Ανεπιθύμητο ζευγάρωμα

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
παιδια καταστροφη σημερα μου εφυγε η μαγια στον δρομο οταν εβγαινα απο το σπιτι και δεν μπορεσα να την προλαβω γιατι εχω διαστρεμα στον αστραγαλο
και πιθανον μινισκο στο αριστερο γονατο και δεν μπορω να τρεξω.την βρηκα μετα απο ενα τεταρτο περιπου και ειχε ηδη κολλησει με εναν αρσενικο. ](*,) ](*,) τωρα τι κανω εκτρωση γινεται; ή στειρωση; δεν θελω με τιποτα να ειμαι αιτια τετοιων ζευγαρωματων :( :(

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
ευχαριστω ντενις για την αμεση απαντηση γιατι νομιζα οτι δεν γινοταν τιποτα μου φυγε ενα βαρος τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
:D
Εμένα πάλι μ' έπιασε ένα σφίξιμο :D
Πώς τα καταφέρνετε τόσο γρήγορα ρε παιδιά ??
Εμείς που προσπαθούμε γιατί παιδευόμαστε έτσι ?? :lol: :lol: :lol:

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Noela said:
Νίκο, εφόσον είναι τόσο φρέσκο, της παίρνουν τα έμβρυα και κάνουν στείρωση, δύο σε ένα, ένα πράγμα.
Δεν χρειαζεται απαραιτητα να γινει και ετσι!
Μπορει να κανει μια ενεση και ετσι θα αποβαλλει ή δεν θα πιαστουν καθολου αν εμβρυα!
Αλλα θελει 2-3 ενεσεις σε συνκεκριμενο χρονικο διαστημα!

Αλλα αν την στειροσεις ξεμπερδευεις μια και καλη!

Περαστικα και στο ποδι σου Νικο!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Νικος said:
παιδια καταστροφη σημερα μου εφυγε η μαγια στον δρομο οταν εβγαινα απο το σπιτι και δεν μπορεσα να την προλαβω γιατι εχω διαστρεμα στον αστραγαλο
και πιθανον μινισκο στο αριστερο γονατο και δεν μπορω να τρεξω.την βρηκα μετα απο ενα τεταρτο περιπου και ειχε ηδη κολλησει με εναν αρσενικο. ](*,) ](*,)
:shock: βουρ στον πατσα η δικια σου :lol:

παλι καλα να λες, που προλαβες να δεις το "εγκλημα"...

(κι επειδη δεν γνωριζω τιποτα σχετικο στα σκυλια,εχω μερικες αποριες...ολες οι μερες της περιοδου στα θηλυκα ειναι γονιμες? και εαν γινει η επαφη,γινεται αυτοματως και η συλληψη?δηλαδη δεν ειναι σαν τους ανθρωπους που η συλληψη μπορει να γινει 1-2 μερες μετα την επαφη και μπορει να εμποδιστει αυτη,με καποια ορμονη σε χαπι? -:roll: -επειδη μιλατε ηδη για ...εμβρυα,γι αυτο ρωταω- :roll: -)

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
α,σαν τα δικα μας δηλαδη (στο περιπου) :lol:

νικο,τι εγινε τελικα?πηγες στον κτηνιατρο? τι ειπε-εκανε?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
όχι ρε Νίκο :(

Με πανικόβαλες τώρα....

Βρε την πο@#$&*&^%τσα :lol: Αμέσως,μη χάσει!

Η δικιά μας Μάγια πρέπει να είναι στην φάση πριν τον προοίστρο,έχει ψιλοπρηστεί,δεν έχει αίμα,γλύφεται όμως συνέχεια.

Σκέφτομαι μόνο τι μας περιμένει...

Η αποβολή που θα κάνει ο Νίκος είναι δυνατόν να βλάψει το θηλυκό?

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
μιλησα με την κτηνιατρο θα παω σημερα το απογευμα για να της κανουμε αιματολογικες εξετασεις επειδη ειναι μεγαλη σε ηλικια 12 χρονων και αν ειναι ενταξει θα κανουμε στειρωση

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Μην ανησυχείς Νικο! Η στείρωση πλέον είναι επέμβαση ρουτίνας! Σε 4-5 μέρες θα είναι μια χαρά! :wink: :D

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.003
1.513
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Νικος said:
το μεσημερι στις 1 μπαινει για στειρωση.
οτι εχετε να με συμβουλεψετε για μετα την εγχειρηση καλοδεχουμενο
Ολα καλα θα πανε!!!

Αν πειραζει την τομη- για να αποφευγεις το "Λαμπατερ", παρε ενα κορμακι για μωρα και φορεσε της το.
Ειναι αρκετα χαλαρα στην κοιλια- ωστε να παρει αερα η τομη- και δεν μπορει να την γλυψει.

Η ναρκωση φερνει υποθερμια- Σημερα να την εχεις ζεστα!! Ακομα και καμια θερμοφορα δεν βλαπτει!

Νομιζω και οτι απο σημερα το βραδυ μπορει και να φαει λιγακι- αλλα ισως και να το κανει εμμετο παλι, για αυτο να της δωσεις κατι ελαφρη και λιγο.
Βραστο κοτοπουλο ας πουμε.
Απο αυριο θα κυκλοφορει παλι στο σπιτι και θα βγει για τσισακια.
Αλλα οπος λεει ο Denis να την προσεχεις να μην το παρακανει- μην πηδαει και τρεχει.
Σε μια εβδομαδα ειναι ολα ξεχασμενα!!

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Η δημοσίευση μεταφέρθηκε σε σχετικό θεμα.

asli said:
μια ερώτηση θέλω να κάνω ,οταν μια σκύλα εχει οίστρος διαρκεί περιπου
20 μερες ετσι?σε αυτο το διάστημα μπορει να δεχτει τον αρσενικο μεσα της
η μονο στις γόνιμες μέρες ?
Η ερώτηση έχει απαντηθεί. asli, ρίξε μια ματιά στο θέμα!
:wink: :D

Νικος

Well-Known Member
13 Σεπτεμβρίου 2007
2.481
1
37
νεαπολη-νικαια
δεν καναμε τιποτα τελικα :( .τρακαρε ο κολητος μου εσπασε το χερι του και τον ετρεχα στα νοσοκομεια ](*,) ](*,) ](*,) .τωρα απο δευτερα :? :?

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161