔΟ
ενταξει χαλαρωστε αυτο ειχε γινει πριν 2 χρονια πριν βρω το φορουμ και δεν ηξερα.. και δεν το εγραψα για κακο αλλα για καλο να διαβασουν και αλλοι τι συμβαινει στα σκυλια απο πετ σοπ.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.322
Μέλη
20.086
Νεότερο μέλος
xaskoulini