Ανάπτυξη του Mike!

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Τελευταια φορα τον ειχατε δει ετσι 983807_539125592810793_579947409_n.jpg

και τωρα ειναι ετσι

Snapshot_20131116_4.JPG

Εχει γινει και 26 κιλα τρωει σαν γουρουνι και μολις δει αλλο σκυλο πηδαει πανω κατω(πολυ πρωτοτυπο για labrador το ξερω :p )Εμαθε πολλες εντολες αλλα το οτι τραβαει στην βολτα σταθερη αξια..παρολο που το κοβει σιγα σιγα (Δεν ξερω αν το εχω βαλει στη σωστη ενοτητα αλλα εχω να γραψω πολλη καιρο οποτε ειπα να ανεβασω φωτογραφιες)

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
Ειχε πολυ καλοσυνατη εκφραση ως κουταβι και συνεχιζει να την εχει, ειναι καλοσυνατος και πραος η απλα μας παραπλανει;:)

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Ειχε πολυ καλοσυνατη εκφραση ως κουταβι και συνεχιζει να την εχει, ειναι καλοσυνατος και πραος η απλα μας παραπλανει;:)

εε..κοιτα για 3-4 δευτερολεπτα κοιτουσε την καμερα μετα επεσε πανω μου και μου εγλυφε την μουρη :p Και το χειροτερο. το βραδυ οταν εχω πεσει για υπνο ακουει το ντλιν ντλιν της ταυτοτητας του(φενεται στην φωτο) επειδη ερχεται στο δωματιο μου με κοιταει και ξαναφευγει αυτο γινεται καμια 10αρια φορες και μετα κοιμαται το καμαρι μου :p οποτε οχι δεν ειναι ιδιαιτερα πραος..

maxinikol

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
1.091
87
εε..κοιτα για 3-4 δευτερολεπτα κοιτουσε την καμερα μετα επεσε πανω μου και μου εγλυφε την μουρη :p Και το χειροτερο. το βραδυ οταν εχω πεσει για υπνο ακουει το ντλιν ντλιν της ταυτοτητας του(φενεται στην φωτο) επειδη ερχεται στο δωματιο μου με κοιταει και ξαναφευγει αυτο γινεται καμια 10αρια φορες και μετα κοιμαται το καμαρι μου :p οποτε οχι δεν ειναι ιδιαιτερα πραος..
Γλυφει με μανια τη μουρη σου χμμμ Το ξερα οτι πισω απο αυτη την αθωα φατσα κρυβεται ενα αιμοσταγες τερας:D:D

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Γλυφει με μανια τη μουρη σου χμμμ Το ξερα οτι πισω απο αυτη την αθωα φατσα κρυβεται ενα αιμοσταγες τερας:D:D

χαχαχαχα οχι και ετσι.. αλλα μιας και λεμε για αιμογορο τερας του ειχα δωσει ενα κοκαλο σπαλομπριζολας και μετα απο 10 λεπτα υπηρχε ενα κοκαλακι μεγεθους 2 εκατοστων :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Εγώ παλι δεν βλέπω καλοσυνάτη αθώα φάτσα στην δεύτερη φώτο....
πονηρό βλέμμα βλέπω από το αιμοσταγες τέρας που σκοτώνει γλυφοντας στην μουρη.

wizardsm

Well-Known Member
1 Μαϊου 2013
268
1
Εγώ παλι δεν βλέπω καλοσυνάτη αθώα φάτσα στην δεύτερη φώτο....
πονηρό βλέμμα βλέπω από το αιμοσταγες τέρας που σκοτώνει γλυφοντας στην μουρη.
ειναι τοσο αιμοβορος που φοβαμαι να φερω παιδια στο σπιτι μηπως τα φαει.. :(

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.304
Μέλη
20.066
Νεότερο μέλος
Matina L