Αλόχα κ από 'μας~ Shelly,το μαύρο κατσίκι!!

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
Καλησπέρα! Διαβάζω καιρό τις συζητήσεις στο φόρουμ αλλά μόλις μας έκανα μέλη κ είπα να συστηθούμε! Είμαι η Χαρά κ έχω ένα μαύρο κατσίκι,ονόματι Shelly, που νομίζει οτι είναι σκύλος! Είναι πρώην αδέσποτη,τη βρήκαν σε σακούλα σε ποτάμι με τ'αδέρφια μέσα,9 στο νούμερο,με τα 2 απ'αυτά νεκρά.Να κοπεί το χέρι σ'αυτούς που παρατάνε/κακοποιούν ζώα.Ας ελαφρύνω όμως το κλίμα..
Είναι ημίαιμο Βέλγικο ή μαύρο Γερμανικό Ποιμενικό με κάποιες άλλες φυλές που δε μπορώ να τις ξεχωρίσω.(μάλλον πιο μικρές γιατί δεν έχει πάρει το μπόι που νομίζαμε οτι θα πάρει!!), 15 μηνών κ με μια λευκή τριχωτή καρδιά στο στέρνο. <3
Είναι πανέξυπνη,ανθρωποκεντρική κ παιχνιδιάρα! Θα κάνει τα πάντα για λίγο φαγητό κ ξέρει πολλά κόλπα κ φιγούρες! Λατρεύει τις μπανάνες,το γιαούρτι κ το κασέρι!
Ποστάρω κ 2,3 φώτος <3 έτσι για τη μόστρα της!
Καλώς σας βρήκα,παιδιά!

Attachments

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Καλώς ήρθες Χαρά!
Κούκλα η μαυρούκα σου!
Πολύ ωραίες φωτογραφίες! Ειδικά στη δεύτερη, πολύ διαβολόσκυλο.. Ψάρωσα!
i-phone κι εσύ; Είναι δύσκολο χρώμα το μαύρο..
Ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες.. Δεν τις χορταίνουμε ποτέ!

• Like
Reactions: Elrandir and Shelly

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
36
Νέο Ψυχικό
Καλώς ήρθες Χαρά!
Κούκλα η μαυρούκα σου!
Πολύ ωραίες φωτογραφίες!
i-phone κι εσύ;
Είναι δύσκολο χρώμα το μαύρο..
Ανέβασε κι άλλες φωτογραφίες.. Δεν τις χορταίνουμε ποτέ!
Πείτε και σε μένα την άσχετη πώς καταλαβαίνετε ότι είναι από iphone;;

• Like
Reactions: vek and Lavernne

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
43
Αθήνα, Παγκράτι
Πείτε και σε μένα την άσχετη πώς καταλαβαίνετε ότι είναι από iphone;;
Δεν το καταλαβαίνω, μόνο υποψιάζομαι, για αυτό ρωτάω. Δεν έχω i-phone, αλλά έχει γ@μάτη κάμερα. Κάποιες φορές διακρίνεται ένα αδιόρατο φίλτρο που κάνει τα χρώματα πολύ ζωηρά, και που ίσως τονίζει κάπως τα περιγράμματα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι τα μαυρόσκυλα γράφουν κανονικά στο φακό, και όχι σαν μια μαύρη τρύπα, όπως συμβαίνει με το δικό μου, ειδικά σε εσωτερικό χώρο που είναι και το δυσκολότερο.

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά! Δεν είναι από αι φον,δεν έχω αι φον καρντιά μου.Είναι με μηχανή DSLR τη Canon 500D. Όντως @d-friend πολύ δύσκολο χρώμα το μαύρο.Ή όλα καμμένα θα είναι ή δε θα φαίνεται καθόλου η μούρη της!!

reinmeister2

Well-Known Member
23 Μαϊου 2014
864
2.298
125
πανεμορφη,να την χαιρεσαι...εμενα μου φερνει συνδυασμο,βελγικου με μαλινουα και ταιλανδεζικου ριτζμπακ...οποιος και να βαλε το "χερι" του παντως εκανε καλη δουλεια...:LOL:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.969
20.398
Καλώς ήρθατε στο φόρουμ!
Πάρα πολύ όμορφο και γυαλιστερό το κορίτσι σου, και με σούπερ μυτερά αφτιά! Να την χαίρεσαι :)

• Like
Reactions: Shelly

dnassib

Well-Known Member
10 Μαϊου 2013
1.469
1.077
Παγκράτιους exoticus
Καλώς ήλθατε - πανέμορφα τα αυτιά, και το υπόλοιπο, χααχαχα
Εντυπωσιάζομαι που της αρέσει συγκεκριμένα το κασέρι (!), είναι γκουρμέ η μικρή προφανώς :LOL:

Όταν έχεις χρόνο γράψε μας μερικά πράγματα παραπάνω για τον χαρακτήρα της, τη συμβίωσή σας, τα διάφορα 'κόλπα' που σας κάνει κτλ -- είναι πολύ ωραίο να διαβάζει κανείς ιστορίες, ειδικά όταν η αρχή τους δεν ήταν καλή...

• Like
Reactions: Shelly and LaCat

LaCat

Well-Known Member
3 Ιουλίου 2013
861
923
Απίστευτα εντυπωσιακή! :love::love:

Χαρά καλώς ήρθες!
Και κρίνοντας και από το προηγούμενο θέμα που άνοιξες θα έχεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες να μας δώσεις σε διάφορα θέματα. :)

• Like
Reactions: Shelly