Αλλεργία;

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
παίρνει μια ράτσα, μαζεύει τα χειρότερα της προβλήματα και φτιάχνει ένα τελείως παραπλανητικό προφίλ. Και ειδικώς γνωρίζω κάποια προβλήματα που έτυχαν.
Άλλο ράτσα (με pedigree και όλα τα σχετικά) και άλλο να μοιάζει στη ράτσα, από εκεί που το πήρες το κουτάβι βγαίνουν όλα τα προβληματα, εγώ που έχω φίλους με εκτροφείο γμπ δεν έχω ακούσει ποτέ τα σκυλιά τους και τα κουτάβια να έχουν προβλήματα, απλά υπάρχει μια διαφορά μεταξύ επιλεκτηκής εκτροφής και ΒΥΒ ας μη πω πιο χοντρά.
Ετοιμάσου θα έχεις και άλλα μ'αυτό το κουταβάκι, χαρά κτηνίατρου θα είσαι.

mousi

Member
27 Ιουνίου 2013
10
0
Δηλαδή του τυχάρπαστου το σκυλί του γέννησε τι προτείνεις να κάνουμε με τα μικρά του; Καιάδα; Ευθανασία; Αδιαφορία;
Τέλος πάντων, επειδή το πρόβλημα είναι υπαρκτό και όχι θεωρητικό, ευχαριστώ για τις απαντήσεις που είχαν σχέση με το θέμα και με βοήθησαν.

mousi

Member
27 Ιουνίου 2013
10
0
Άλλο ράτσα (με pedigree και όλα τα σχετικά) και άλλο να μοιάζει στη ράτσα, από εκεί που το πήρες το κουτάβι βγαίνουν όλα τα προβληματα, εγώ που έχω φίλους με εκτροφείο γμπ δεν έχω ακούσει ποτέ τα σκυλιά τους και τα κουτάβια να έχουν προβλήματα, απλά υπάρχει μια διαφορά μεταξύ επιλεκτηκής εκτροφής και ΒΥΒ ας μη πω πιο χοντρά.
Ετοιμάσου θα έχεις και άλλα μ'αυτό το κουταβάκι, χαρά κτηνίατρου θα είσαι.
Ρε είμαστε καλά; Μια αλλεργία έχει το σκυλί... Παρακαλώ κάποιος mod ας κλειδώσει το θέμα γιατί νομίζω έχει ξεφύγει πολύ.

Φωτεινή

Well-Known Member
2 Ιανουαρίου 2011
1.846
33
Αχαρναί Αττικής
Δηλαδή του τυχάρπαστου το σκυλί του γέννησε τι προτείνεις να κάνουμε με τα μικρά του; Καιάδα; Ευθανασία; Αδιαφορία;
Τέλος πάντων, επειδή το πρόβλημα είναι υπαρκτό και όχι θεωρητικό, ευχαριστώ για τις απαντήσεις που είχαν σχέση με το θέμα και με βοήθησαν.
Για να γεννησει το σκυλί κάποιος τη ζευγάρωσε πρώτα, δεν το'κανε και μόνη της.
Τέλος πάντων ελπίζω το κουταβάκι σου θα ξεπεράσει όλα τα προβλήματα, αν και δεν είμαι σίγουρη.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Με αρνί έχω δοκιμάσει όπως γράφω και στο 1ο post αλλά όχι Acana. Hill's (με την οποία χειροτέρεψε) και brit (για λίγο καιρό).

Είδα ότι όντως στην six fish κάτω γράφει All Life Stages οπότε μάλλον θα την δοκιμάσω.

Sent from my MZ601 using Tapatalk 4
ΚΑΜΙΑ σχεση η χιλς με την ακανα!!! Ποιοτικα η ακανα ειναι πολυ πιο μπροστα, οπως σου πα δεν εχει ιχνος σιτηρων. Υπαρχουν ακομα αλλες 3 στην ιδια σειρα , που μπορεις να δοκιμασεις, ολες ανευ σιτηρων ;)

All life stages ειναι και οι συγκεκριμενες ακανα απλα δε το γραφουν πια στη συσκευασια. Ακανα οριτζεν ιδια εταιρια ειναι, μονο που η ακανα εχει λιγοτερη πρωτεινη

Sent from my iPad using Tapatalk HD

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
καπως άσχετο αλλά...σε γαλλικό μπουλντογκ, ειναι καλυτερο στην ηλικια των 5 μηνών, να αφηνεις στην ακρη τν παπυ τροφη . Η γρήγορη αναπτυξη δεν του κάνει καλό, θελουμε να χτίσει σωστα τον σκελετο του και οχι γρηγορα.

mousi

Member
27 Ιουνίου 2013
10
0
ΚΑΜΙΑ σχεση η χιλς με την ακανα!!! Ποιοτικα η ακανα ειναι πολυ πιο μπροστα, οπως σου πα δεν εχει ιχνος σιτηρων. Υπαρχουν ακομα αλλες 3 στην ιδια σειρα , που μπορεις να δοκιμασεις, ολες ανευ σιτηρων ;)

All life stages ειναι και οι συγκεκριμενες ακανα απλα δε το γραφουν πια στη συσκευασια. Ακανα οριτζεν ιδια εταιρια ειναι, μονο που η ακανα εχει λιγοτερη πρωτεινη

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Ναι ξέρω ότι είναι καλύτερη η ακάνα, απλά για το αρνί το είπα, anyway θα το σκεφτώ λίγο, έχω καιρό (το acana vs orijen εννοώ)
καπως άσχετο αλλά...σε γαλλικό μπουλντογκ, ειναι καλυτερο στην ηλικια των 5 μηνών, να αφηνεις στην ακρη τν παπυ τροφη . Η γρήγορη αναπτυξη δεν του κάνει καλό, θελουμε να χτίσει σωστα τον σκελετο του και οχι γρηγορα.
Καθόλου άσχετο, η puppy τροφή είναι ο βασικότερος λόγος που είχα ενδοιασμούς για τη six fish.