Αναζητηση κτηνιατρου...

darky

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2016
53
30
45
Ξερεις κανεις κανεναν καλο κτηνιατρο στην περιοχη των αμπελοκηπων στην αθηνα;;Να ασχολειται με τον σκυλο σου κ να ειναι προθυμος να εξηγησει οποιαδηποτε απορια μπορει να εχει καποιος(εννοειται σε σχεση με το σκυλο)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
Μας το έχεις συστήσει το παιδί, στο avatar; :love:
Γιατί δεν τον έχει πάρει το μάτι μου; :oops::barefoot:

darky

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2016
53
30
45

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
36
Αν θυμάμαι καλά Καραγγελη λεγόταν μια καλή κτηνίατρος που πήγαινε ένας φίλος τη δικιά του. Δεν την ξέρω εγώ, απλά θυμάμαι ότι ήταν ικανοποιημένος. Θα τον πάρω αύριο ένα τηλέφωνο άμα θες ν τον ρωτήσω.

darky

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2016
53
30
45
Αν θυμάμαι καλά Καραγγελη λεγόταν μια καλή κτηνίατρος που πήγαινε ένας φίλος τη δικιά του. Δεν την ξέρω εγώ, απλά θυμάμαι ότι ήταν ικανοποιημένος. Θα τον πάρω αύριο ένα τηλέφωνο άμα θες ν τον ρωτήσω.
Αν σου ειναι ευκολο κανε τον κοπο,θα το εκτιμουσα παρα πολυ....

Giwrgosm

Well-Known Member
15 Φεβρουαρίου 2017
137
155
36
Αν σου ειναι ευκολο κανε τον κοπο,θα το εκτιμουσα παρα πολυ....
Ήταν fb και του έστειλα μόλις τώρα. Έχει να πάει ένα χρόνο περίπου εκεί γτ δεν ζει η σκυλίτσα του αλλά είναι πολύ ικανοποιημενος. Καραγγελη Ελένη στην Κόνιαρη μου είπε ότι είναι. Τηλ δεν έχει αλλά το βγάζει στο google μ είπε...

darky

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2016
53
30
45
Ήταν fb και του έστειλα μόλις τώρα. Έχει να πάει ένα χρόνο περίπου εκεί γτ δεν ζει η σκυλίτσα του αλλά είναι πολύ ικανοποιημενος. Καραγγελη Ελένη στην Κόνιαρη μου είπε ότι είναι. Τηλ δεν έχει αλλά το βγάζει στο google μ είπε...
Σ'ευχαριστω πολυ για την αμμεση απαντηση σου,να'σαι καλα καλα!!Θα το τσεκαρω στo google..

• Like
Reactions: Giwrgosm

medusa

Well-Known Member
20 Φεβρουαρίου 2017
3.467
8.511
Δες και αυτη, ειναι σχετικα κοντα, ζωγραφου/ιλισια. Πανε καποιοι φιλοι μου και ειναι υπερενθουσιασμενοι.

dolly

Member
24 Μαρτίου 2018
22
1
33
εγω θα σου συσυησω τον παπαιωαννου,εχει ιατρειο εξαρχεια και αργυρουπολη,θα ασχοληθει εκτενως μς το ζωακι σου

darky

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2016
53
30
45
εγω θα σου συσυησω τον παπαιωαννου,εχει ιατρειο εξαρχεια και αργυρουπολη,θα ασχοληθει εκτενως μς το ζωακι σου
ευχαριστω,να σαι καλα!!