Αλόχα κ από 'μας~ Shelly,το μαύρο κατσίκι!!

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
Καλησπέρα κ πάλι παιδιά! Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχόλια σας! Όντως οι αυτάρες της είναι το χαρακτηριστικό της.Θα ανεβάσω κ άλλες φωτογραφίες της τότε σύντομα γιατί η τύπισσα είναι τρελή κ μου αρέσει να μοιράζομαι στιγμές κ ιστορίες με ανθρώπους που έχουν τρέλα με τα σκυλιά! <3 @dnassib δε ξέρω γιατί,κάνει σα παλαβή για το κασέρι.Μάλλον γιατί είναι μεγάλη φέτα κ στα μάτια της φαίνεται "ουάου,θα μου το δώσει όλο αυτό? πω πω πω αυτό είναι για 'μένα?? ΑΧ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑΙΙΙΙ!!" με γουρλωμένα μάτια.!χχααχχα
@LaCat ευχαρίστως να βοηθήσω σε ότι μπορώ κ σε ότι είμαι διαβασμένη. Φτιάχνω χειροποίητα φυσικά προϊόντα κ ορισμένα τα χρησιμοποιώ κ στη Shelly. Αρχίζω να τσεκάρω κ άλλες συζητήσεις.

• Like
Reactions: LaCat

Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
Είναι κουκλίτσα!
Να τη χαίρεσαι
(λάτρης μαυρόσκυλων αδέσποτων λυκοσκυλοειδών εδώ χεχεχε)

• Like
Reactions: Shelly

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
γειά σου @Eraki !! ναι μια από τα ίδια!! κ το δικό σου απ'ότι βλέπω γίγαντας είναι ε!?

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
Μπράβο ρε Εράκι, μια φορά μαύρο-πάντα μαύρο??? χαχαχαχααχαα είμαι σίγουρη ότι θα πέρασε πολύ όμορφα χρόνια μαζί σας κ σίγουρα θα ήθελε να δώσετε την αγάπη σας κ σε άλλα σκυλιά <3 τα είχα δει στο " media" όταν έγινα μέλος. είναι πανέμορφα!! το όνομα "Αύρα το είχα σκεφτεί κ 'γω για τη Σέλυ. ποιός ξέρει? ίσως στο επόμενο!

• Like
Reactions: Eraki

Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
στ'αλήθεια έτσι το πάθαμε... Μια φορά μαύρο, πάντα μαύρο! Πριν είχαμε λευκά και μπεζουλά ή μαυρό-ασπρα. Τώρα είμαστε στο μαύρο.
Πέρασε όμορφα αλλά θα μπορούσε να περάσει κι ομορφότερα. Φέτος συζητάγαμε να πάρουμε και δεύτερο να'χει παρέα στα γεράματα γιατί τα τελευταία χρόνια ήταν χωρίς σκυλο-σύντροφο, αλλά δεν προλάβαμε γμτ. Τώρα πήραμε δυο μαζεμένα. Ποτέ δεν είχαμε δυο κουτάβια μαζί και βλέπω τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της επιλογής. Στα θετικά συγκαταλέγεται το ότι ενώ είναι αδεσποτάκια που αποχωρίστηκαν από νωρίς τη μανούλα τους (μας είχαν πει στις 40 ημέρες αλλά πιο πολύ για τις 30 μας φαίνεται εκ των υστέρων) ότι δεν αποχωρίστηκαν ως κουταβο-ομάδα, μεγαλώνουν παρέα και δεν έχουν μοναξιές ποτέ. Στα αρνητικά είναι ότι στο θέμα σκανταλιάς κόβει ο ένας και ράβει ο άλλος. Ώρες-ώρες είναι σκέτη απόλαυση κι ώρες-ώρες θες να τα πνίξεις και τα δυο :LOL:

• Like
Reactions: Shelly and mareco

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
@Eraki δε ξέρω αν στα γεράματα του μεγάλου θα ήταν καλό να έρθει κ ένα κουτάβι. Ίσως του προκαλούσε άγχος κ νευρικότητα γιατί θα είχε τα προβλήματα του κ στα καπάκια θα έπρεπε να συνυπάρξει κ με ένα καινούργιο μέλος. Σκεφτόμουν κ 'γώ σε λίγο καιρό να πάρω ακόμα ένα κουτάβι,η Shelly τώρα είναι 1μιση χρονών.Αλλά άλλαξα γνώμη κ λέω οτι δεύτερο κουτάβι θα πάρω πιο αργά,σε κανα 2 χρόνια ίσως.Θέλω να ζήσω με τη Σέλυ,να πάρουμε μια γραμμή συμβίωσης μαζί κ μετά ας έρθει κ το κουτάβι. Τώρα εσείς με 2 κουτάβια καλή δύναμη σου εύχομαι! αχχαχααχαχ νομίζω η δυσκολία σ'αυτό είναι η εκπαίδευση,σωστά?? κ η κυριαρχία του ποιό από τα δύο θα είναι από πάνω. Αδέρφια είναι??

• Like
Reactions: Eraki

Eraki

Well-Known Member
4 Μαϊου 2016
75
192
48
δυστυχώς δεν θα μάθουμε ποτέ πως θα έπαιρνε το νέο κουτάβι. Πάντως με το σκύλο του γείτονα είχαν γίνει κολλητάρια. Ήταν καλή ψυχούλα :(
Τα καινούρια είναι όντως αδέρφια και όλη την ώρα φαγώνονται. Ο αρσενικός παίρνει προβάδισμα όμως και σύντομα η άλλη θα το πάρει απόφαση, ελπίζω. Πάντως είπα ότι θα ρωτήσω κι εκπαιδευτή για συμβουλές για να είμαι σίγουρη ότι κάνω το σωστό και δεν θα τους μείνουν τίποτα καλές συνήθειες στο μέλλον...
Θέλω να ανεβάσω και μερικές πρόσφατες φωτό τους αλλά δεν έχω προλάβει ακόμα

Shelly

Well-Known Member
16 Ιουνίου 2016
67
73
Σωστή. Ένας σωστός εκπαιδευτής θα σας βοηθήσει~Ανέβασε φώτος όταν μπορέσεις να κοζάρουμε λίγο!!