Αντίο μικρή μου...

Maryse

New Member
31 Μαρτίου 2008
1
0
Σχεδόν ένα χρόνο με καρδιακή ανεπάρκεια και μόλις μία βδομάδα διαγνωσμένη νεφρική ανεπάρκεια... 16 χρονών... 3 μέρες τάισμα με το ζόρι... ούτε όρθιο το κεφάλι δεν κρατούσε... εχθές το σήκωσε όμως και μας κοίταζε... κουνούσε και την ουρά της... το πρωί που ξύπνησα δεν ήταν δίπλα μου... πήγα στο διάδρομο και τη βρήκα εκεί... ξαπλωμένη... ακίνητη... ο θάνατος είναι σκληρός όποτε κι αν έρθει... όσο και αν ξέρεις ότι θα έρθει...

Αντίο πριγκιπέσσα μου...

aleka2

Well-Known Member
6 Μαρτίου 2008
300
0
47
Λυπάμαι πολύ!!! :cry: Καλό της ταξίδι και καλό κουράγιο σε εσένα.

Chloe

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2006
8.321
30
43
Αθήνα
prigipissa-straydog.blogspot.com
Κόντεψαν να με πιάσουν τα δάκρυα με το λιτό, απαλλαγμένο από μελόδραμα μήνυμά σου, που τόσο όμορφα αποτυπώνει τον πόνο που νιώθεις Maryse. Να ζεις να το θυμάσαι το κορίτσι σου, να κάνεις κουράγιο και υπομονή και, όταν νιώσεις ότι μπορείς πια, να δώσεις την αγάπη σου σε ένα άλλο σκυλάκι.
Λυπάμαι πολύ :(

STELLAKI

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2008
96
0
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Θα θυμάσαι για πάντα τα υπέροχα 16 χρόνια που μοιραστήκατε..
Είστε τυχεροί που είχατε ο ένας τον άλλον.
Είμαι σίγουρη.

ROTTIE

Well-Known Member
6 Ιανουαρίου 2007
7.688
23
ATHENS
Καλώς ήρθες στο forum Maryse.
Λυπάμαι πολύ για την απώλεια σου…
Κουράγιο…
:(

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Εχεις απολυτα δικιο..καπως ετσι εγινε και με τον δικο μου πριν κατι μηνες..μετα απο 16.5 χρονια απο καρδια..
Εχεις δικιο ο θανατος ειναι σκληρος οποτε και να ερθει...
Αλλα απο την αλλη να ξερεις οτι ηταν ενα σκυλακι που εζησε αρκετα χρονια αρα ηταν τυχερο..(μακαρι ολα τα σκυλακια να φτασουν τα χρονια του..)και εζησε με πολυ αγαπη..(αρα παλι τυχερο..)

Λυπαμαι πολυ για το μικρο σου..
κουραγιο... :( :(

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
ειδικα η επομενη μερα,νομιζεις πως εχει 124 ωρες και δεν περναει με τιποτα...ολα τα πρωτα ,της επομενης ημερας,στο απολυτα ησυχο σπιτι,ειναι πολυ βαρια...
σιγα σιγα ομως συνηθιζεις και το μυαλο γυρναει στα ομορφα που ηταν τοσα πολλα,σε σχεση με το ασχημο,που ουσιαστικα ηταν μονο ενα...

nikos_x

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
2.117
11
...
προσφατα βιωσα κα γω την απωλεια.δεν εχω λογια να σ πω που να μπορουν να σε παρηγορησουν.ουτε εγω ηθελα λογια τοτε΄.
Λυπαμαι κ κουραγιο.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.320
Μέλη
20.081
Νεότερο μέλος
maria 161