Αναπάντεχη επίσκεψη!

Spyrosdogfan

Member
12 Αυγούστου 2015
8
22
54
image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg image.jpg Καλησπερα στο forum! Απο προχθες το πρωί και κει που καθόμασταν αμέριμνοι και πίναμε το καφεδάκι μας σε κάποιο ορεινό χωριό της πατρίδας μας εμφανίστηκαν αυτά τα 5 πανέμορφα κουταβακια που μπορείτε να δείτε. Φιλικά, πανέξυπνα το καθένα με το τύπο του! Ο χώρος που παραθεριζουμε ειναι βολικός για την φιλοξενία τους ως το τέλος του μήνα. Τα ταΐσαμε με δικά μας φαγητά και τους πήρα σημερα κροκέτες pedigree. Γενικά δεν εχω εμπειρία απο σκύλους μόνο αγάπη γι αυτούς. Ίσως κρατήσω 1 απο αυτά στη μόνιμη κατοικία μου σε διαμέρισμα. Τα αλλα θα δούμε. Κάποιες πρώτες συμβουλές απο τους ειδήμονες θα ταν ευπρόσδεκτες, πως τα βλέπετε απο ηλικία, ράτσα εξέλιξη σε βάρος κλπ
Καλώς σας βρήκα στο όμορφο forum!
Να και κάποιες φωτό
image.jpg

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Πρώτη πρώτη συμβουλή που θα έδινα είναι αποπαρασιτωση,εσωτερική και εξωτερική, και αλλαγή κροκετας, ανάλογα τη διαθεσιμότητα

Συγχαρητήρια για την κίνησή σας, και μακάρι να βρουν όλα τους ένα καλό σπίτι

Last edited:

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Πω πω αδελφέ,δεν έχω νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα.
Ακούω,διαβάζω να βρίσκουν,αλλά δεν έχω βρει ποτέ κουτάβια στο δρόμο μου.
Δεν ξέρω πως θα ένιωθα να έβλεπα αυτά τα ματάκια με όλη την αθωότητα του παράδεισου.

Γύρω στους δύο μήνες δείχνουν.

• Like
Reactions: Lavernne

Spyrosdogfan

Member
12 Αυγούστου 2015
8
22
54
Για την αποπαρασίτωση την εχω προγραμματίσει για την άλλη εβδομάδα, όσο για την τροφή δεν ειναι καλη ; Γιατί την καταβροχθίζουν !

Spyrosdogfan

Member
12 Αυγούστου 2015
8
22
54
nfeel πραγματικά και μεις δεν το πιστεύαμε ! Εμφανίστηκαν σχεδόν απο το πουθενά ! Πάντως το σπίτι στο χωριό ειναι το πρώτο όπως μπαίνεις και μάλλον τ άφησε κάποιος που δεν είχε τι να τα κανει ...

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Οποιαδήποτε τροφή έχει ως πρώτο συστατικό δημητριακά δεν είναι καλή για σκυλοτροφή. Από το τίποτα είναι σίγουρα καλύτερη, αλλά σε μεγάλη πόλη που υπάρχουν επιλογές, σίγουρα βρίσκει κανείς καλύτερες στην ίδια τιμή. Εσείς γράψατε ότι παραθερίζετε, εξου και είπα ότι εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα. Όσο για το καταβρόχθισμα... Ποιο πενταχρονο δεν θα καταβροχθιζε πατατακια και γαριδακια; Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλά ως βασική τροφή!

• Like
Reactions: Lavernne and Aslan

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
nfeel πραγματικά και μεις δεν το πιστεύαμε ! Εμφανίστηκαν σχεδόν απο το πουθενά ! Πάντως το σπίτι στο χωριό ειναι το πρώτο όπως μπαίνεις και μάλλον τ άφησε κάποιος που δεν είχε τι να τα κανει ...

Ναι,τα παρατήσανε σίγουρα.
Δες μήπως σε βοηθήσει κανένα παιδί εδώ από το forum να βάλεις καμία αγγελία στο facebook,εγώ δεν έχω fb,μπας κ βρεθεί κάνας χριστιανός να πάρει κανένα.Είναι πανέμορφα.

Spyrosdogfan

Member
12 Αυγούστου 2015
8
22
54
Ναι,τα παρατήσανε σίγουρα.
Δες μήπως σε βοηθήσει κανένα παιδί εδώ από το forum να βάλεις καμία αγγελία στο facebook,εγώ δεν έχω fb,μπας κ βρεθεί κάνας χριστιανός να πάρει κανένα.Είναι πανέμορφα.
Ειμαστε δυο οικογένειες και ενδιαφέρθηκε και φίλος για το 1. Μπορεί και να μην χρειαστεί να ψάξουμε για να τα δώσουμε. Άσε που όσο τα μαθαίνουμε τόσο πιο δύσκολα θα τ αποχωριστούμε

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Παρακαλώ!
(κάπου εδώ νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την ελπίδα, ο γραπτός λόγος μου να μην έμοιαζε με κούνημα δαχτυλου. Η πράξη σας είναι αξιέπαινη!)
Σαν δεύτερη συμβουλή θα έδινα το να ψάξετε τι σημαίνει η συμβίωση με ένα σκύλο πριν αποφασίσετε τελικά αν θα κρατήσετε μόνιμα κάποιο από αυτά. Είναι απόφαση που χρειάζεται και μεγάλη δόση λογικής πέρα από το συναίσθημα, που είναι -και αυτό- απαραίτητο.

Spyrosdogfan

Member
12 Αυγούστου 2015
8
22
54
Έχετε δίκιο. Σίγουρα υπάρχει ο σχετικός ενθουσιασμός γιατί ειναι κατι που το θέλαμε. Υπάρχουν και παιδιά τα οποία ξετρελάθηκαν . Πάντως το μόνο σίγουρο ειναι οτι δεν θα γίνει απερίσκεπτη κίνηση. Θα τα "ζυγίσουμε" όλα το χαλαρό αυτό διάστημα των διακοπών.

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.811
59
ΑΘΗΝΑ
Μεσαίου μεγέθους μάλλον (κάτι από τσοπάνη, κάτι από χάσκυ).
Μπράβο για την κίνησή σας!

Spyrosdogfan

Member
12 Αυγούστου 2015
8
22
54
Ευχαριστώ
Κατι που επίσης θα πρέπει να με προβληματίσει ειναι το φύλο τους. Τρία ειναι θηλυκά και δυο αρσενικά. Ήδη τα δυο δείχνουν πιο δυναμικά (το καφέ και το ένα σαν χάσκυ) αφού έχουν αρχίσει να γαβγίζουν σε όποιο σκυλί τυχαίνει να περάσει απ έξω. Τα αλλα τρία ειναι πιο φοβισμένα και μαζεμένα .

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.970
20.401
@Spyrosdogfan μπράβο σας, που νοιαστήκατε γι'αυτά τα μωρά.

Αν δεν καταφέρετε να τα δώσετε πριν φύγετε [που αυτό είναι και το πιθανότερο], τι σκοπεύετε να κάνετε; Θα τα πάρετε μαζί σας; Θα τα αφήσετε εκεί; Μήπως να ψάχνατε αν υπάρχει καμμιά ενεργή φιλοζωική στην περιοχή που παραθερίζετε, να σας έδινε οδηγίες και κατευθύνσεις και κυρίως να σας συμβούλευε για το συμβόλαιο υιοθεσίας και το τσιπάρισμά τους, που πρέπει να συνοδεύουν την κάθε υιοθεσία;

Spyrosdogfan

Member
12 Αυγούστου 2015
8
22
54
Όπως ανέφερα και πιο πάνω θα δούμε όλο αυτό το διάστημα πόσα και ποια μπορούμε να κρατήσουμε(το πιο πιθανό 3). Για Τα υπόλοιπα 2 θα μιλήσουμε με φιλοζωική (η οποία υπάρχει στη κοντινή πόλη). Σίγουρα δεν θα κάνουμε βιαστική και απερίσκεπτη κίνηση. Αν αποφασίσουμε να κρατήσουμε κάποια θα το κάνουμε με συναίσθηση της ευθύνης τους. Σίγουρα δεν πρόκειται να τα "πετάξουμε" όπως μας ήρθαν .