Αναζητηση εκπαιδευτη στη Θεσσαλονικη

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Οσο πιο μικρο τοσο το καλυτερο λενε :) εμενα η δικια μου ηταν περιπου 7 μηνων οταν την πηγα.
Ρε συ,εμενα ο δικος μου ειναι 50 ημερων και δεν μπορει να με ακουμπησει ανθρωπος!!!Ηρθε ενας φιλος χτες στο σπιτι και τον γαυγιζε και τον δαγκωνε ολη την ωρα!!!Καθοταν αναμεσα μας και τον παρατηρουσε...Και βολτα που τον πηγα,δεν τα παει καθολου καλα με τα αλλα σκυλια!!!Ειναι ετοιμος για καυγα και συνεχεια μπαινει μπροστα μου να με προστατεψει!Και δεν θελω να γινει αντικοινωνικος ρε γαμωτο,γιατι ειναι και πανεξυπνος και θα γινει και πολυ μεγαλος για να ειναι αντικοινωνικος...:(

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.971
20.403
Στάθη, δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο, τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει :)
Βρες εκπαιδευτή, να μιλήσετε, να σου εξηγήσει ότι απορίες έχεις.

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Εκπέδευση για βασική υπακοή μετα τον 4-5 μήνα.

Αν δεν εκανε αυτά που περιγράψεις τι Τσομπανάκι θα ηταν;:)

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Στάθη, δεν ισχύουν ούτε στο ελάχιστο, τα συμπεράσματα που έχεις βγάλει :)
Βρες εκπαιδευτή, να μιλήσετε, να σου εξηγήσει ότι απορίες έχεις.
μαρεκο,να βρω πραγματικα το θελω πολυ,γι αυτο και ρωτησα,απλα ειναι λιγο μικρος ακομη απ' οτι καταλαβα....

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Εκπέδευση για βασική υπακοή μετα τον 4-5 μήνα.

Αν δεν εκανε αυτά που περιγράψεις τι Τσομπανάκι θα ηταν;:)
Ναι ρε οκ,συμβιβαζομαι οτι δεν θα ειναι και ο πιο ησυχος σκυλος στον κοσμο και ουτε κι εγω θελω ενα τετοιο σκυλο,αλλα μ εχει γρυλισει κιολας,κι εκει ειναι που ανησυχω φιλε...Γιατι ξερω κτηνιατρο που μ εχει πει οτι σκυλος που γρυλιζει το αφεντικο του ειναι για να παει για υπνο...Επιφυλασομαι βεβαια γιατι ειναι ακομη μωρο και αυτη η αλλαγη εχει ερθει τις τελευταιες μερες,απλως αγχωνομαι προληπτικα...

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.731
Πάτρα
Ναι ρε οκ,συμβιβαζομαι οτι δεν θα ειναι και ο πιο ησυχος σκυλος στον κοσμο και ουτε κι εγω θελω ενα τετοιο σκυλο,αλλα μ εχει γρυλισει κιολας,κι εκει ειναι που ανησυχω φιλε...Γιατι ξερω κτηνιατρο που μ εχει πει οτι σκυλος που γρυλιζει το αφεντικο του ειναι για να παει για υπνο...Επιφυλασομαι βεβαια γιατι ειναι ακομη μωρο και αυτη η αλλαγη εχει ερθει τις τελευταιες μερες,απλως αγχωνομαι προληπτικα...
εσένα ειναι κουταβάκι, μην το ξεσυνεριζεσαι με τον τρόπο αυτό....
Όαο για αυτό που ειπε ο κτηνιατρος, απλά ΞΕΧΝΑ ΤΟ....

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
εσένα ειναι κουταβάκι, μην το ξεσυνεριζεσαι με τον τρόπο αυτό....
Όαο για αυτό που ειπε ο κτηνιατρος, απλά ΞΕΧΝΑ ΤΟ....
Α ρε παιδια,να ' στε καλα,γιατι δηλωνω ερωτευμενος με το κουταβι μου,οπως ολοι οι καινουργιοι ιδιοκτητες,και τον προσεχω ολη μερα,οποτε καταλαβαινετε προς τι το αγχος μου...:)

liverpool69

Well-Known Member
13 Νοεμβρίου 2013
86
4
Θεσσαλονικη
Τρελοπαοκι , τη Νεοχωρουδα την ξερεις; 5 λεπτα δρομος ειναι , ελα καμια μερα με τον μικρο να τον δουμε και εμεις. Εγω απο Κορδελιο ειμαι

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.022
SALONIKI
Αυτό που ειπε ο κτηνίατρος κάνε πως δεν το άκουσες.
οπως το είπες ειναι μωρό ακομα. Μην ανχώνεσε έχεις πολυ δρόμο μπροστά σου.
Σαν εκπεδευση μπορείς εσυ να του αρχίσεις κάποιες εντολές πχ το ΜΗ κανένα μάλωμα

stathis4

Well-Known Member
10 Ιανουαρίου 2014
107
0
Τρελοπαοκι , τη Νεοχωρουδα την ξερεις; 5 λεπτα δρομος ειναι , ελα καμια μερα με τον μικρο να τον δουμε και εμεις. Εγω απο Κορδελιο ειμαι
Μετα χαρας,εγω νεαπολιτης ειμαι.Απλα σπουδαζω αλλου τωρα και δε μενω Θεσσ. δυστυχως...Οταν ανεβω ομως μετα την εξεταστικη,το κανονιζουμε!:D